היום

shir3001

New member
היום

היה לי קשה מאוד לקום בבוקר.
ממש לא מבינה איך קמתי בסוף. עשיתי כמה סידורים וקניות. בצהרים ואחהצ היו לי שני אירועים בעבודה הפרטית שלי.
הם היו טובים מאוד והאנשים היו מרוצים הרבה יותר ממני, לא יודעת איך עמדתי בזה. גם הגב מאוד כואב לי.

בין לבין היתי במיטה ומחשבות היו נוראיות. מפחדת לדבר עליהן ולספר למישהו. הרגשתי כל כך לבד.
בערב האחיינים שלי הגיעו לביקור והפעלתי גם אותם.
ועד עכשיו עמדתי והכנתי לביבות ....

פשוט לא מבינה איך עשיתי כל כך הרבה היום כשבפנים אני רוצה למות. (לא אובדנית אל דאגה).
איך בחוץ אני עושה דברים טובים ובפנים מרגישה שחורה ורעה וחסרת יכולת. מרגישה שאין בי טוב בכלל. שונאת את כולם, רוצה להרחיק את כולם...

זה בכלל לא מרגיש כמו השג היום הזה אלא כמו דרייב כזה אוטומטי שבו אני מתכחשת לעצמי ולרגשות שלי.
דוחפת ודוחפת לעשות.. בפנים אין רצון אמיתי.

מחר אני הולכת לטיפול הומיאופתי.
אני מאוד מקווה שישפר את המצב.
רופאת המשפחה אמרה לי שזה לא מתאים למקרה שלי כשיש דיכאון מג'ורי אבל אני רוצה לנסות.

למישהו יש ניסיון בזה?

שיר הי,

מבינה מאוד.
מזדהה.
איפה הגבול של לנסות לתפקד באופן שמועך חלקים אחרים שלי?
אולי עכשיו שהבחנת תתני לחלקים הנמעכים לפשוט קצת את אבריהם....
אולי זה יקרה בהומיאופטיה.
לא ממש מבינה בזה אבל הרבה בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
הומיאופתיה לא מיועדת לדיכאון מג'ורי.

הומיאופת מצפוני יאמר לך את זה לפני הטיפול, כדי לא לקחת את כספך.
זה מה שקרה אצלי. הלכתי להומיאופת מוכר וידוע ומעולה זה עשרות שנים, והוא אמר לי שזה ממש לא יעזור לי, ושאתמקד בתרופות הכימיות.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי שיר

אני מבינה אותך היטב ואת לא צריכה להרגיש אשמה בכלל!
זה בהחלט גבורה והישג לעשות דברים כשאת חשה ריקה מבפנים.
זה מראה שאת מנסה בכוח למרות שאת מרגישה צל.
אל תכנעי לזה תטפלי בעצמך, את חייבת לשתף את העולם במה שאת מרגישה! ועכשיו!

shir3001

New member
תודה לכולכם

גבורה או לא גבורה, אני רגילה לחיות ככה. לתפקד גם כשאין אנרגיה לזוז. וזה מעורר בי התנגדות. למה אני לא יכולה פשוט לעצור ולנוח?
&nbsp
מצד שני הרצון לשמור על התפקוד שיש גם אם הוא סוג של מסכה.
&nbsp
גם אצלי זה יושב על זכרונות מתקופות שונות שהיתי מדוכאת והתקשיתי להתמודד עם החיים ואמא שלי לא הבינה והאשימה וציפתה ממני להמשיך בכח.
&nbsp
אבל עכשיו זה נהיה מצוקה כזאת, פלונטר פנימי כזה שאי אפשר להזיז הצידה ולהמשיך. לא יכולה עוד להמשיך לשאת את הסלע הכבד שסוחט ממני כל טיפת חיים.
&nbsp
&nbsp
כואב כל כך בפנים וקשה למצוא את המילים וקשה לשתף את העולם. פוחדת להכביד, פוחדת שידחו אותי ולא יבינו או יבטלו את הקושי...
&nbsp
הכתיבה פה עוזרת לי.
&nbsp
אני כן רוצה לנסות אפשרות טיפולית חדשה. אני מטופלת אצל פסיכיאטרית בקופה וכבר הרבה שנים על כדורים ואמשיך איתם במקביל. זה לא סותר.
מתפללת למצוא דרך החוצה מהמבוך...
&nbsp

למעלה