היום

היום

היום אהוד בנאי מילים ולחן: אהוד בנאי היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום אגרש את העצב מעינייך אעשה את היום למאושר בחייך היום תשמעי מה שעוד לא שמעת אחדש לך חידוש ואדליק לך מבט היום אבשל לך משהו טעים אעשה את הכל שיהיה לך נעים נכון, לא תמיד אני מראה אהבה אבל היום אני מבקש את הקירבה היום כל כך הרבה זמן לא דיברנו שנינו על כל מה שעובר מעלינו היום נצא לסיבוב בשכונה נשב קצת ביחד על ספסל בגינה היום נעשה משהו בלתי נשכח שישאיר זיכרון של שמחה מבורך היום אשלח יד ללטף את ראשך היום אגרום לך סוף סוף לחייך היום

ש ר ה לה

New member
ראיתי אותך היום ליאור../images/Emo24.gif

בהחלט גרמת לי לחייך תודה
על אחד השירים מהיותר מקסימים!!!! מאוד אהבתי....

תודה ואהבה לכן

שהתיחסתן אלי תודה שרהלה אילנה תודה גחלילית תודה גם לך וחיבוק רגשתן אותי שהתיחסתן ושמחתן איתי , תודה שאתן שאוהבות אותי שאני כאן

אילנה יקרה תודה שרת אוהבת אותי ,אבל

אולי לא רבים פה אוהבים עינייך הרואות אין כל כך הרבה תגובות אין ניקו אין ידידי ברק נאדה כלום שותקים אבל במיוחד עבורך קלאסית את צודקת קלאסית אני אוהבת http://www.youtube.com/watch?v=aQVz6vuNq7s

נכון כולם צעירים

החבורה העליזה הזו לדעתי זה ממש בתחילת דרכם נהדר נכון? גחלילית

אילנה 55

New member
תודה רבה אני ליאור...........

אני חושבת שאנשים לא מספיק מכירים את המוסיקה הקלאסית.את יכולה לתרום בנושא הזה סוף שבוע נעים אילנה

אילנה יקרה ,לא מוסיקה קחאסית העניין

לדעבוני הרב לא בזה העניין שהרי פתחתי באהוד בנאי ולא במוסיקה קלאסית גם על אהוד פסחו חבריי בעיקר עלי שזמן לא מבוטל לא בקרתי כאן חשבתי שישמחו חברי שבאתי שוב אולי תודה שאת מחבבת אותי אני נחמדה באמת שאני נחמדה אפילו מאד סליחה שאני אומרת זאת על עצמי אבל אני נחמדה

אילנה 55

New member
אני חושבת שזה במקרה ולא בכוונה.........

בכל אופן,את נחמדה ויש לך מה לתרום. נשמח לראות אותך לעיתים קרובות

חחח מתוקה אילנה עשית לי לחייך

עינייך הרואות התעלמות מוחלטת ויש חברי פה משכבר הימים לא נראה לי שסומא לעינייהם לא יד המקרה, ולא המתכוון ולי אין תשובה מדוע אבל תרמתי רבות ויש באמתחתי עוד אבל אולי אנני מתאימה להם וזו זכותם אז הלכתי ולפעמים געגועים לי אז באתי ולי רגישות מיוחדת לצ"לו הקונצרט הזה לצ'לו של דבוז'אק נפלא שאני מאזינה יש לי דמעות של התרגשות תאזיני Dvorak's Cello Concerto: 3rd Movement (Yo-Yo Ma) [Part 5]

למעלה