היום................

tailka

New member
היום................

רשמית סופית הפסקתי להיות צעירה על הכביש.... גילתי שאני יכולה לנהוג ולבכות ביחד....

SimplyIris

New member
ברוכה הבאה למועדון

אם אני אספור את כמות הפעמים שזה קרה לי , הייתי עשירה אין עלינו הנשים...יכולות לעשות כמה דברים במכה ולמה בכית?

הבכי היה מסיבות טובות לפחות ?../images/Emo3.gif

יהיה טוב

tailka

New member
ממש כעסתי על עצמי

כי מאז שאימשלי מתה אני מחפשת ידיים (ממש כמו הקטנים...) ובגלל זה אני כל הזמן מרימה את הקטנים מלטפת אותם נותנת להם צומת לב במגע ... אווח איך זה נשמע ... ואתמול חשבתי על זה שממש אגואיסטי להשליך עליהם את הצרכים הרגשיים שלי וקלטתי גם שאני מתקנת את המתאמנים שלי במכון (רובם גברים) במגע - נגיד אם אני רוצה להגיד תכניס בטן אני אגיד ואגע לו בבטן וכאילו אם משהו היה נוגע בי בלי לשאול אותי הייתי מסובבת לו מסרגה בין שתי העיניים מהעצבים... ובאמת מספיק עם החגים האילו למרות שבישלתי את הארוחה המפסקת ויום ראשון אני יכולה ללכת לעשות כיף.. כאילו הכל ממשיותר מידי לי בתקופה האחרונה ....

efriend

New member
יש לי שני דברים להגיד על זה

האחד הוא שכולנו משליכים את הצרכים הרגשיים שלנו על אחרים, ואנחנו נמצאים בקשר עם אחרים כדי לספק צרכים רגשיים שלנו. אפשר אולי להגיש שיש צרכים יותר "נעלים" ויש פחות, אבל בפני עצמו, אין לך מה לכעוס על עצמך בגלל זה. אפילו הבאת ילדים לעולם היא בעיני בעת ובעונה אחת המעשה הכי אגואיסטי בעולם, ומצד שני המעשה הכי אלטרואיסטי בעולם. הרי ברור שאנחנו לא מביאים את הילדים בשבילם, כי הם לא קיימים לפני זה, אלא רק בשביל עצמנו, אבל יחד עם זאת, היש נתינה גדולה יותר מאשר של הורים לילדיהם? הדבר השני הוא לגבי האימון - אני מתאמן בחדר כושר, וזה נעים לי כשמדריך או מדריכה נוגעים בי כשהם מתקנים את התנועה. כמובן שמעבר לגבול מסויים זה יהיה מביך, אבל אף פעם לא קרה לי שהגבול הזה נחצה. קודם כל זה קל יותר להבין את המדריכים כשהם גן נוגעים ולא רק מדברים, כי כשאני כולי מתאמץ להרים את המשקולת, לא בטוח שיש לי מספיק דם במוח כדי להבין מייד הוראה שהייא מילולית בלבד, לא בטוח שאני יודע איפה בדיוק הבטן שלי
. דבר שני, זה מעביר איזשהי תחושה של נתינה משמעותית יותר מצד המדריך/ ה, פחות מנוכרת מאשר הוראה מילולית. אז את אומרת שזה מגיע אצלך גם מסתם צורך במגע - ובעיני זה הכי הכי בסדר בעולם.

tailka

New member
אז זה נורמלי?

אני מרגישה שאני ממש משתגעת נעיעם לשמוע שנשאר בי עוד שמץ נורמליות

efriend

New member
נורמלי...

"נורמלי" זה עניין של סטטיסטיקה, ובמובן זה אני משוכנע שזה נורמלי, כלומר, כמו הרוב. יש מן הסתם דברים שהם נורמליים במובן הסטטיסטי אבל לא בסדר באיזשהו מובן אחר, אבל לעניות דעתי זה ממש לא אחד מהם...

למעלה