היום

ש חף

New member
היום

שמעתי משפט מאבא שלי שלא זכור לי שנאמר עד כה: "את צריכה בן זוג" מאוד מוזר. ההורים שלי אף פעם לא מצייצים בכיוון הזה "בגילך היו לי כבר שני ילדים" יופי,מזל שאנחנו לא בסבנטיז היום מה איתכם? נתונים ללחצים פולניים או לא??

חובות צריך לשלם

כי רק עכשיו הגעתי

ועכשיו לתגובה..............

אף פעם לא הייתי נתון ללחצים מצד ההורים שלי והיום יותר מתמיד כשאבי אינו בן החיים אז אימא שלי לא ממש תרצה לחלוק אותו עם אחרת ואת אני יודע מהפעם היחידה שמישהי ניסתה לשדך לי את אחותה והיא ביררה פרטים דרך אימא שלי, אימא שלי אמנם לא עשתה בעיות על פני השטח אבל מתחת פני השטח ראיתי כמה היא ממש לא הייתה נלהבת ולמרות שאני יכול להבין אותה בגלל שהיא היום לבד, אם וכאשר אמצא מישהי אני אלך על זה אבל למרבה הצער אני לא כול כך חושב שהרגע המאושר הזה אכן יקרה במציאות. אממממממ מאחרים כן מופעלים לחצים ורק בסופ"ש הזה חטפתי משני כיוונים אבל שניהם לא מתוך המישפחה. אמממ בקשר להורים שלך לדעתי הם ממש לא צריכים להיות לחוצים, את מאלו שרק צריכות לקבל את ההחלטה וזהו
(במילים אחרות את רק צריכה לבחור מתוך הרשימה )

ש חף

New member
הם לא לחוצים

יש לנו יחסים מאוד פתוחים והם מכירים אותי מעולה הם גם הכירו (מן הסתם) את בני הזוג שהיו לי ולא דואגים לי לרגע נראה לי שזה מתוך רצון שיהיה לי טוב וגם עוד כמה נכדים
(לא שלא טוב לי ככה,בדור שלהם הנורמה היא שזה מה שעושה טוב) מבינה אותם... הם גידלו בחורה עצמאית ודעתנית שהולכת עם מה שטוב לה באמת שיתמודדו
רק צריכה לקבל את ההחלטה? הדברים אצלי צריכים לקרות באופן טבעי ישירות מהבטן זו לא תמיד הדרך הקלה... לא רוצה רשימה,צריכה אחד מיוחד וזהו.

ש חף

New member
וזה רק מההורים

עוד לא דיברתי על "איך בחורה כמוך לבד?" משפט המשפטים שומעת את זה כל יום מחדש זה כאילו אומר שאם אני לבד זה סותר את זה שאני אחלה בחורה?? כמה טמטום במשפט אחד...

../images/Emo6.gif בפקודה תנשמי עמוק

אני מבין עד כמה המישפט הזה מעצבן אבל נסי לקחת את המישפט הזה למקום חיובי כלומר אם אומרים לך את זה אז קבלי את העובדה שאת משהו מיוחד לדעתם של אנשים מסויימים. ברור שזה לא סותר.

miritale

New member
לחץ

כן מכירה,אומנם אצלי זה לא ברצף,יש שקט שקט שקט ואז פתאום מגיע איזה גל שאתה הכי לא מצפה לו, לא מבין מאיפה הוא בא שמלווה במשפטים המוכרים, כמו אצלך..."בגיך כבר היו לנו ילדים, בגילך שילמנו משכנתא,בגיך כבר דאגנו למשפחה..." וכו' וכו'. נתונים ללחצים האלה, אני אומנם אשכנזיה,אבל מידיעה הלחצים האלה שמורים גם לעדות אחרות.... נראה לי שיש כת סודית כזאת של הורים שמשמרים את המשפטים האלה ומעבירה אותם מדור לדור...

ש חף

New member
צודקת

שמור לכל העדות כמעט לי פשוט יש אמא פולניה (באמת,לא כביטוי) ואני גדלתי עם כל המשמעויות של זה ולכן בטבעיות זה נראה לי שייך לשם...

אולי תספרי מה עבר עלייך היום?

מעולם לא ראיתי אותך כזאת קרבית
שלא לומר עצבנית מזה שמעירים לך על היותך לבד, פעם ראשונה שאני נתקל בזה שזה מפריע לך, וכבר הבנתי שלא עבר עלייך יום קל אז רק מתוך סקרנות ספרי מה עבר עלייך?

ש חף

New member
עזוב...

זה היה טיימינג קצת גרוע הכל בסדר, אובר רגישות שלי בגלל כל מיני דברים... ואני ממש לא עצבנית בגלל ש"העירו" לי אולי זה מתפרש ככה מהכתיבה שלי זה בד"כ משעשע אותי או עובר על ידי...

miritale

New member
כן זה חלק

מהריח הביתי. כמו המאכל הקבוע הביתי שכשמריחים אותו זה הריח של הבית, בדומה גם המשפטים האלה, שנשמעים מוכרים מבית, רק שהריח של הבית הוא יותר אינדיבידואלי והמשפטים האלה יותר נפוצים ומוכרים כמעט בכל בית...

טוב שחף אצלי כעקרון בגיל22 התחילו

כולם לנגן (דתיים)נו מתי תתחתני אך מגיל 24 כבר שותקים ואומרים לי יבוא יבוא הכל משמים אז לחץ מהמשפחה אין אך מהלקוחות שלי או אנשים זרים אני כל היום שומעת איך לא חטפו אותך..מזל שאת נראית קטנה... אני תמיד אומרת בחיוך כל דבר בעיתו ובזמנו ...

AVIV80

New member
זה מעניין משאת מספרת

אצלנו במשפחה אין עלי ועל אחי לחץ למצוא זוגיות או להחתחן יש הרבה סבלנות. אני חושב שחף שהורים לא צריכים להלחיץ אותך הם צריכים שאת עדיין לא מצאת את הבחור המתאים ואת צריכה זמן והלחץ זה לא דבר שתורם לך למצוא זוגיות אלא להפך .

ש חף

New member
גם אצלי אין לחץ

אני חושבת שלפעמים ההורים מצפים שהילדים יגשימו את המשאלות של עצמם וזה בסדר זה פשוט לא תמיד קורה והם צריכים להתמודד עם זה ולא אני אני צריכה להיות אני לא משנה מה הם יגידו,בסופו של דבר הם אוהבים אותי ככה וזה מה שחשוב.

למעלה