היום!!!

שלגיה 14

New member
היום!!!

פסטיבל האהבה בבית גוברין. הופעה מיוחדת במינה של אוהד וקובי אוז. הולכים?

veredmp

New member
אני הייתי ../images/Emo13.gif

זו לא היתה הופעה של אוהד וקובי. זו היתה הופעה של אוהד, קובי, מירי מסיקה, איה כורם ועידן יניב, כשהם שרים סולואים ודואטים, ובין השירים המשורר זלי גורביץ' סיפר על סיפור אדם וחווה וכל מיני סיפורים אחרים שהתקשרו לשירים. לפני ההופעה היתה הופעת חימום של המופע החדש של קובי אוז. אוהד שר את "ואני תפילתי", לאחר מכן דואט (מקסים!) עם מירי לשיר "לא טוב היות האדם לבדו", דואט עם קובי ל"כל הליל אני בגנך" (הם השתוללו שם על הבמה ורקדו, היה משעשע ביותר!), דואט עם איה ל"גן נעול" ובהדרן שר שיר שלו שאני, האמת, לא מכירה. בטח אתם מכירים. מתחיל ב"עד חצי מלכות אתן ואם צריך אתן את כל כולה", משהו כזה...... בשירים שהשתתף בהם הוא גם, כמובן, היה המעבד. צילמתי תמונות. חלק אשים פה, השאר באלבום. יש לי 37 תמונות של אוהד. גלי, את רוצה שאשים באלבום "הופעות שונות" או שאת רוצה לפתוח לי אלבום?

veredmp

New member
תודה מותק לשים באלבום או תודה מותק את פותחת

לי אלבום נוסף?

שלגיה 14

New member
תודה מותק בלי קשר לכלום... ../images/Emo13.gif

יש לך תמונות נוספות?? את רוצה שאפתח אלבום? וד"א, איך היה המפגש שלכם היום?

שלגיה 14

New member
יש אלבום ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שנהניתם! רעיונות יפים יש לך :) נראה אותך היום בערב בהופעה?

veredmp

New member
תודה ../images/Emo13.gif וכן, אכן רואים אותי

מיד מעמיסה את התמונות

Crurifragium

New member
משהו באלבום בעייתי

הי, גם הייתי בהופעה הזו. היה מאוד מוצלח. כל הדואטים של אוהד, והשיר היחסית חדש שלו, היו מצויינים. אהבתי את העיבודים שלו לשירים הוותיקים (אני זוכר ש (קובי?) אמר באיזשהו שלב שמות של שניים מהדואטים ושהם עיבודים של אוהד, אז יכול להיות ששניים שלו ואחד של מישהו אחר, אבל אני לא זוכר כרגע איזה. אין לי עוד הרבה מה להוסיף מעבר לפרטים שורד כתבה. אני לא יודע אם ישירו משהו מהדואטים האלו שוב באיזשהו מצב אחר, אז זאת בהחלט היתה חוויה חד פעמית ומאוד מוצלחת. נכנסתי להעלות לאלבום כמה תמונות שצילמתי (חלק טובות, חלק רק סבירות), ויש איתו איזו בעיה. בדף הראשי של האלבומים הוא לא מופיע. אבל כשאני לוחץ על קישור לסדר לפי תאריך, הוא מופיע. חשבתי בהתחלה שזה אולי בגלל שהוא ריק, אבל אחרי שהעלתי תמונות האלבום עדיין מתנהג באותה צורה... אני מניח שזאת גם הסיבה שהתמונות של ורד הועלו לאלבום הכללי ולא עליו.

veredmp

New member
שמתי את התמונות גם באלבום הזה

משום מה חלק מהן מופיעות פעמיים.......... אבל עדיף פעמיים מבכלל לא

למעלה