היום

גאיה ק

New member
היום

ישבתי לי בבית קפה ובשולחן סמוך ישבו שני גברים. גם אם לא רציתי, אי אפשר היה להמנע מלשמוע את שיחתם. מהון להון(תרתי משמע
)הסתבר שלשניהם יש בנות זוג. האחד סיפר כי "תקתק" את הגירושים.תו חודש הסתיימו כל ההליכים. השני פתח תיק ברבנות כבר בשנת 1994 ועד היום עדיין אינו גרוש אך כאמור חי עם בת זוג שאינה אשתו למרות שציין בפירוש כי פירוק שיתוף כבר נעשה באופן רשמי. יש לכם תסריטים לסיבות ? הערה-האיש נראה מבוגר למדי ולא נראה לי שזה,כפי שגם אתם שמעתם בוודאי לא מעט, "בשביל" הילדים.

ben 911

New member
זוגות רבים..

צברו עם הזמן רכוש רב. אך למרבה הצער רכשו גם ריחוק רב. אז כשיש לחלק דירה מכונית ואוטו זה לא נורא.. אבל מה עושים כשיש לבני הזוג רכוש גדול מאד? זה לא פשוט. רק סעיף העו"ד ממש בלתי נסבל. לכן הרבה מעדיפים לחיות יחד וכל אחד לחוד עד שאחד מהם יתפגר ראשון ואז השני יורש אוטומטית את החלק השני ובא לציון גואל. בד"כ הגבר חוטף ראשון את ההתקף והנשים זוכות בכל הקופה.
אבל אליה וקוץ בה.. מה אישה מאד מבוגרת צריכה כל כך הרבה כסף? הרי אסור לה לאכול יותר מעוף שלם אחד בגלל הכולסטרול. מאד מסוכן בגילה לקיים יחסי אישות בגלל הלחץ דם. יש עוד מלאן דברים והסברים בתוך התיזה שלי אבל לא חראם להלאות אתכם?

גאיה ק

New member
ירושה

יכולה בהחלט להיות סיבה אבל גם צוואה יכולה לבטלה במחי קולמוס. גם ציינתי"למרות שציין בפירוש כי פירוק שיתוף כבר נעשה באופן רשמי". אז עדיין נשאלת השאלה,מה הסיבה לאי סיום ההליך?

,מה הסיבה לאי סיום ההליך?פשוט מאד,,,,,

הם לא התאהבו שנית, אז לפחות לשישאר ככה למען הילדים, אשה שומרת על הרכוש לא בגלל לאכול עוף שלם בעתיד אלא בעבור יוצאי פרי בטנה,

גאיה ק

New member
בוקר טוב שוש,בוקר טוב כולם !../images/Emo42.gif

אבל ציינתי פעמיים שהיה כבר פירוק שיתוף. בצילום-זכר פורש כנפיים.

ben 911

New member
תיכף רואים שזה הזכר. ../images/Emo6.gif

עושה הרבה רוח עם הכנפיים.
חוץ מזה פרסלי, אפשר תמיד לפשפש לו למטה לבדוק אם יש לו בייציים.

ben 911

New member
מה יש פה לדעת? ../images/Emo4.gif

תיכף רואים שזה זכר.. לפי הרוח שעושה עם הכנפיים.

אז מה אתה אומר בן,,

שהזכר מטבע הדברים הוא אבו נפכא? ומהי הנקבה? טוב טוב אתה כבר יודע

ben 911

New member
../images/Emo6.gif אההה את מתחילה עם האבו נאפכות?

אבו נאפכא זה בן דוד של.. שוּפוּני יֳא נֱֹּאס.

גאיה ק

New member
כמה פוזה יש עליהם../images/Emo3.gif

הזכר צבעוני יותר.בניגוד לנו ,הנשים מתאפרות ומקושטת,אצלהם הזכר צבעוני כדי למשוך את הנקבה. גדול יותר,זקוף יותר .

גאיה ק

New member
אבל

האווז בתמונה המצורפת נראה לי בכלל
. מעט מאווווד צבע ורובו מתרכז ככיפה על הראש. כשר למהדרין

שירקאן12

New member
גאיה בוקר טוב לך

עזבי אותך מ מתסריטים... עברנו זאת ... מה שמעניין אותי זה בית הקפה ... ארוחות בוקר יש שם?
כבד אווז יש ...

ben 911

New member
מצטער גאיה. ../images/Emo201.gif

שכחתי לרגע שאפשר לערוך צוואה. מסתבר שאני לא מבין גדול בעינייני צוואות וירושות. אבל אווזים... תביאי לי אווז ותראי איזה כבד אווז טעים אני יודע להכין.
סתאאאאאאאאם. סתאאאאאאאאאאאאם, סתם.
כבד אווז זה פיכסה מלאה בשומן הרווי בטונות של כולסטרול.
חוץ מזה זה לא אומר שאם הברווזון מכוער.. צריך לשחוט אותו.

ben 911

New member
מעניין מה ערדניקית הייתה אומרת על זה. ../images/Emo9.gif

ערדניקית? את פה?
No hard feelings please

../images/Emo124.gifערדי../images/Emo92.gifתעני כבר לבן,,,,,,

אחרת הוא יתאדה לי פה
יאאלה,,,סולחה,,תביאי לו כבר ת'כבל המאריך,

ben 911

New member
תראי שוש, אני באמת לא רוצה להוסיף שמן למדורה.

ובטח לא שמנה למדורה. לא בגלל שכיום זה לא ל"ג בעומר... אלא כי אני איש טוב.
מילא ערדניקית לא כותבת כי היא כועסת..
אבל למה היא לקחה איתה את נסיכה? ערדניקית... תחזירי את נסיכה לאלתר. היא מנהלת הפורום ואני צריך אותה פה.

למעלה