היום

otzzto

New member
אני יודע שאתה נקניקיה...

על פי הגדרה קוראים לזה פרוג, אז חלאס עם הפלצנות. "זה מעליב". בוהו...

ספתא שלך נקניקיה

ע"פ ההגדרה של מי? נתחיל מזה שאני לא לבד בעניין עם ההגדרות, יש original prog rock שהוא המקורי האמיתי והטוב, ויש את המדורנים שמנסים לחקות את מה שהיה פעם. גם דיון רגיל אתה לא יודע לנהל בלי לצאת שמוק? מדברים על מוזיקה ואתה מתחיל לעשות שטויות. כן המילה פרוג נכנסת להגדרה בליקוויד ובדרים אבל זה לא פרוג רוק מקורי אמיתי, אז פאק יו

bobit marely

New member
אני נאלצת להסכים...

בהתחלה מאוד התלהבתי אבל אחרי כמה ימים ישבתי עם ידידים שלי ושמענו אותו ומה שהכי ביאס אותנו זה שכל הקטעים שאמורים להיות קצביים ומטורפים פשוט "עודנו". בקיצור,גרסאות הופעה הרבה יותר יפות.

ohadbs

New member
שלא תתבלבלו

אני לא אומר שגרסאות הלייב יותר טובות או משהו כזה. נדיר מאוד לחכות וייבז של הופעה וכן, גם סאונד לפעמים.

mc850

New member
הגזמתם

אני חושב שאתה מגזים קצת אתה לא יכול להכליל את כל השירים יש שירים שם עדיפים בצורת המקור... אבל בסך-הכל יצא דיסק טוב.....

zaz0

New member
לא מדוייק בכלל..

האומנם השירים עודנו, ואפשר להסתכל על זה משתי נקודות מבט, האחת אומרת שאפשר לשמוע את השירים בכיף ביחד עם אנשים שאוהבים מוזיקה שקטה יותר..מצד שני אכן פחות כיף לרקוד אותם לפעמים
ובכל זאת ככל שאני מקשיב יותר לדיסק ככה אני נהנה יותר, דיסק מצוייןןןןן כמובן שיש שירים שבהם היה אפשר לשנות קצת פה וקצת שם..אבל מה זה משנה כבר???? הדיסק בכלליותו יצא אדיררר וזה מה שחשוב, אז לפעמים עדיף לא לתת ביקורת שהיא לא בונה...

bobit marely

New member
אהבתי את הניסוח שלך...

שאמרת שהדיסק מצויין אבל נכון שאי אפשר לרקוד לצלילים שלו... מדוייק

otzzto

New member
מה?

ממש כיף לרקוד! באבילון, ותזעק ישראל, קוקוריקו. תמיד גורמים לי לקפוץ.

otzzto

New member
../images/Emo31.gif!!!!!!

ממש לא מסכים אתך, אולי לא היית אמור להיות מסטול שכתבת את זה!!! אגב, אני אישית מאוד אוהב את העיבודים החדשים, בעיקר את באבילון ואת קוקוריקו....

ohadbs

New member
ועוד עניין...

אני תמיד אמור להיות מסטול. זאת התכלית הקיומית שלי.

otzzto

New member
אז אתה די בן אדם עצוב...

אם התכלית הקיומית שלך היא לבחור לא להתקיים....

אויש צולי מה יהיה

אתה מגיע לפורום ונכנס לבאסה, הוא צחק איתך וגם אם לא מכפת לך חחח LSD זה להתקיים יותר מהרגיל

ohadbs

New member
מעניין שהזכרת דווקא את

ה-LSD . מצחיק מצדך :) חשבתי שאם כבר תגיד סוג של סם זה יהיה דווקא אסוציטיבית גנג'ה.

למעלה