היום

ohadbs

New member
היום

בפעם הראשונה הקשבתי לכל האלבום ולא רק לשיר פה ושיר שם שהתפרסמו ברחבי האינטרנט. במילה אחת - אכזבה. בגדול האלבום נחמד אבל שמקשיבים יותר מפעם וטיפונת לעומק ממש מרגישים את העיבודים הלא משכנעים והסאונדים המיותרים (בעיקר הגיטרות) והפלאסטיים. מה שכן, הדרייב טיפה נשמר. אני מסטול מידי מכדי לפרט ממש, זאת הרגשתי... עדיין כמוד כבוד גדול. one love bless

Ben Dor

New member
מסכימה איתך כל כך!

הדיסק נשמע סבבה פעם ראשונה.. אבל בפעמים שאחרי אני שמה לב שפשוט אין לי כוח לדיסק נגיד מגיידמאק ממש אבל ממש התאכזבתי...נשמע סוג של מערכון ולא שיר.. למרות זאת יש שירים שהם סבבה לגמרי ולצערי הם לא רבים... נראה שכאילו הם ממש התאמצו לעשות משהו שונה אבל מה שאנחנו מבקשים זה פשוט את מה שאתם את מה שאתם נותנים...אל תתאמצו יותר מידי...זה רק יהרוס!

xXx Shiraz xXx

New member
לדעתי העיבודים קצת גדולים עליכם

כתבתי פה את החפירה של החיים ובטעות נלחץ לי BACK, בקיצור, מייקל גולדווסר הוא אחד המפיקים המוערכים בחו"ל, ואני לא צריכה לפאר במילים את הדאב סייד כדי להסביר איזה פלאים הוא חולל שם. אני חושבת שבארץ לא רגילים להפקות גרנדיוזיות, לעיבודים שלא בהכרח דבקים במקור. העיבודיים מקצועיים מאוד ושומעים סאונד, חוץ מקוקוריקו - כל השירים באלבום מוקססו להפליא ובאמת שהשוני מאלבום הלייב רק משבח אותם... אמרת גיטרות... תשמע יונה לבנה הפך משיר יפה מאד עם מסר מדהים ל"פשוט לשיכטה בלב" כמו שמרגול אמרה בכוכב נולד... מרגש !! אני לא יודעת אם אני ואתם שמענו את אותו הדיסק אבל מבחינתי זה פריצת דרך במוזיקה הישראלית ואני מצפה בקוצר רוח לאלבום הבא! BLESS

Ben Dor

New member
שמעי אין על מה לדבר

שזאת אחת הפריצות של הרגאיי בארץ והכל בזכות התקווה שש... יש שירים שהעיבודים עשו להם רק טוב ויש שירים שהעיבודים פשוט הרסו אותם הדוגמא הכי טובה לזה זה גיידאמק..

otzzto

New member
בסדר

אבל האלבום עדיין טוב... והוא לא סתם "מפיק דגול". זה לא איזה ג'וב שאתה זורק קוביה ויוצא לך פעם ככה פעם ככה. הוא בן אדם מוכשר אחושרמוטה ורואים את זה.

otzzto

New member
אל תתאמצו?!

התקוה 6, אני קורא לכם לעשות את האלבום הבא כך: תקחו את אלבום הלייב, תנגנו אותו על דיסקמן, תשימו את האוזניות על מקרופון ותתנו לזה שם חדש. אנשים ג'זס תרחיבו אופקים, ועוד אחרי זה אתם אומרים שאנחנו בוכים על זה שהתקוה 6 היא "שלנו". בולשיט.

ohadbs

New member
אתה חמוד אתה :)

שוב אתם מכניסים לי את הלייב? אין קשר בין הלייב לאלבום הנוכחי. לא לקחתי אותו בכלל בחשבון שכתבתי את הדברים. את השורה האחרונה שלך בכלל לא הבנתי. ורק לפרוטוקול, אני קצת מתרגל לאלבום. השאלה שנשאלת אם זה רק הרגל... כנראה שכן, העיבודים לא הפילו אותי מההתחלה. שבת נפלאה!

bjben

New member
ממש לא מסכים איתך

גם אני בהתחלה ששמעתי אלוהים חשבתי שהשינוי שהתקווה עשו הוא לא יצא ברמה שציפינו לו אבל ככל שהקשבתי לו יותר כך התאהבתי בו יותר ויתר ושקניתי את הדיסר והקשבתי לו פעם ראשונה לא יכולתי להפסיק לשמוע אותו העיבודים לדעתי יוצאו ממש מקסימים (יונה לבנה לדעתי הוא העיבוד הכי טוב) הקולות והזמרי אורח משתלבים ממש טוב והמוסיקה מצד אחד מפוצצת אבל מצד שנייה מרגשת נכון שזה שונה מהגרסא של הLIVE אבל זה היה ברור כי הרי זה דיסק אולפן היה צריך לשנות את העיבודים (מה גם שהם היו חייבים לעשות שינוי אחרת היה יוצא להם כמעט אותו דיסק) נב שכן אני מסגים איתך שגידאמק מאכזב, אני אישית ציפיתי שדווקא אותו לא ישנו הרבה מבחינת עיבוד ורק יוסיפו לו עוד המון בתים. אבל חוץ מזה הדיסק לדעתי הוא אחד הטובים שיצאו השנה ובטח לבטח בתחום הרגאיי.

ohadbs

New member
חברים נכבדים...

שירז יקירתי :) : מייקל יכול מפיק ענק עד מחר הוא אכן עשה עבודה נהדר עם דאב סייד, אבל מה הקשר בעצם? העבודה הנוכחית נופלת לחלוטין. לא רגילים בארץ להפקות גרנדוזיות? מקסימה שכמותך, את שומעת לפעמים פרוגרסיב רוק? תאזיני לפעמים. אני מבין דבר או 2 בהפקות בכלל והפקות גרנדיוזיות בכלל... הסאונדים נשמעים פלאסטיים ברוב השירים, ואפילו לפעמים כמו הסאונדים מהדמו של הפרוטי לופס. לגבי הגיטרות, התכוונתי לגיטרות שמשולבות בכמה וכמה מהשירים (אם אפגוש לדוגמה). פריצת דרך במוסיקה הישראלית? אם את מדבר בהקשר הסאונד אז כל מה שיש לי להגיד זה: WTF?!?!?!, אם דיברת בהקשר לתופעת הרגאיי וכו' אז אני לחלוטין מסכים. bjben אני לא חשבתי אפילו לרגע שהאלבום יהיה דומה לאלבום LIVE. אני יודע מעולה לעשות את ההבדל. אני בכלל לא לוקח את אלבום ה-LIVE כאינדיקציה למשהו. אני מדבר נטו על העיבודים והסאונד באלבום הנ"ל. אני עדיין אוהב את התקווה מאוד, וממטיר עליהם ביג אפים בלי סוף, באמת שמגיע להם. אני רק אומר שאולי מייקל לא היה הדמות שיכלה להוציא את המיטב מהם! כן! בדיוק, זה מה שרציתי להגיד תמיד, זה יכל להיות הרבה יותר טוב. שירזי, את רוצה לשמוע אלבום רגאיי ישראלי עם סאונד מדהים? צ'ולו - תבלין ישן. תקשיבי לכולו ודברי איתי.

xXx Shiraz xXx

New member
יש לי את האלבום של צ'ולו

אלבום טוב, לא מדהים. כמה שירים ממש טובים, אבל הקונספט הכולל די מונוטוני ועל כן קשה לי לשמוע את כל האלבום ברצף. לדעתי גאידמק יצא מעולה ואין לי מושג על מה אתם מדברים, בקשר לבתים החדשים - אל תשכחו שהם הקליטו בסוף 2006, בשבועיים מאוד אינטנסיביים, כל הבתים החדשים נכתבו הרבה הרבה אחרי.... בעיניי ההפקה מדהימה והאלבום עצמו מוגדר כרגע בטופ 5 שלי מכל הזמנים (באמת..)) ו...פרוגרסיב רוק? לא בכוס התה שלי. למען האמת, תלוי מאילו שנים, מ20 שנה האחרונות אין על מה לדבר בכלל...

ohadbs

New member
שירז

נו אל תהי גרופית, טופ 5?! נו טוב, אני לא אתווכח, זה כנראה עניין של טעם אישי :) בתחום הפרוגרסיב יש דווקא יציאות נחמדות ב-20 שנה האחרונות אבל דווקא התכוונתי לתקופה לפני זה:)

../images/Emo31.gif

פרוג אמיתי (72-83 - בערך) זה ז'אנר שונה לגמרי מפרוג של היום באמת מעליב לקרוא לדרים ת'יאטר פרוג ולליקוויד גם זה new prog אם כבר.

למעלה