היום touch and go 2130 ערוץ 10

kerry cordano

New member
היום touch and go 2130 ערוץ 10

עונה 10 פרק 11 Carter is back in Chicago with Kem in tow. His return to the hospital is uneventful, although there is an awkward moment when Kem meets Abby. Sam gets called to Alex's school as it seems that he was suturing his own cut. She asks Abby whether the nurses' insurance covers family therapy. Gallant discovers that his sister has been getting it on with Pratt, although she later dumps him. Pratt accidentally breaks a patient's neck while doing an unsupervised intubation. Missing Valium is found in Weaver's labcoat, although it's implied that Morris took it. Luka informs Weaver that he's leaving for the Congo in two weeks. However, he later decides to stay in Chicago indefinitely. קטע מהפרק: אבי ולוקה פוגשים את קרטר וקם http://www.thedancewedo.com/ers10e11a.WMV הפרק הבא nicu (אני לא יודעת מתי ישודר בגלל פסח, אולי שבוע הבא, אולי שבועיים, אולי 3, אז שימו לב)
פרק מאוד אינטנסיבי ויוולד תינוק לאחד מאנשי הצוות.....

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

דווקא לא הראו אותם הרבה רק לקראת הסוף זה היה יותר נילה אבי כזה

lightanddark

New member
איזה עצוב זה עונה 10 פרק 11...

אם תשימו לב זה צולם ב 2003!!!!! אנחנו בפיגור של שלוש שנים!! ו40 ומשהו פרקים זה עצוב זאת נראה לי הסידרה היחידה שההפרש בין ישראל לארה"ב הוא הכי גדול.

פרק יפה

הקטע עם הילד שנשברה לו המפרקת היה עצוב
ואגב, בבקשה אל תגלו פרטים על הפרק לפני שהוא משודר בלי לסמן ספוילר בכותרת... [אני לא מדברת על השרשור הזה
]

lightanddark

New member
אחלה פרק!

לוקה הפגיש בין מכ*בה לקרטר מממ.... אבי מצחיקה ומוריס עם הווליום איזה דפוק לעוד מישהו היה פלשבק לעונה שביעית עם קורדי ומר פוסן? אהבתי את הקטע עם לוקה ואבי שלא היה להם עוד מה להגיד וכל אחד הלך לכיון אחר, גדול!

הילה הץ

New member
נראה לי פספסית מלא...

ראיתי אי.אר csi, הייתי במחשב וסידרתי את החדר בו זמנית אז לא ממש יכולתי להתרכז בפרק. אני אצתרך להשלים, שווה?

shira135

New member
היי..כנסו בבקשה...דחוף!!!

אני יודעת שאני קצת בדיליי אבל פיספסתי את הסוף של הפרק והייתי רוצה אז להוריד את הפרק..אז מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכולה... תודה!!

למעלה