היום: The blessing way

Gilliana

New member
היום: The blessing way

חלק ב' של טרילוגית העבמי"ם ופתיחת העונה השלישית של הסדרה. (מתחיל להלחיץ קצת כי רגע האמת לגבי עונה 4 מתקרב והולך...) מאלדר נמצא מחוסר הכרה ע"י אנשי הנאווחו ונלחם על חייו, סקאלי מגלה את השבב בצוואה, CSM רודף אחרי הקלטת האבודה, סקאלי נפגשת עם אמו של מאלדר בלוויה של אביו וחוששת שסקינר מנסה לחסל אותה, מליסה סקאלי נורית למוות. ללקק את האצבעות!

תמיד הפריע לי...

שמאלדר הוא "בן בית" במשפחת סקאלי (אם ביל ג'וניור לא שם) אבל אמא של מאלדר בקושי מכירה את סקאלי...

1Shir

New member
זה דווקא מאוד מתאים

מכיון שאמא של מאלדר גם בקושי מכירה את מאלדר, בעוד שאמא של סקאלי נמצאת איתה ביחסים קרובים.

אה רגע לא אמרתי שלא מתאים

אבל סתם זה הפריע לי שסקאלי תמיד צריכה להציג את עצמה בפניה . כאילו מה כל כך קשה לזכור עם מי הבן שלך עובד.. סליחה, במי הבן שלך מאוהב?

Gilliana

New member
אבל, רגע...

לאמא של מאלדר לא היה מושג שהוא מאוהב בסקאלי, בטח שלא בשלב הזה. וחוץ מזה, היחסים בין מאלדר ואמא שלו לא היו משהו - היא לא היתה אשה חמה, בטח שלא כמו מגי ואי אפשר להשוות את בין הקשר של סקאלי למגי לבין הקשר בין מאלדר וטינה. אז למה שהיא תכיר את השותפה שלו? הוא בכלל דיבר עם אמא שלו על סקאלי אי פעם? לא בטוח...

מה קרה??????

מה העצבים?
סה"כ רציתי לומר שטינה מאלדר היא לא האמא האידיאלית. ושסתם אני לא סובלת אותה. חוץ מזה שהיא גם נתנה לו סטירה פעם...

Gilliana

New member
אהההה, בכלל לא עצבים! ../images/Emo6.gif

אמא אידאלית??? אוי ואבוי לנו, עוד אמא כזאת ואבדנו. גם אני לא סובלת אותה - זה בסדר...

1Shir

New member
"רגע האמת" זה מילים יפות ל..

סוף שידור הסדרה?.. בעיקרון זה הפרק הפחות מרתק מבין הטרילוגיה, אבל יש לו אחד מהסופים המותחים היותר גאוניים בסדרה!

Gilliana

New member
Your wish is my command ../images/Emo13.gif

אבל רצוי וראוי להפנות את הבקשה הזאת גם לטומס, כי הוא התקציראי הרשמי של הפורום - אני רק נכנסת לתמונה בפרקי המיתולוגיה שאותם הוא מבקש ממני לתקצר, אבל אני מבטיחה להשתדל בהמשך (וזה לא יהיה קשה...
)

../images/Emo13.gifידעתי שאפשר לסמוך עלייך.

לא חשוב מי התקציראי של הפורום העיקר שהקטעים החשובים באמת יופיעו

skooby

New member
סליחה על הבורות אבל יש לי שאלה

מליסה סקאלי היא אחות של סקאלי? ולמה יורים בה?

אין בורות! ויש תשובה

מליסה היא אכן אחותה של סקאלי. ירו בה כי שני מתנקשים אלכס קריצ'ק ולואיס קרדינל התכוונו לרצוח את דיינה סקאלי וירו בטעות באחותה...

skooby

New member
תודה ../images/Emo9.gif

הבנתי, ולמתנקשים היה קשר עם החייזרים?

בערך

המתנקשים היו שליחיו של המעשן. איש סנדיקט (ששמו לא ידוע ולכן כונה המעשן) . אותה קבוצה הקושרת קשר עם החייזרים.

Gilliana

New member
תיקון קטנטן...

אבל באמת פיצי - לא ידוע נכון לשלב הזה.

Gilliana

New member
אכן אחותה

והיא נורית בטעות - המטרה המקורית היא סקאלי והרוצח טעה בזיהוי.

E V Tooms

New member
כמה תגובות -

1) פרק מצויין. אחת מהסיבות שאני שוקל לחזור ולחבב את כל פרקי המיתוס, ולהתגמש מעבר לחיבתי לפרקי MOTW. 2) תודה רבה לגילי על התואר "תקציראי רשמי" - I'm no hardcore phile, אני פשוט נהנה לכתוב. את פרקי המיתוס אני מעביר לגילי משום שלרוב, אני מתקשה לטפל בהם באופן הראוי. על כל פנים, Heart-warming - תודה רבה! 3) לעינת - עקרונית, אני מנסה לסכם כל פרק עם תמונה שמסמלת אותו, בעיניי, אבל... You want some skin? I'll give ya the skin! End of log.

למעלה