היום: roland

Gilliana

New member
היום: roland

שרת מפגר מתגלה כגאון בעקבות שני מקרי רצח במתקן מדעי למחקר תנע. פרק לא רע בכלל שעוסק בשלל התופעות הבלתי מוסברות הנוגעות לתאומים. וג'יליאן כבר נראית כאן בהריון מתקדם.
ציטוטים בשביל מאיר: Scully: "Okay, but how is this an X-File... Mulder you don't think this is anything to why UFO technology?" Mulder: "There's something unexplainable here Scully, but certainly not unidentifiable." שיר, מכאן תמשיכי את - יש עוד ציטוטים נחמדים מהפרק...

Ice Age

New member
אני אומר לכם

אני בכלל לא שמתי לב לזה שהיא בהריון בפרקים האלה. וגם לא הייתי שם לב אם לא הייתם מגלים לי.

Gilliana

New member
../images/Emo2.gif איך אתם לא שמים לב???

מאיר - מילא אתה, גברים אולי פחות שמים לב לדברים כאלה, אבל שיר??? הרי רואים שהיא מנופחת כולה, במיוחד בפנים!

1Shir

New member
אתם חייבים להכיר אותי בתחום הזה.

לא יעזור כלום, אני לא רואה דברים כאלה!! אפילו היום לכל אורך הפרק ניסיתי לשים לב, וכלום. אני לא מבחינה בכלום. זו המוגבלות שלי
.

1Shir

New member
הרעיון בפרק דומה מאוד לפרק הקודם.

אדם שמת ממשיך לפעול באמצעות מישהו אחר (וחסר ישע-ילדה, אוטיסט) על מנת לנקום בחיים שלא עשו עמו צדק. אמנם מיצינו את זה אתמול, אבל רולנד חמוד
ונעבור לציטוט מצחיק מהפרק
- MULDER: Well, have you ever thought about calling one of them all day long and then all of a sudden the phone rings and it's one of them ?calling you SCULLY: Does this pitch somehow end with a way for me to lower my ?long distance charges

למעלה