היום: PAPER CLIP

Gilliana

New member
היום: PAPER CLIP

חלק שלישי ואחרון לטרילוגיית העבמי"ם (הלוואי והיה לי שמץ של מושג למה קוראים לה כך!). מאלדר וסקאלי מאתרים מדען נאצי שגוייס לשירות ארה"ב במבצע מסגרת מבצע "מהדק נייר" הידוע לשמצה, קרייצ'ק מתחיל להבין עם מי יש לו עסק, סקינר והמעשן מתעמתים, מטופח הצפרניים מגלה למאלדר מדוע אחותו נלקחה אחותה של סקאלי מתה מפצעיה למרות מאמציו של אלברט הוסטין, והכי חשוב - מאלדר וסקאלי חושפים מאגר מידע אדיר ובו נתונים גנטיים של מאות אלפי בני אדם, ביניהם - סקאלי וסמנת'ה. אחד הפרקים הקלאסיים שאני באופן אישי יכולה לראות שוב ושוב לאורך זמן.

והתקציר שלי..

כיוון שמאלדר החליט לחזור לדרך החסידות והיום אין קצת בשר.. נתפשר על הגבר הבא...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

גדול!!! את רואה? אפשר למצוא בשר אם קצת מתאמצים...
(ומעניין מה מאיר יגיד עכשיו...)

Ice Age

New member
מאיר יגיד

שאין מספיק גברים סטרייטים בפורום שירגיעו את העניינים.

צודק... אבל....

אתה יכול להחזיר מלחמה ולקוות לטוב. או למצוא גברים ולמשוך אותם לפה כדי שיעזרו בבלימה של הדרדרות הפורום. או כמו שכבר אמרתי. להתחיל ליזום פה שרשורים נורמאלים. כי הגיע הזמן!

Ice Age

New member
נו

ואיך נמשוך לפה גברים אם לא בתמונות של סקאלי בחליפות?

טרילוגיית העב"מים.

כי זו הפעם הראשונה לשלושה פרקים בהמשכים ומכאן באה המילה "טרי" יענו שלוש
. לוגיית = תורת. והעב"מים זה בגלל שככה. אין סיבה. אלה היו 30 שניות של קשקושי שכל חסרי הגיון שאין בהם טעם...

לשים ../images/Emo23.gif

לקטע עם הדלת... שימו לב מאיפה הם בורחים אחרי שהם נכנסו למנהרות עם התיקיות בהר...

hadas 14

New member
חשבתי על זה....

אם יש דלת אחורית כל כך גלויה אז למה הדלת הראשית (שנראית כמו מקרר, למען האמת) מוצפנת בקוד?

Gilliana

New member
נו, בדיוק על זה...

אנחנו שוברים את הראש די הרבה זמן, אבל מכיוון שלא ראיתי היום (עדיין) את הפרק, ואני לא כ"כ זוכרת מהפעם האחרונה שראיתי - אני אתעמק בזה עוד מעט ואולי אולי אמצא תשובה.

פרס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

של 10000000000000000 דולר יינתן לפותר החידה הזאת. אבל כסף של מונופול... אל תגידו שלא אמרתי!

Gilliana

New member
לדעתי יש רק בן אדם אחד בעולם שיכול

והוא ממש לא צריך את הכסף הזה...
בכל אופן - דלת היציאה הזו היתה איזו מן דלת חרום שהיה מאד קשה להגיע אליה ואולי בכלל אי אפשר היה לפתוח אותה מבחוץ. מצד שני, זאת דלת מצ'וקמקת מעץ שאפשר להוריד אותה בבעיטה הכי קטנה ואולי היה כאן חור באבטחה ובזמן שהחליטו לבנות שם את הבונקר לאכסון בסיס המידע, הדלת הזו (שהיא בעצם דלת למכרה ולא לבונקר) לא נלקחה בחשבון? זאת רק התאוריה שלי כמובן...

Gilliana

New member
מה זה ככל הידוע??? ../images/Emo12.gif

עינת - לא לימדתי אותך כבר??? מבצע PAPER CLIP הוא אחד הפרוייקטים המפורסמים ביותר בהיסטוריה שבמהלכו גוייסו מדענים מגרמניה הנאצית לשירות הסי.אי.איי. אחד התוצרים המזוויעים ביותר של גיוס זה היה פרוייקט בשם MK-ULTRA אשר עסק ביצירת רוצחים שכירים לעת מצוא ע"י MIND CONTROL באמצעות סמים.

למעלה