היום NOFX!!!! היום.. רגע הסטורי... נופקס מופיעים בת"א... ואני אהיה שם במלוא בדרי.. אז יאללה תגובות!
צ צפירטו New member 6/9/07 #1 היום NOFX!!!! היום.. רגע הסטורי... נופקס מופיעים בת"א... ואני אהיה שם במלוא בדרי.. אז יאללה תגובות!
י יערולה13 New member 7/9/07 #2 רק אני לא שם../images/Emo7.gif :'( :'( ד"א לא ניכנסתי לפורום כבר כמה ימים בגלל ביצפר הם מפוצצים אותנו שיעורים! [וזו השנה הראשונה בחיי שאני אשכרה עושה אותם ומחר יש שביתה הידד וזהו אז.. צ'ימו המייספיס שלי: www.myspace.com/yaarula
רק אני לא שם../images/Emo7.gif :'( :'( ד"א לא ניכנסתי לפורום כבר כמה ימים בגלל ביצפר הם מפוצצים אותנו שיעורים! [וזו השנה הראשונה בחיי שאני אשכרה עושה אותם ומחר יש שביתה הידד וזהו אז.. צ'ימו המייספיס שלי: www.myspace.com/yaarula
D dweck2k New member 7/9/07 #3 היה גדול... כואב לי כל הגוף. מאן אלייב רצחו, ביוסלס הייתי בחוץ, ובנופקס הרגשתי כאילו אני בן 15 שוב והכי נהנה ממוסיקה... היה מדהים... לילה טוב!
היה גדול... כואב לי כל הגוף. מאן אלייב רצחו, ביוסלס הייתי בחוץ, ובנופקס הרגשתי כאילו אני בן 15 שוב והכי נהנה ממוסיקה... היה מדהים... לילה טוב!
L L o r a l New member 7/9/07 #4 יוווו היה מעולה.. היה ממש כיף, בסוף ההופעה דיברנו עם חלק מנופקס והבאנו פאט מייק דיסק של הביט חוץ מזה השגתי מקל תופים של המתופף ,מפרט גיטרה של מייק ופלייליסט
יוווו היה מעולה.. היה ממש כיף, בסוף ההופעה דיברנו עם חלק מנופקס והבאנו פאט מייק דיסק של הביט חוץ מזה השגתי מקל תופים של המתופף ,מפרט גיטרה של מייק ופלייליסט
X Xx MaayaN xX New member 7/9/07 #11 היה פשוט אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בן זונה! כלכך נהנתי! ויצאתי משם בחיים. ישלי ממש קצת תמונות, אבל אני אולי יעלה מתישהו, למי שיש- תשימו גם! בא לי שוב! היה כ"כ כיף!
היה פשוט אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בן זונה! כלכך נהנתי! ויצאתי משם בחיים. ישלי ממש קצת תמונות, אבל אני אולי יעלה מתישהו, למי שיש- תשימו גם! בא לי שוב! היה כ"כ כיף!
ש שנינה92 New member 7/9/07 #12 שמחה שנהנתם ( , לורל י'מאאגניב P: חח אחלה של דברים , ואהבתי ת'קטע שהבאתם לו ת'דיסק היו הרבה פוגואים ?
שמחה שנהנתם ( , לורל י'מאאגניב P: חח אחלה של דברים , ואהבתי ת'קטע שהבאתם לו ת'דיסק היו הרבה פוגואים ?
ל ל י ב ל י ב New member 8/9/07 #14 וואווואוואוואוואווואו. שלא נדבר על זה שהיה מ-פ-ו-צ-ץ, לא היה מקום להכניס סיכה. הייתה אחת ההופעות היותר טובות שיצא לי להיות בהן... פאט מייק פתח למלווין את הראש.. והיה.. מעולההה
וואווואוואוואוואווואו. שלא נדבר על זה שהיה מ-פ-ו-צ-ץ, לא היה מקום להכניס סיכה. הייתה אחת ההופעות היותר טובות שיצא לי להיות בהן... פאט מייק פתח למלווין את הראש.. והיה.. מעולההה