הנה השנייה... שוב, זה מה שיש על המחשב. מצטערת. קצת רואים אותה
D dar dar5 New member 22/1/05 #32 מה מאיפה יצאת??../images/Emo182.gif לא ידעתי שיש מגבלה רק לפורום אחד!
מ מתה על בן ודורין New member 22/1/05 #35 דר דר../images/Emo70.gif אני זוכרת אותך../images/Emo70.gif קוראים לך הדר נכון היית באירוחים שהיו בתפוז של שחקני מיכאלה נכון התקשרו אליך מלא פעמים נכון איה כיף לךךךך
דר דר../images/Emo70.gif אני זוכרת אותך../images/Emo70.gif קוראים לך הדר נכון היית באירוחים שהיו בתפוז של שחקני מיכאלה נכון התקשרו אליך מלא פעמים נכון איה כיף לךךךך
ג גיגי123 New member 22/1/05 #37 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo98.gif הדרושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש את חיהההההההההההההההה#@$%#@$@#!$!@#$#@%!#@$@#$
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo98.gif הדרושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש את חיהההההההההההההההה#@$%#@$@#!$!@#$#@%!#@$@#$
S shirkan21 New member 20/1/05 #21 ../images/Emo50.gifהדסושי התחילה........... חחחחחחחחח הדסושי ...סושי
ש שניצלונה New member 20/1/05 #22 בהצלחה שיהיה לה../images/Emo70.gif אפםילו שקצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מאף פעם
ס סוזנוש לאב אפרתוש New member 21/1/05 #23 וואיי בהצלחהה הדסוששש../images/Emo99.gif המון המוןןן הצלחההה גם בהמשךך הטלנובלהההה..
ד דקל הנסיכה הבלונדה New member 21/1/05 #24 לכולם => בקשר לטנלובלה אתם יכולים לכתוב את כל מי שמשחק בה ? אני יודעת רק חלק... תודה ! אגב אני בת 13 וחצי ואני חדשה ...
לכולם => בקשר לטנלובלה אתם יכולים לכתוב את כל מי שמשחק בה ? אני יודעת רק חלק... תודה ! אגב אני בת 13 וחצי ואני חדשה ...
ד דנדי לאב רון שחר New member 21/1/05 #27 בתאל תגידי... צריך עוד תמונות של רון שחר בגלריות..??? כי יש לי מ-ל-א... אז אם צריך תגידי לי...חח
ד דנדי לאב רון שחר New member 21/1/05 #29 אוקעע עוד מעט אני אשיםם ושפוט לוחצים על הוסף קובף וזה מוסיף..??חחח
ג גיגי123 New member 22/1/05 #31 בהצלחהההההההההההההההההההה../images/Emo98.gif לחBDJKSABDJKSABDJKSABDJKגלךדמכדלשגך לךגצכלךדגשצמכלךצדגכש למושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתת הזאתתתתתתתתתתתתתתתת
בהצלחהההההההההההההההההההה../images/Emo98.gif לחBDJKSABDJKSABDJKSABDJKגלךדמכדלשגך לךגצכלךדגשצמכלךצדגכש למושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתת הזאתתתתתתתתתתתתתתתת