היום הדס מורנו מתחילה את הצילומים שלה לסדרה, שרשרו בהצלחה
י יעל נחום New member 20/1/05 #1 היום../images/Emo70.gif הדס מורנו מתחילה את הצילומים שלה לסדרה, שרשרו בהצלחה
T TetiBETTY New member 20/1/05 #2 ../images/Emo104.gifיאאא...איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהתרגשות. ואז נראה במאחורי הקלעים בסוף התוכנית אותה נכנסת לאולפנים ענקית שתהיה לה
../images/Emo104.gifיאאא...איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהתרגשות. ואז נראה במאחורי הקלעים בסוף התוכנית אותה נכנסת לאולפנים ענקית שתהיה לה
ע עדי adi New member 20/1/05 #6 ../images/Emo50.gif!!!../images/Emo20.gif שתצליח ושתחזיק מעמד חצי שנה חח
מ מתה על בן ודורין New member 22/1/05 #34 ../images/Emo12.gifלא../images/Emo12.gif אאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo16.gif לירוש המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ^$%^@%#@$#@%$%$^$%^&^&^%^$#%@#$$$%^%&%*&^*^^%&$%^#$@$$%^$&#&%^
../images/Emo12.gifלא../images/Emo12.gif אאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo16.gif לירוש המושלמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ^$%^@%#@$#@%$%$^$%^&^&^%^$#%@#$$$%^%&%*&^*^^%&$%^#$@$$%^$&#&%^
ג גיגי123 New member 22/1/05 #36 מהההההההההההההההההההההה?../images/Emo98.gif הם חמודים ביחדדדדדדדדדדדדדדדד מושלמת שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
מהההההההההההההההההההההה?../images/Emo98.gif הם חמודים ביחדדדדדדדדדדדדדדדד מושלמת שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
ג גיגי123 New member 22/1/05 #42 שום בעע איכס../images/Emo46.gif../images/Emo98.gif את מושלמתתתתתתתתתתתת
ע ענבלוש לאב אפרתוש New member 20/1/05 #9 יא בהצלחה לה!!../images/Emo8.gif../images/Emo185.gif וחן חח שימי באמת תמונות שלך איתה
ח חן152 New member 20/1/05 #10 אני יחפש!! נראה אם אני ימצא אז בכיף!! אם לא שאני יראה אותה אני יצטלם איתה!!...
ד דנדי לאב רון שחר New member 20/1/05 #13 ../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif מישו יודע אולי אם רון כבר התחיל תצילומים שלו..?
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif מישו יודע אולי אם רון כבר התחיל תצילומים שלו..?
י יעל נחום New member 20/1/05 #17 הסבר קצר לתמונות... אז ככה, כל התמונות שלי עם הדס וכולם לא על המחשב. יש לי רק שתי תמונות שמישהי שלחה לי. מצטערת שבשתי התמונות לא רואים את הדס בבירור. ובתמונה אחת את הגב שלה.. אבל עצם העובדה שהיא שם.. זה כבר משהו נ.ב- התמונות מתוך "אלאדין".
הסבר קצר לתמונות... אז ככה, כל התמונות שלי עם הדס וכולם לא על המחשב. יש לי רק שתי תמונות שמישהי שלחה לי. מצטערת שבשתי התמונות לא רואים את הדס בבירור. ובתמונה אחת את הגב שלה.. אבל עצם העובדה שהיא שם.. זה כבר משהו נ.ב- התמונות מתוך "אלאדין".