היום.....

היום..... ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

היי כולם... מה קורה, או קיי... אז היום היה לי יום מאוד מעייף, אבל גם מצחיק וכיפי, כי המתנ"ס אצלנו עשה פורימון, ואני כפעיל במתנ"ס הפעלתי דוכנים וכו'.., ואחר כך הבאנו גם אני וחבר שלי גיטרות ועשינו עם כולם "חברים וחברות ידידים וידידות..." והיה נורא מצחיק....., אבל אחר כך הלכנו כל הפעילים וישבנו ועשינו מלחמת כדרורים כאלו קטנים, עד שהתעייפתי ואני גמור, והיום בערב יש מסיבה לכל הפעילים ואני וחבר שלי מנגנים בא, ומקבלים את כולם, כזה בשתי גיטרות מהצב של הדלת (אני וחבר שלי) ועושים כזו מוזיקה של המערב הפרוע.... והיום שלי לחבר שלי היה משעמם , אז עשינו גירסא חדשה וחבל"זית ל"על הריצפה" והיא יצאה ילנו ממש ממש יפה, וכל היום ניגנו אותה..... בקיצור הה לי אחלה יום ועכשיו אני מת מעייפות, ואני צריך עוד מעט לחזור לחבר שלי, לעבוד על מה שננגן היום, ואין לי כח לזוז.., אז עכשיו אני הולך להתקלח.., ואני יראה כבר...., בקיצ קצ.., ספרו גם איך עבר עליכם, היום או החופש או משהו בסיגנון.... מקווה שגם אתם נהנתםם..., חח מישהו קרא את כל זה??
אוהב תמיד חן

כן אני קראתי!!!../images/Emo118.gif

היום שלי גם היה גדוש... בהתחלה התאמנתי למבחן הארצי בערבית,אחרי זה התאמנתי למבחן הארצי בערבית ולבסוף הספקתי להתאמן גם למבחן הארצי בערבית
אני כבר לא מסוגלת לדבר!!! כל מה שיוצא לי זה דת'ה יאום עינדמה תג'וולה עלי באבא פי אל סחרה!!!!!!!! וככה כל החופש וגם מחר אני מתה גוססת אני לא מסוגלת לראות יותר אותיות בערבית אני מ-ש-ת-ג-ע-ת!!!!!

איכסססס!! ערבית ../images/Emo5.gif

וואי אני כל כך שונא ת'שפה הזאת... אצלנו הקבצה א' לומדת ספרותית ו-ב' לומדת מדוברת, ואני ממש רוצה לרדת לב', כי גם ככה אין סיכוי שאני מגביר ערבית אבל יש לי 90 אז אי אפשר..

אני דווקא אוהבת ערבית../images/Emo118.gif

אבל שטוחנים את זה לפני מבחן זה מעצבן בדיוק כמו ללמוד לאנגלית... ואצלנו הקבצה א זה מדוברת ו-ב ספרותית,מוזר שאצלכם זה הפוך.

the king 25983

New member
../images/Emo13.gifרק אנחנו לא לומדים ערבית...

השנה המורה שלנו "בשנת שבתון" היא מלמדת רק לשון
איזה כיף לנו

jamesT

New member
הי גם אני לא לומד

אבל אני אמור פשוט לא נכנסתי לאף שיעור של זה מאז תחילת כיתה ז', וגם בתעודה במיסטוריות לא היה לי כתוב שיש מקצוע כזה... רק חבל שההורים יודעים שאני לא נכנס...

אני גם דיי אוהב ערבית.... ../images/Emo168.gif

טוב האמת שזה בגלל שהולך לי בזה.., קיבלתי במבחן בערבית 108!!!! האחרון..

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifזה הכל שאלה של מורה...

אם יש מורה טובה אז לומדים הרבה ובכיף ואם לא אז לא... לי יש עוד שפה חוץ מעברית ועברית שזאת רוסית. ערבית אני לא סובל
איכסה של שפה. כאילו יש הבדל בין אות אחת לשנייה באיזה נקודה... כזה מעצבן

לי אישית לא

אבל גם אם היה הייתי בוחרת ערבית. אני אוהבת תאותיות,תניקוד,תמבטא,את המבנה של השפה. ה-כ-ל

Just Adi

New member
לנו יש בחירה ../images/Emo80.gif

בין צרפתית וערבית בחרתי ערבית משתי סיבות (בעצם שלוש) 1. יותר קל 2. יותר חשוב (אני יודעת שזה ספרותית אבל אם מרחיבים...) 3. יותר יפה אני ממש אוהבת את השפה, הכתב שלה מהמם, כמו ציור :)

ראסמי הכתב כמו ציור

לפעמים אני מוצאת את עצמי סתם מחרבשת כל מיני דברים בערבית אבל ראסמי האותיות שאני הכי אוהבת הן:ה' מתחילה,כ' סופית אה ומאוד גם ט' אמצעית! לא יודעת יש לי חיבה לאותיות מסוימות...

lushy

New member
סורי על הבורות אבל... ../images/Emo20.gif

באיזה כיתות אתם ? אני פשוט מכירה מישו שעושה בגרות 5 יח"ל בערבית אז זה מסקרן...

בכלל לא חובה לעשות יחידות בערבית

ובכל השפות האלה כ"נל צרפתית רוסית..רק מי שרוצה..! ואני בכיתה ח'...

i c y

New member
סתם מתוך סקרנות, חן...../images/Emo42.gif

איך קוראים ללהקה שלך

למעלה