היום

Elicoz18

New member
היום ../images/Emo32.gif

עברתי תאוריה (ראשונה) יחד עם ידידה שלי (
) וגם היא עברה, וכולה אתמול בערב ענינו על 3 מבחנים מהספר הלימוד והיום בבוקר באוטובוס ענינו על 2 מבחנים בני 30 שאלות כל אחד, מיותר לציין שאני נכשלתי במבחנים האלה אתמול אבל היום לא בדקתי. בקיצור באנו למשרד הרישוי - ועברנו. אני שמחתי, היא הייתה מאושרת..
אני מבין ככה זה בחורות :> אני שמח בשבילה. טוב לא משנה OFF TOPIC :\

dottROMEO

New member
קבל ../images/Emo49.gif גם ממני, אז תגיד....

התחלת כבר שיעורי נהגיה או שאתה מתחיל עכשיו אחרי שעברת? אהה ועוד משהו, היה לך שאלות על המנוע במקרה?

ESU Boscorelli

New member
צ-ו-צ-י-ק!!!

התאוריה הראשונה שלי... איי איי איי אני כבר תיכף מסיים לימודים, טוב נו לא אבל תנו לי קצת להסתבלט עליכום... התאוריה שלי הייתה קלה, ות'אמת למדתי אליה רק שעה לפני בשיעור אזרחות... מה זה לא חלק מישראל התאוריה??? אומנם התייבשתי בתור שעה ו 45 דקות (אבל הלכתי לדפוק איזה המבורגר) ואח"כ נכנסתי לתאוריה אבל ת'אמת הייתי מרוכז בחוטיני של תוכלת העיניים שיושבת מלפניי והחוטיני מבצבץ בצבע שחור הכי יפה שיש ואפשר כמעט... טוב טוב סטיתי קצת מהנושא... קיצר התאוריה הייתה ממש קלה, חוץ מזה הם מפגרים, התשובות לדף הראשון פרוסות לך מול העיניים ברגע שהם מוציאים את הדף מהשוליים ושומרים את התשובה אצלם אז אין שום בעיה להציץ זה מולך ככה שאת כל הדף הראשון היה מולי וכל השאר ידעתי, זה קללל!

dottROMEO

New member
צ-ו-צ-י-ק 2

איי הזכרת לי את התאוריה שלי.... אבל שעה 45? מה זה? אני הגעתי לבחינה ואחרי 15 דקות יצאתי ואחרי 20 דקות קיבלתי את הטופס הירוק שכתוב שעברתי.... טוב תאוריה זה סתם, זה באמת קללללללללל, למדתי בערב שלפני ובבוקר באוטובוס (יואו איזה ישן זה, שנים לא עליתי על אחד מהם) אז מה ככה? אתה כבר נהג וותיק אהה? ממתי אתה חסר מלווה? אנחנו היחידים עם הרישיון
P אלי תיזכור את השיעורי נהיגה!!! כמה שאני מתגעגע לזה, עם המורה שלי היה כל שיעור מופע סטנד אפ וצחוקים! יאללה עוד חודשיים ויום אני רוצה לראות תאריך לטסט? יש מבין?

ESU Boscorelli

New member
יש לי כבר איזה

חצי שנה רישיון, אולי פחות, מלווה כבר סיימתי... שיעורי נהיגה? אני והמורה תמיד צחקנו על נשים

ESU Boscorelli

New member
בשביל לצחוק עוד קצת על אלי אני

מקפיץ...
אגב, אם כבר בחורות עזוב אותך שטויות, אין כמו לחזור מבי"X עם אוטו ולאסוף את כל הכוסיות... טוב אני יסתום את הפה עכשיו

Elicoz18

New member
חחח ../images/Emo6.gif

אני לא צריך כוסיות.. יש לי את האהבה שלי. מספיק לייי אני מאושר.

ESU Boscorelli

New member
גם לי יש...

מותק לי יש לוחמת 669 בבית ככה שאם זה אין לך תחרות אבל זה תמיד טוב "לעזור" לידידה... דיי דיי איך אני מדבר

למעלה