היום..

היום..../images/Emo105.gif

ילד אחד עבר ליד הקלמר שלי בשיעור צרפתית וראה שכתוב גוד שארלוט והוא כזה "את שומעת גוד שארלוט?! הם שותים דם של חתולים ומאמינים בכת השטן!!!" והתחיל לצרוח והכל וזה נרוא הצחיק אותי! הוא עשה את זה בצחוק והכל.. ואז כל פעם שראה אותי הוא כזה "זו זו ששומעת גוד שארלוט ששותים דם של חתולים ומאמינים בכת השטן!" והסברתי לו שהם צמחוניים! \(חוץ מפול..) והכל אבל נהה הכל בצחוק וזה היה נורא מצחיק ^-^ (שמעון אדיר..)

KaUrO DoNo

New member
אני לא אוהבת שעושים לי את זה

פעם מישהו שאל אותי אם אני בכת השטן ביגלל שאני שומעת לינקין פארק..זה היה עוד מתי שלא היה את גוד שארלוט.. יש אנשים מפגרים בעולם....

EleVaTioN

New member
*מזדהה*../images/Emo129.gif

תכלס אנשים לא יודעים מזה בכלל כת השטן זה סתם נראה להם משו ממש רע לומר לאנשים אז הם אומרים לא שזה טוב קיצר הם מדברים בלי לדעת על מה

למה? ../images/Emo105.gif

אותי זה דווקא נורא הצחיק
לא אכפת לי.. הוא אמר הכל בצחוק.. הוא יודע שזה לא נכון הוא מבין בלהקות והכל.. (נראה לי)

KaUrO DoNo

New member
אההה

אם הוא אמר את זה בצחוק זה בסדר.... פשוט אנשים אמרו לי את זה ברצינות וחשבתי שאני בוכה מרוב הטימטום שלהם...אני לא רואה את עצמי אוכלת את החיה האהובה עליי =/ וביכלל....אני שונאת את ההכללות האלו.. אבל אם הוא אמר את זה בצחוק וגם רואים שהוא אמר את זה בצחוק..אז סבבי :)

כה הוא ילד נחמד סכ"ה!../images/Emo105.gif

הוא כזה היום נכנס לכיתה ואומר כל ה******* (יישוב לידינו שיש כמה ילדים כולל אותו שלומדים איתנו ובאים באוטובוסים) מחר לא לבוא לבצפר! שואלים למה? כי הוא צעק כזה "כי שובתים נגד אנשים ששומעים גוד שארלוט!" (בצחוק ברור!) וצחקתי נורא ואז שהוא יצא מהכיתה צרחתי אליו כזה "הם צמחוניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo105.gif

נההה...
הוא אף פעם לא שם עליי ואני מתפלאת שהוא בכלל יודע את השם שלי! ^-^ טוב אנחנו שכבה פצפונת אז הוא חייב לדעת לפחות את השם שלי.. חוצמזה אני לא רואה סיבה מוצדקת אחת כדי ליהיות דלוק עליי

סיבה אחת גדולה לא../images/Emo105.gif

ליהיות דלוק עליי - אני מכוערת
גם אם אני הבנאדם הכי נחמד ונדיב ומצחיק בעולם הכיעור שלי מכסה הכל

למעלה