היום ema!!!!!

J To The Lo

New member
היום ema!!!!!

לא לשכוח! ב22:00 יש ema!!! פאפי מנחה וכריסטינה מופיעה.. וג´ניפר מועמדת.. מי הולך לראות?!

J To The Lo

New member
בטח יש לה משו יותר טוב לעשות מאשר..

לראות את פאף 3 שעות על הבמה..פעם עם חליפה, פעם עם בגדים של ראפר, אומר משהו שנון ומצחיק שיזכיר לה:"god im so stupid, how i let this cute godess-hottest men ever to go?! שאלה שמטרידה רבים..או שלא..אבל ממש טימטום לעזוב את השלמות הזאת בשביל כריס ג´אד..עלוב להזכיר אותו אחרי.. מה שכן..החלטה טובה להעיף את כריס..גם אם זה בשביל חייזר.. כל אחד יותר טוב מכריס´יצור´ גאד..

roimc

New member
ראסמי,

הגיע הזמן שתפסיקי לדבר על פאף דאדי כל הזמן. זה פורום של ג´ניפר ונמאס לשמוע עליו כבר! במיוחד שהיא לא שמה עליו זין כבר 100 שנה!!!

Mandyִ

New member
כן איזה באסה ../images/Emo10.gif

אני מחזיקה לה אצבעות ל BEST FEMALE!!!

Mandyִ

New member
ייייייייייייייייייייייששששששששששששש

היא זכתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JENNIFER IS THE QUEEN

itay1010

New member
כן, כבר שנתיים ברצף

כל הכבוד לה, ראיתם איזה כוסית היא הייתה?, שזופה כזאת. באמת חבל שהיא לא באה, ככה היא הייתה מופיע!

Mandyִ

New member
אה נכון!

היא זכתה גם שנה שעברה? אני לא זוכרת כל כך מה היא לבשה וכל זה...תזכירו לי!

smgfan

New member
כפרה על ג´ניפר לופז!!! מתה עליה!

כ"כ שמחתי שהיא זכתה!!! חבל באמת שהיא לא היתה בטקס! איזה חמודה!!

JENNY2000

New member
ג´נננננייייייפפפפפררררר~!

I LOVE YOU I LOVE YOU I LOVE YOU
כל הכבוד אתם חיבים להודות שהפרס שהיא זכתה בוא רק מוכיח שהיא הזמרת הכי הכי הכי טובה בעולם I LOVEEEEEEEEE YOU JENNIFER אין כמוהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...... נכון ג´ניפר היא הזמרת הכי סקסית הכי מוכשרת והכי יפה בעולם~!!!!!!!!!!! סליחה על זה שאני כצת מתלהבת זה טיבעי עצלי.....

שנה שעברה...

ג´ני זכתה בטקס EMA כ"זמרת השנה" אבל גם אז לא הגיעה. היא לבשה שנה שעברה חולצה פרחונית שהיא היתה היתה בדיוק באותו יום ב-TRL... ובפרסומת של TRL רואים אותה, איך היא התלבשה..

Mandyִ

New member
כן כן...

נזכרתי בזה אתמול בלילה... רק שלא תתחיל לחשוב שלא לבוא לטקסים עושה לה מזל טוב או משהו כזה!

JLO freak

New member
כ"כ לא בא לי לריב

אבל אני חייב! "לא שמה עליו זין כבר 100 שנה" שיוווו סתיש קפאווום איזה קטילה! זאת לא כזה BIGGY

J To The Lo

New member
היא נראתה כל כך שחומה...

השתזפה חבל על הזמן.. נשארתי לראות אותו ואהבתי כל רגע.. שמתם לב שכשהכוכבים עולים הם מתחנפים רצח למדינה שבה הם מתארחים?! יש את הלוקחים קשה שמתחילים לדקלם ספרדית מאומצת כמו מובי, שהיה כזה חנג´ כשבנאום תודה הוא ניסה להשלים עם אמינם, כאילו מה נראה לך? שגם הוא יתנצל ותהיו חברים טובים..אהה..לא.. וכל רגע אומרים ברצלונה הקהל צורח..טוב יאללה סתמו מה אתם צועקים?! הקהל האירופאי לא מותאם לשמוע ראפ.תביאו להם רובי וקיילי הם ישתגעו..אבל אמינם שמופיע פצצות..הם רקדו כמו חבורת עקומים..הרסו אותי מצחוק..ושמתם לב שהיה לו פלייבק..דבר שכנראה הוא לא רגיל אליו אז הוא כל רגע הזיז את המיקרופון וראו שזה סתם..כריסטינה לבשה..סליחה..כריסטינה לא לבשה כלום..הפתעה..טוב שהיא לא הופיעה ערומה.. אהה..הכי חשוב..המנחה..המנחה היה חביב..סתם..הוא היה מדהים, אבל כמה בגדים הוא החליף..יותר מכשמנחות נשים.. ואני לא שואלת אותך..אני אדבר אליו כמה שאני רוצה כי כמו שזכור לי מההודעות שלך אתה בכלל לא מעריץ של ג´ניפר..אני לפחות כן..

למעלה