היום: EBE

Gilliana

New member
היום: EBE

עב"ם שהתרסק באזור התחום האווירי של עיראק ומשאית המובילה ישות חוצנית שנמצאה בו, גורמים לריבוי תופעות עבמיו"ת בעקבותיהם. מאלדר וסקאלי עוקבים אחרי המשאית החשודה בעזרתו של "גרון עמוק". זהו אחד הפרקים הטובים של העונה ושל הסדרה בכלל. אה, ועוד משהו קטן (במיוחד בשבילך שיר) - בפרק הזה נראים השניים נוסעים באוטובוס...

1Shir

New member
../images/Emo2.gif נראה לי שזו הפעם היחידה בסדרה

שהם נסעו בתחבורה ציבורית!.. ומאלדר, אתה לא יכול להיות ג'נטלמן ולתת לסקאלי לשבת ליד החלון?! ובלי קשר- בהחלט פרק מפתח בסדרה.

אני חייבת לשאול...

למה זה נחשב לג'נטלמני?? בתור מכורה לישיבה ליד החלון באוטובוס אני לצידו בעניין הזה. מי שעולה ראשון זוכה לשבת ליד החלון

Gilliana

New member
נכון, אבל...

א. Colony היה הרבה אחרי כן (עונה שניה), בטח התכוונת להגיש שזו לא היתה הפעם היחידה. ב. אם אני זוכרת נכון, היא נסעה שם באוטובוס כדי להתחמק ממעקב אז אני לא ממש בטוחה שזה נחשב.

אמרתי ראשונה?????

אלוהים אני באמת מסטולה (אבל זה לא חדש) אני חייבת לישון ! דחוף! . ולמה זה לא נחשב? אוטובוס זה אוטובוס! מה זה משנה למה נוסעים בו...

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

טוב, קיבלתי את העובדה שזה נחשב. מה, רק עכשיו חזרת מהעבודה???

לא, תודה לאל לא

אבל המצב הרבה יותר חמור. חסרות לי שעות שינה במצב סופני . (6 שעות מיום שבת בבוקר זה כל שעות שנתי )

Gilliana

New member
מבטיחה לא להבהל?

130 שעות רצוף. אבל זה היה לפני 10 שנים - היום כבר לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.

מה להבהל. ממש לא.

כבר עשיתי את זה, עברתי את זה וזאת הייתה אחת החוויות הטובות בחיי. ממליצה לכולם!

Gilliana

New member
אני אמנם לא רוצה לדרדר את הפורום...

... שוב, אבל אני מוכרחה להגיד שתלוי מאד מה עושים בשעות האלו
האמת? לא הייתי רוצה לחזור על החוויה הזו, אם כי מאז חזרתי עליה כל מיני וריאציות עוד עשרות פעמים, אבל מתוך אילוצים של טיסות, נסיעות וכדומה. אני חושבת שמה קורה לבן אדם אחרי כל כך הרבה שעות ללא שינה בהחלט יכול להוות עילה לפתיחת אקס פייל עב כרס...

לא מדרדרים!

בעקרון את צודקת אבל השבוע הזה לא ישנתי מסיבה אחת פשוטה, לא משנה כמה אני עייפה אני פשוט לא נרדמת. גם עכשיו אני עייפה מאווווווד אבל לא מצליחה להרדם. אני אלך לראות חוק וסדר אולי זה ירדים אותי. כי אם אני אראה פרק של תיקים אין מצב לישון..

orityemini

New member
../images/Emo2.gif מה זה?????

130 שעות?? השיא שלי זה 3 ימים רצופים ללא שינה, אבל זה רק בגלל שלא הצלחתי להירדם! לפני שנתיים הייתי באילת עם אחותי ובמשך כל הטיול הזה לא עצמתי עין. הייתי ממש זומבי והכרחתי את אחותי המסכנה שכן ישנה לאכול איתי כל בוקר ארוחה בשעה 6:00! גיליתי גם לדאבוני באותה עת שפותחים את מרכזי הקניות לכל המקודם בשעה 10:00 D:

Ice Age

New member
השיא שלי

זה אולי 7 שעות בלי שינה. אתם נורמלים? מה זה לא להצליח לישון?

Gilliana

New member
הפרעות שינה ../images/Emo9.gif

מה מאיר, לא סבלת אף פעם מג'ט לג?

Gilliana

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שבביקורת דרכונים באמת מאד משמים ומרדים.

למעלה