היום 4x17

Crichton

New member
היום 4x17

מתחילים להתקדם לקראת הסוף...
נראה מה יקרה

Crichton

New member
פרק נחמד ../images/Emo58.gif

ולא יותר. רוב הפרק היה בינוני, היה די מעניין לראות מה עוד קרה בכדור הארץ, ואיך הם מגיבים לזה. היו קטעים מצחיקים, כמו שרייג'ל לא מפסיק לדבר על האוכל... ועל המשרתים בבית, וכולם מתפלאים איך באמת הוא ניהיה שליט של 600 ביליון נתינים :) היו המווווון בדיחות קטנות פה ושם שממש אהבתי, אבל שום דבר לא צץ בראש עכשיו. סופו של הפרק היה הרבה יותר מותח, הריב בין ג'ון לסיקוזו, לא ידעתי שהוא לא בוטח בה... בטח בגלל שהיא הסתובבה עם סקורפי הרבה. היה די גאוני לראות שהוא שמע את קראטקטזי (משהו כזה) בUNREALIZED REALITIES , כי ממש לא חשבתי על זה. בכול אופן, הסצנה האחרונה הייתה הכי מותחת, ולמרות שחבל שלא נתנו את התשובה של סקורפי לגבי ההצעה של ג'ון, זה ברור שהוא יסכים. לדעתי, הוא יילך לחור התולעת כדי לחזור לUNREALIZED REALITIES כדי לשאול את סיקוזו/סטארק איפה זה הבסיס הסודי הזה.

Broken Identity

New member
איזה פרק זה היה ? מה השם ?

כי לדעתי התגובה שלך דפוקה אבל אני לא יודע איזה פרק זה

varty

New member
זה הפרק עם ../images/Emo58.gif

הרופא שמרעיל את כולם . הרוב לא אוהבים אותו אבל אני חושבת שהוא חביב. קרייטון בחצאית, ארין וסיקוזו משתפים פעולה!!! (הלוואי שהיו עוד קטעים כאלה) סיקוזו מאבדת אצבע ומגדלת אותה שוב. רייג'ל נהנה להתחזות לרופא- קטע ענק איך הוא אומר לחייזר תתפשט בבקשה
והכי מגעיל....דארגו צריך לשתות את השתן של נורטי...חחחחחחחחחחחח

Crichton

New member
לא נראה לי ../images/Emo58.gif

הפרק שאני דיברתי עליו הוא 4x17 A Constellation of Doubt שהיה ב"יס". אני חושב שהפרק שאתה מדבר עליו הוא "Coup by clams אבל אני לא בטוח (הפרק עם הצדפות והרופא הזה)

nowhere2

New member
פרק 4x17 ../images/Emo58.gif

זה הפרק שקרייטון יושב ורואה טלויזיה כל הפרק של שידור של תוכנית ששודרה בכדור הארץ לגבי הביקור שלהם שם זה פרק טוב אבל בו זמנית הוא הפרק הכי חלש יחד עם הפרק של העכביש בחצי השני של הונה האחרונה, ה- 5 פרקים הבאים הם הרבה אקשן והרבה דרמה כמו המיני סדרהף רק בקצב פחות רצחני תבלו

Broken Identity

New member
וארטוש זה היה קולפ ביי קלאם

והפרק קונסליישן אוף דאוט זה אחלה פרק מצחיק ביותר אבל כן, בכל זאת, פילר... אבל בפארסקייפ יש תפילרים הכי טובים אז זה עדיין טוב !!!

varty

New member
וואלה. נכון

הפרק שקרייטון רואה את החברים שלו בכדור הארץ לא משהו לדעתי גם אבל קונסליישן...ענק!

sprqy

New member
../images/Emo58.gif4X17

הקטע שסיקוזו משחקת עם הקערה ההיא ושורקת או משהו העביר בי צמרמורת רצינית וציפיתי לאיזה גילוי מגניב - והוא הגיע! הקטעים שרואים את קלאודיה בראיון היו ממש מוזרים, היא מדברת עם קרייטון? רומזת משהו בתת מודע? רמזה לו קודם? משהו מוזר קורה שם.. חוץ מזה פרק הכנה טוב להנחתות הבאות

../images/Emo58.gifהיה פרק סתמי במיוחד

לא הייתה התקדמות בעלילה, לא איזה טוויסט או איזה פרק מגניב. טוב אז הקלטת הייתה די מגניבה, אבל כמה אפשר למצות את זה

Crichton

New member
הפרקים הבאים יהיו טובים ביותר

במיוחד (!) הטרילוגיה שמתקרבת, ואפילו הפרק שלפני הטרילוגיה הוא מצויין.

Crichton

New member
יש עד 22

כלומר נשארו עוד 5 פרקים בעונה הרביעית, ועוד המיני סדרה שהיא 2 פרקים כול אחד שעה וחצי. עכשיו סיימתי לראות את הפרקים האחרונים בעונה הרביעית ואת המיני סדרה.

Broken Identity

New member
לך תדע, כבר אמרו את זה :)

מעבר לזה הם עושים את זה כ"כ טוב שזה בסדר שזה הסוף...לדעתי האישית :)

למעלה