היום 24.12.02 בבלקוני

moshel

New member
היום 24.12.02 בבלקוני

שלום חברים טוב אז אני מאוד שמח לבשר לכם שהבלקוני נחלת בנימין 5 ת"א נפתח היום מחדש לאחר שהוא היה סגור במשך שלושה שבעות אז היום אני אתקלט שם קלאסיק רוק ופרוגרסיב רוק של שנות ה70 בעיקר את הדברים השקטים ככה שהערב יתנהל באוירה רגועה יחסית בתוכנית הפרוג KING CRIMSON RENAISANCE YES ELP JETHRO TULL GENESIS CAMEL GONG GREENSLADE GENTEL GIANT ועוד הכניסה חופשית מתשלום כך שאם אין לכם משהוא אחר לעשות אתם מוזמנים לערב פרוג וקלאסיק רוק רגוע שלכם D.J MOSHEL יום חמישי 6.2.03 הייניקו הבימה קלאב TRESPASS ןהקרנות DVD של YES & ELP על מסך ענק הזמינו מקומות כבר עכשו דרך האתר

moshel

New member
גיל כניסה

המדיניות של הבלקוני אומרת שהכניסה היא מגיל 18 + אבל אף אחד לא בודק תעודת זהות בכניסה כך שאם אתה בן 17 שנראה כמו בן 18 אני לא חושב שתהיה לך בעיה MOSHEL

DoubleJack

New member
סבבה ../images/Emo6.gif

אני בן 18.5 פשוט חשבתי אולי הכניסה היא 21+... סבבה אולי אני יגיע היום

eyalap

New member
המדיניות של הבלקוני

א-ה שאין אנשים הכניסה חופשית ונכנסים גם בני 14 בכיף ובטח שלא עושים בעיות לאנשים שעברו את ה18. ביום שישי הבלקוני בדר"כ סנובים ואם אתה לא נראה בוגר ולא מעל 20-21 , וגם שכחתי אם אתה לא בחורה (לא משנה כמעט הגיל) אז יתקעו אותך בביטה עם חבורה של ילדים קטנים.

moshel

New member
מדיניות הבלקוני

טוב אז אBי רוצה להבהיר כאן אין יותר כניסות לבלקוני לאנשים מתחת לגיל 18 נכון שהם לא בודקים תעודת זהות אבל זו המדיניות החדשה שהתגבשה וזה כולל גם את ערבי הווידאו שאני עורך שם בימי שלישי ערב הווידאו הבא שאני יערוך יעמוד כולו בסימן PINK FLOYD בערב הזה אני אתקלט דברים נדירים של הלהקה ויוקרן ה DVD של ווטרס IN FLASH ןעוד ווידאוים של הלהקה מכול התקופות כולל בארט אני כבר מעכשו מבקש מכם אל תבואו אלי בתלונות לגבי איכות הווידאו אני משתדל להביא את ההקרנות הטובות ביותר שיש אבל צריך לשים לב להתישנות הדברים והנדירות שלהם כל ערבי הווידאן שאני עושה בבלקוני הם חינם ללא תשלום ומתקימים בימי שלישי למעט יום שלישי של הסלבסטר הודעות יצאו בניפרד שבוע קודם ובנוסף היגעתי לסיכום עם הבלקוני לתת לנו ערב אחד כל שבועים ביום רביעי זה יהיה רק ערב שמוקדש רק לפרוג בערב הזה כל מי שירצה בתיאום איתי יוכל להביא דיסקים מהבית לתקלט אותם ולהמליץ על הדברים שהוא אוהב הבלקוני יספק לנו באר עם בארמן עמדת D.J ואת האולם ומלצרית ככה שנוכל לעשות בערב הזה כל מה שנירצה הכניסה תעלה 20 שקלים לכיסוי ההוצאות של הברמן עמדת הD.J והביט הודעה על הערב תבוא בקרוב על כל פנים זה מסתמן כבר מבעוד שבועים שלכם ורק הטוב MOSHEL האם כבר היזמנת כרטיסים להופעה של TRESPASS ולהקרנות של YES & ELP אחר כך על מסך ענק בהייניקן הבימה ב6.2.02 אם לא כדי שתעשה זאת כבר עכשו דרך האתר מושל

למעלה