היום תורי!!

Reznik

New member
היום תורי!!

בוקר טוווווווב
לכם זה בוקר ואני הולך לישון אז שיהיה לכם בוקר נהדר ושמח ומעולה הכי חשוב לא לתת לחיים לבאס אתכם אני אופטימי כי נשאר לי מבחן אחרון לסמסטר הזה!!!!!! בוקר טוב לכם לילה טוב לי!
ים ו
ות לכוווווווולם

nutmeg

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif בוקר!!

רואים שאתה לא יודע לפתוח שרשור בוקר... "היום תורי"?? מה זה היום תורי? איך נדע שזה שרשור בוקר טוב - הא? לא נורא, העיקר שהמבחן יעבור כבר. ובוקר טוב כבר אמרתי?

miss tamborin

New member
../images/Emo186.gifבוקר מעולה...

טוב לא אבל מיטל אמרה שאם אני אחליט שזה יהיה יום מעולה זה יהיה יום מעולה ומיטל בנאדם חכם... יש לי עוד 25 דקות מבחן בהיסטוריה..תאחלו לי בהצלחה..

מיטללל

New member
אל תתחכמי מעיין... :)

כדי שזה יהיה באמת יום מעולה.. את חייבת להאמין בזה. רק אז זה יכול לקרות. זה מתקשר לתאורית ה-"וואפי היי". תזכירי לי לספר לך עליה בימים הקרובים? אני כל הזמן שומעת מאנשים על מבחנים בהיסטוריה. מה זאת הקנוניה הזאת?! בהצלחה!!!
ובאמת, יום נעים ומשעשע שיהיה לך (ולכולם).

dana2909

New member
סוף סוף היום הזה הגיע

ונשארו רק עוד 7 שעות עד סוף היום והשבוע המגעיל הזה נגמר. יום אחד אני אמציא מן מכונת זמן משוכללת שתעצור את הזמן על יום שישי בצהרים עד שימאס וניתן לשבת לעבור. אתם תראו!

דן צ

New member
בוקר טוב ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif-הטמפון של טלי

שיהיה לכולנו יום נפלא וגשום ואפי, תזכירי לי לספר לך משהו

miss tamborin

New member
אויי...יום מצויןןןן....משווווו ....

(מכירים את המילה הזאת ציניות שכולם מדברים עליה?...כן..הכובתרת הייתה קשורה אליה) אחרי מבחן בהיסטוריה שאני אומרת תודה אם אני מקבלת בו 70 (ולהזכירכם- היה לי את הטופס של המבחן מאתמול!!)... הרגשתי ממש לא טוב והספקתי לריב עם חברה דיי טובה שלי (הכי טובה מבי"ס בעצם..ועכשיו אנחנו לא מדברות ואני לא יודעת מה לעשות...)..אבל כנראה שזה עדיף ככה... נקווה שיהיה יותר טוב..כמה גרוע כבר יכול להיות?!

מיטללל

New member
משו משו !

את יודעת, אסור לך להוציא את העצבים והמעוקה שאת חשה על החברים שלך. זה ממש לא פייר. ואם היא החברה הכי טובה שלך מהבית ספר, למה "כנראה עדיף ככה"? על מה רבתן בכלל?

miss tamborin

New member
זה לא ממש ככה...

היא אמרה משהו שהיא אומרת הרבה וזה משו שמציק לי פשוט עד עכשיו יכלתי להבליג..ובאותו רגע פשוט לא הייתי מסוגלת להבליג על זה ואמרתי לה משהו והיא התעצבנה ואני התעצבנתי ואז סתם בלאגן ואז רבתי עם עוד מישהי (ולא התכוונתי לריב איתה היא פשוט נפגעה ממשהו ש..עזבו בלאגן שלם) אבל איתה זה לא בעיה לסדר את העיניין אני מתנצלת אומרת לה שלא התכוונתי והכל יהיה בסדר אבל עם ההיא זה יהיה בעייתי.. למה יותר טוב?...יותר שקט אני חושבת..אני זקוקה לשקט...הראש שלי מתפוצץ..

sarah

New member
משפטים.

משום מה זה שהיא אומרת משפט שמעצבן אותך כל הזמן לא נראה לי סיבה מספיק טובה לריב איתה ולנתק איתה את הקשר. :-X אמרת לה פעם כמה זה מעצבן אותך?
באעבה, שרה

miss tamborin

New member
אין לי ספק שהיא לא עשתה משו רע

זו אני...וזו אשמתי... אני ידועת...סתם אני מעוצבנת שרבתי איתה....

sarah

New member
../images/Emo42.gif גשם ../images/Emo13.gif

אבא שלי משום מה העיר אותי במשפט של "שרה את צריכה לשוב אל העולם האכזר"
המשכתי לישון וכרגיל ב20 לשמונה הוא הבין שאני לא אקום בלי אלימות ולקח לי את כל השמיכות
. הייתי קצת מצוננת, שתיתי קצת ויטמין סי.
כאן נגמר הבוקר. באעבה, שרה

adidas^

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo91.gif משהו מצחיק שקיבלתי

במייל. (הפעם לא מדנץ
) תגררו את התמונות לעיגול.

למעלה