היום תורי לאהוב!!!

שאנל24

New member
היום תורי לאהוב!!!

אתה שוכב במיטה,חצי יושב נשען על הקיר.כרית מראשותיך.רגליך פרושות ישר מסוקלות אחת על גבי השניה,החדר מריח את ריחך המשכר...ממממ.איזה ריח...אני מתקרבת אליך ויושבת לצדך,תופסת בצווארון חולצתך...ומצמידה את שפתיך לשפתי.בנשיקה רכה... רטובה...ושכולה תאווה...אני עולה מעליך ...ידי פורמות את כפתורי חולצתך...ושפתי לא עוזבות את פניך...

שאנל24

New member
המשך

אני מנשקת את פניך.נשיקה על כל כפתור פרום מצח ,אף,אוזן ועוד אחת,שפתיים,סנטר ויורדת במורד הצוואר..אני מעבירה את ידי על מתאר גופך (כאילו עיני עצומות)ומנשקת את החזה שלך.מעבירה לשון מסביב לפטמות במעגלים ונושכת בעדינות..עם השפתיים.הידיים שלך מלטפות את כתפי וגבי..לכל אורכו...מגע,טעם וריח גופך גורמים לי לרצות אותך יותר...

שאנל24

New member
המשך 2

אני יורדת מטה עם הגוף.ואתה מוציא את הכרית מראשותיך ונשכב לחלוטין...אני ממשיכה בליקוק הפטמות ,יורדת לבטן ובקו ישר עד לטבור..בנשיקות קטנות ורצופות.ולשון עמוק בתוך הטבור ובמעגלים סביבו..וממשיכה בליקוק עד החגורה...אני פותחת את החגורה ,פורמת את כפתור המכנס ופותחת את הרוכסן...ואתה עוזר לי להפשיל את מכנסיך...

שאנל24

New member
המשך 3

אני מעבירה את הידיים על החיבור של התחתון לגוף,מכניסה מעט את האצבעות חשה את אדי חום גופך הלוהט...רוצה לקרוע ממך את פריט הלבוש האחרון..אך מתאפקת .מעבירה את אצבעותי לאורך המפשעות ...תחושת המגע גורמת לך לנוע ולהאנח ,אני מכניסה את אצבעותי יותר..ומנשקת בפי את פנים הירכיים שלך מפשקת את רגליך בידיי עוד,לחוש ולטעום כמה שיותר...

שאנל24

New member
המשך 4

עם לשון רטובה אני עולה מעלה ומכניסה כמה שיותר..את הלשון... מרגישה את הבליטה התובענית והמפתה.אני מפשיטה אותך גם מהפריט האחרון....אתה מרים את אגנך ועוזר לי...אני קמה ולוקחת כוס קולה קרה עם רסיסי קרח ושותה מחזיקה את הקרח בפי כמה שניתן .אני מניחה את הכוס ומעבירה את לשוני הקרה בבסיס איברך ולכיוון מעלה..ומרגישה איך לשוני מתחממת מהר ממגע גופך החם...

שלוק29

New member
אלוהים זה אמצע היום...

עוד יפטרו אותי מהעבודה (לא נעים להסתובב פה במשרדים כאילו צמח לך מיגדל אייפל במכנסיים!!!)

שאנל24

New member
המשך 5

אני מחזיקה ביד אחת בבסיס איברך..ועם השפתיים נושכת לאורכו עד הקצה..ואז מלקקת עם לשון חזקה לאורכו עד לכיפה וכך מכל צדדיו.אני מכניסה את הקצה לפי ומוצצת ,יונקת עם הפה...ואז מכניסה את כולו לפי..עמוק כמה שאפשר מלקקת עם הלשון,מכניסה ומוציאה מכניסה ומוציאה ...יונקת את הכיפה ומלקקת מבחוץ....

שאנל24

New member
המשך 6

ידי מלטפות ומטילות על הבטן ,הטבור ומטה...על פנים הירכיים..ומעלה ,מעסות את הביצים..אני מוציאה את איברך מפי ויורדת עם הלשון מטה לכיוונם ,מלקקת מסביב ומתחת..ומכניסה את כולן לפי.יונקת ומלקקת...לפי גניחות ההנאה הרגשתי בדיוק איפה צריך להמשיך עוד...ומכל אנחה שלך..הרגשתי איך שרירי התחתונים מתכווצים ונוזלים נוטפים ממני..בלי שליטה...

שאנל24

New member
המשך 7 ~סוף

אני מלקקת ונאנחת יחד עם אנחותיך,נהנית כ"כ לגרום לך הנאה.ולהרטיט את גופך...אני חוזרת לאיבר המפואר ומכניסה אותו לפי ומוציאה...ומגבירה את הקצב,מכניסה ומוציאה, מכניסה עמוק..ומוציאה,מוצצת חזק את הקצה..מרגישה איך אתה זז..וגופך מתקשח.עד ההתפוצצות..ואנחת ההנאה שבגמירה..המשך יום נפלא!(וכל שנבקש לו יהי..).

שלוק29

New member
אוחחחח...

יאמייייי... למה אין לי מקלחת במשרד??? יום ניפלא גם לך ותבואי לבקר לעיתים יותר קרובות!!!

../images/Emo6.gif לא בטוחה שמקלחת תספיק

את כותבת בצורה שמסעירה את הקורא וגם את הקוראת איזה תיאור משגע של סקס

טוב.......

מוציא את הקרה מהכוס שלי ושופך למכנסיים.... סאמק...כ"כ חם לי גם בלי החירמון הזה...
פירסס

למעלה