היום שעבר עליי

mariana

New member
היום שעבר עליי../images/Emo10.gif

היי מה שלומכם? אתמול הייתי בארוע של חברה שלי, ראיתי שם את כל העולם. בן דוד של אריאל ראה אותי וקרא לי לשבת איתו ביחד בשולחן אני והחברה הלכנו. פתאום ראיתי את אחותו ואת דודים שלו, אז קצת נילחצתי אבל הייתי רגועה. לידי היו שני מקומות פנויים. אחותו של אריאל באה אליי וביקשה מימני לשמור את המקום לאחותה השניה ולחבר שלה. ת´אמת אחותה השניה הגיע אבל לא עם החבר אלה עם אחיה שזה אריאל. הייתי בשוק, הוא היה צריך לשבת דווקא מולי באותו שולחן, הייתי נורא לחוצה אבל חברה שלי הרגיעה אותי, אז הוא אמר שלום ולא יותר מזה. לא היתביישתי מימנו, רקדתי, שמחתי, הישתוללתי אלב, עדיין התרגשתי. כשקמתי מהשולחן אז הוא קלט שאני עם מיני הוא לא הוריד את העיניים, אז אמרתי לו העיניים לכותל. הוא התחיל לצחוק. ניסה לשאול מה המצב, אבל קיבל תשובה קרירה, ניסה להרגיז אותי עם הידידה שלו, עוד עם כל המצב הזה, הקאתי את הנשמה שלי בארוע. אני חושבת שהוא שם לב, כי הוא בא ושאל אם אני בסדר? אז כמובן חזרתי הביתה עם הרגשה חרה. גם עכשיו אני קצת חושבת. אני מקווה שבמהלך הימים הבאים יהיה הרבה יותר טוב
מרין

crazykiki

New member
היי מרין..../images/Emo24.gif

אוקיי אז היה לך ערב חרא.. העיקר שהוא עבר... קורה לפעמים הימים האלו... הערבים האלו.. הלילות האלו... המחשבות האלו(!) אבל זה לא קורה כך כל יום וטוב שכך.. מקווה שתרגישי יותר טוב.. או יותר נכון שאת מרגישה כבר יותר טוב! שיהיה לך ערב נעים.. ו.. העיקר שהוצאת לו את העיניים
אני כאן.. וכמו כן.. גם כולם כאן .. כשאתה צריכה אותנו.. :)

mariana

New member
הי קיקי

מה שלומך? איפה נעלמת? ת´אמת אני מרגישה קצת יותק טוב מאתמול, אבל לא שיארתי שהוא יגיע אבל הוא הפתיע אותי בסוף. אגב הוא ידע שאני כן יהיה שם. כן הוצאתי לו את העיניים. שמחתי רקדתי ואפילו(קול פנימי אמר לי) דפקתי הופעה חבל"ז. אוהבתתתתתתת מרין מה קורה איתך?

crazykiki

New member
אני פה ושם ..

את האמת בזמן האחרון.. קצת פחות טוב הוא שב ורודף אותי.. אין לילה שאני לא חולמת עליו.. זה ממש מתסכל אותי.. אבל ממש.. ומבאס אותי לקום כל בוקר לאותה הרגשה מסריחה.. ממש עושה לי חשק להשאר במיטה ולא לצאת ממנה בכלל.. יודעת יודעת שהזמן יעשה את שלו אבל כמה זמן כבר.. כבר עברו שלושה חודשים .. לפעמים זה ניראה לי כאילו זה לא יגמר לעולם.. ואת האמת .. זה ממש ממש סבל.. אבל.. יהיה בסדר.. מקווה בכל אופן שיהיה לך סוף שבוע נעים :) ובכלל לכולם :) נשיקות קיקי

mariana

New member
קיקי נשמה

גם אני פרודה מהחבר שלי כבר 3 חודשים ועדיין לא מצליחה לשכוח אותו, גם אני חושבת עליו לפעמים (סליחה כל הזמן) ולא מצליחה להוציא אותו מהראש ועדיין חושבת שיכול להיות בסדר. תספרי קצת על עצמך. כמה זמן הייתם ביחד? ולמה ניפרדתם? וחוץ מזה בת כמה את? אוהבת מרין

crazykiki

New member
מתוקה..

קודם כל אני בת 22 וקצת.. הייתי עם הבחור 3 חודשים.. בל כי קסומים שיכולים להיות.. מהפגישה השניה שלי איתו כבר ידעתי שאני רוצה להיות איתו כל זמן ( ואני לא כזו שמתאהבת בקלות) וכבר היה לי חבר 3 שנים ואני יודעת מה זו אהבה.. בקיצור את מכירה את זה ששואלים אותך מה את כי רוצה בגבר שלך ואתה מתחילה לשפוך ספר שלם של תיאורים וכל זה.. - אז הוא היה בדיוק כל מה שרציתי.. פשוט החצי השני ובגלל זה זה הכי כואב עכשיו יש הרגשה של פספוס גדול והרגשה שאחד שיגרום לי להרגיש ככה אני לא אפגוש שוב לעולם.. מה שקרה זה שטיילנו יחד בחול.. חזרתי שבועיים לפניו .. וץץ לא יודעת את האמת.. שבוע אחרי שהוא חזר זה נגמר הייתי צאלו בסוף שבוע והוא היה עייף ולא יודעת מה.. קצת קיטרתי ( אולי לא הייתי צריכה) אבל הענין הוא שאיך שהוא הכל התפוצץ במוצאי שבת והוא אמר שהוא צריך זמן לנשום.. ושאני חונקת אותו.. כאן גם עשיתי את הטעות הכי פטאלית ופשוט באמת התחלתי לעצבן.. חישפתי תשובות ומיאפה כל זה מגיע פתאום אז הלחצתי אותו עוד ויום אחרי זה הוא אמר לי שהוא חשב על זה ושעדיף שלא נהיה ביחד כי הוא לא יכטול לתת לי מה שאני רוצה.. ואני לא מבינה עד היום איך הוא יכל לוות על דבר כזה טוב שהיה לנו..ואני יודעת היה לו גם טוב.. ! לא יודעת !ממש לא יודעת! הקטע הוא שניסיתי לשמור איתו על קשר.. והכל עוד יותר הסתכך.. הייתי פוגשת אותו באינטרנט או מתקשר וכל פעם שהוא לא היה עונה מסיבה כל שהיא הייתי הופכת לקצת קרציה כי חשבתי שהוא מתחמק - וזה בסוף הגיע למצב ש.. אנחנו כבר לא מדברים היום.. בכלל.. הוא לא רוצה להיות בקשר בכלל.. פה ושם אני רואה אותו - באינטרנט ואני אומרת שלום.. זהו! וכל כך כואב.. אפילו אחרי 3 חודשים וכל כך רע לי.. והחלומות האלו והמחשבה הזו עליו פשוט.. זה פשוט משגע אותי.. מה איתך כמה זמן הייתם יחד..? למה נפרדתם? ובת כמה את? אם אפשר לשאול כמובן ? :)

mariana

New member
היי קיקי אני מבינה אותך

אני עוד מעט 20. הייה לי מערכת יחסים 3 שנים ואז אחרי שנה וחצי של פרידה הכרתי בחור אחר שזה אריאל. והייתי בטוחה שבחיים אני לא אתאהב יותר ובו כן אתאהבתי והייתי בעננים. אני הייתי איתו שנה וחצי אבל מה? היינו ניפרדים המון. גם עכשיו אני מרגישה תחושת פיספוס בקשר לבחור הראשון, אבל מה לעשות כיום הוא כבר נשוי+ילדה. אבל לך אין מה לדאוג. ההוא מלמעלה סידר הכל כך שלכל אחד יש את שלו. ואל תיהי בטוחה בקשר לבחור ההוא שהייתם 3 חודשים שהוא פשוט מושלם מבחינתך. את לא יכולה לדעת כל עוד את לא תקופה ארוכה איתו, זה אני יודעת מנסיוני האישי. כי אריאל היה הבחור הכי מושלם שיכול להיות על פני האדמה הייתי ממש עיורת שלא ראיתי את החיסרונות שלו, ואחרי שהוא היתגייס הוא הישתנה והיתחלנו לריב המון, ולהיפרד כל הזמן. ועדיין יש לי את התחושה שאולי אחרי הצבא הוא יחזור להיות הבחור המושלם שהכרתי לפני שהוא היתגייס. אז אני אומרת לך אין דבר כזה פיספוס. מה שקרה טוב שקרה, ככה אנחנו למדים מהטעויות שלנו. פשוט אחרי הבחור של 3 שנים אצלך את חשבת שלא תכירי ולא תתאהבי שוב אבל אחרי שזה קרה, אז זה הפך להיות מושלם אבל תזכרי לך שאת בכלל לא הכרת אותו, 3 חודשים זה בכלל לא הרבה כדי להכיר בחור טוב טוב. יכול להיות שהוא עשה את הרושם הטוב עלייך, ככה זה בהתחלה כולם, כשמתאהבים אז עיורים ולא רואים את החיסרונות ואת בכלל לא נודניקית. אני אנה לעזור לך בכל. כאן תמיד בשבילך אוהבת מרין

ניקולי

New member
מרינושקה בבושקה../images/Emo24.gif

נשמה יפה,ילדה יפה, כל שאני יכולה לאמר לך זה לא נורא!! לא על זה שהקאת את הנשמה שלך ועל זה שהוא ניסה להרגיז אותך עם הידידה שלו. אני מתכוונת לכך שזה לא אסון נורא..הנה את רואה?? הוא היה שם..את התרגשת,הוא היה עם הידידה שלו ועם המשפחה שלו, אבל.. את נשארת בחיים וזה הכי חשוב כרגע.. את רואה השד הוא לא כ"כ נורא.. נשמה, אץ צריכה להפסיק עם זה, את צריכה להתחיל חיים חדשים ויותר רגועים, לא כל פעם שאת רואה אותו להרגיש ככה..אני חושבת שהרגשת ככה בגלל שהיה עם הידידה שלו והוא ניסה לעצבן אותך.. מרינשוקה...הכל יהיה בסדר!!! אוהבת ניקול*

mariana

New member
ניקולי נשמה איפה נעלמת לי?

היי הוא לא בא עם הידידה שלו, היא פשוט הייתה גם מוזמנת אז ישבנו באותו שולחן. ואגב היא לא משהו, אני בחיים לא אחשוב שיש ביניהם משהו. אמממ בעצם כן חשבתי, אבל אחותו הרגיע אותו. למה אני צריכה להראות סצנת קינאה כשאני רואה בחורה לידו? למה אני צריכה לקחת הכל קשה כשהוא לא היתייחס אליי? אני חושבת שהוא לא היתייחס אליי בכוונה, כי כל הזמן ראיתי שהעיניים שלו היו תקועים עליי, גם חברה שלי אמרה לי כך. אפילו רציתי לעבור מקום, אבל חברה שלי הסבירה לי שאני צריכה להראות לו שאני מתמודדת עם הבעיות שלי ולא שמה עליו. את יודעת הוא אפילו בכוונה צועק לדוד שלו שישב לידי שהוא הזמין מכונית חדשה והוא צריך לקבל אותו עוד מעט. מה את רוצה שאני אחשוב במצב כזה? שבחורה אחרת תיסע איתו? למה אני חושבת על כל זה? אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש. למרות שאני דוחה אותו ממחשבותיי אבל הוא צריך למצוא את הדרך לחדור לשם. אוףףףףףףףףףףףףףףף

ניקולי

New member
מרין מתוקה שלי..

תראי בא לא בא עם ידידה שלו זה לא משנה.. אבל בעצמך אמרת שהוא ניסה לעצבן אותך עם ידידה שלו.. והכי מכעיס זה שהיא לא משהו.. והוא עדיין ניסה לעצבן אותך איתה נכון??? נשמה שלי.. את חייבת להתמודד..את חייבת להבין שאין לכם עתיד ביחד..את חיבת להבין שהוא לא בשבילך.. אז למה בכלל להסתכל על הדברים האלו?? תלמדי לחיות את הרגע.. תלמדי להנות..תביני שאלו הם החיים ויש לנו הרבה מאוד מכשולים.. אנחנו נבחנים מלמעלה.. ומה שכתוב כתוב..מרין יקרתי, אל תתעצבי ואל תבכי, ובטח ובטח אל תתעצבני הוא לא שווה אותך..הוא לא שווה התיחסות.. אוהבת ניקול*

עכשיו אני מבינה... חביבתי.. ../images/Emo24.gif

בכל ההרגשה הלא נעימה יש גם מעט טוב... והרי את בטח מרוצה מכך ש"הוצאת לו את העיניים"
נראה לי מצב לא הכי נעים בכלל... מנסה לדמיין את זה... בכל מקרה אם יש חברים משותפים וכאלה, סביר שתיתקלו אחד בשני מדי פעם... ואני חושבת שכל פעם תהיה קלה יותר. מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר ואל תתבאסי. הכל יהיה בסדר!!! קבלי חיז(ב)וק

למעלה