היום שמעתי

היום שמעתי

שעמנואל רוזן מתחתן פעם שניה ,היה נשוי ופרוד והכלה שדרנית רדיו.
אז אני כבר לא יודע אולי הוא טיפל בעצמו ,הבן אדם חולה סקס לסמס עם כמה במקביל ולרצות סקס ללא הפסקה.
אז חוץ מחיזור אובססיבי לא נמצאו ראיות ,כנראה שהעיתונאיות רצו להתקדם דרכו כי הוא טאלנט ולכן התמסרו אליו.
לדעתי הוא לא מתאים לחיי נישואין אולי יש להם מערכת יחסים פתוחה .

מסתבר שאלו שלא בנויים לנישואין וזוגיות מוצאים בקלות למרות שהם לא מתאימים ..

אסףג1981

New member
עמנואל רוזן מלך

אפילו שהוא אוהד הפועל ת"א.
לבנאדם כישרון כתיבה בלתי רגיל.

אסףג1981

New member
לא רוצה סתם להשמיץ אותו

אני לא בדיוק בקיא בפרטים.
אבל אין שני לו ברמת הכתיבה.

1Shir

New member
מישהו כאן מכיר מישהו שהוא לא "סוטה"?

סבלנות זה הכי אחי.

סתם, אם כבר אז כאן זה אמור להיות סובלנות, אבל זאת הכותרת שראיתי היום בעיתון לצד כתבה עם התמונה של רוזן.
מעבר לכך לא התעמקתי בעיתון זה וגם לא מעוניינת.

puma141

New member
חפשי ראיונות עם בנות חשופות, גם אלו

שעבדו איתו, שהתלוננו לאחר מכן-ותבחני בעצמך.

זה מה שאני חושבת ומרגישה לגביו. מותר לי להסיק בעצמי ולחשוב ככה,
גם אם בית המשפט לא מצא מספיק ראיונות בקטע שלו..

לא סתם מפטרים אדם.
לא סתם הוא שותק ומסתתר.
לא סתם הוא לא מחזיר מלחמה, בעיקר היום כשזה מאוד קל המלחמה על הוצאת הדיבה..

אכן

הוא כבר הגזים וכשכולם רואים את הפלירטים ואך אמר עמית לעבודה איתו שדיבר איתו על הסקס שזה פתטי לאדם בגילו לדבר כך.
יש כבר אחד שיושב בכלא שאם היה משלם את 30 אלף דולר לא היה בפנים ולא היה מוציא יותר על עורכי דין.
עצוב לדעת שבכדי להתקדם שוכבים עם אדם נשוי ומבוגר,הוא כנראה הבטיח קידום וקיבל סקס והן קיבלו זבבי ,ולכן עשו קומונה נגדו.

אצלנו בעבודה בחור חדש החמיא לצבע של חולצה של עמיתה לעבודה ליחדיו ,ואתם יודעים את הסחבקיה במקום העבודה שיש עובדים ועובדים,וההוא מסכן עשו לו שימוע ומי ישמע מה עשה וברח ממקום העבודה הזה.

לכן כיום גם אם אתה אהוב ומחוזר חברתית או רומנטית ,תדאג שהסביבה לא תחשוב שאתה שוכב עם כולם,וזה טעם לפגם חברתית כיום שאתה אהוב ומחוזר ,תמידיגידו כישף אותן או לא יודע או יודעת מה עשה להן ,יש פטפטת כזאת אצל עמיתים בעבודה ומחוצה לו.

פיטרו אותו כי זה כבר עבר כל גבול ,בתור איש תקשורת הוא היה צריך לדעת שיש מחיר לסקס עם הקולגות וכו.

ניסוי להלביש לו 2 סעיפי הטרדה ולא הצליח פשוט חיזר באובבסיביות יתר על המידה .

הוא שותק כי כנראה העורכי דין יעצו לו ,את המכרז כבר הפסיד ואולי את עולם התקשורת בארץ למי שמרויח 100 אלף שח בחודש זה מכה

וגם אם אתה אומן נערץ ומפורסם והן באות מרצונן החופשי !!!עדיין בגלל שהיותך איש ציבור זה טעם לפגםם כשאתה שוכב איתן או מפזר מתנות ,אייל גולן השוויץ יותר מידי והרגיז הרבה ,ומה גם מי שנדפק ושילם הרבה זה הציבור שלו שמעריץ אותו ושילם הרבה בכדי לשמוע אותו.

ידעו שהוא חוגג האבא והיחצן יחטפו ,ולהבא כל אומן וכו לנהוג בצניעות ולבדוק מי בסיבתך שלא יפיל אותך.

הוא חולה מין

שפשוט גילה שהוא טאלנט התלהב חיזר באובססיביות השיג סקס מהיר ,וכנראה הבטיח קידום וכו ומסתבר שאין סקס בחינם במעמדים הגבוהים!

לא מלך בכלל

פשוט חולה מין וסקס שנכנס לסחרור ולא שם לב למה שקורה סביבו !בגלל הסקס איבד מכרז טוב ומשכורת כ100 אלף שח,נחלץ בשן ובעין וסביר שבעולם התקשורת מחקו אותו.

אסףג1981

New member
מבלי להתעמק בפרטים

הרשיעו אותו במה שמיוחס לו ?
במידה ולא, הוא חף מפשע עד שהוכח אחרת. נקודה.
בלי קשר למה שמיוחס לו, את כישרון הכתיבה הנדיר שלו איש לא יקח ממנו.

עצם

זה שהוא הוזמן לחקירה וכו כבר אומר שהייתה התנהלות לא נכונה מצידו.
בל נשכח שחקירה כיום גם יש לה חלק באשמה אלא אם כן אתה לתת עדות.

וכיום על התקשקשות מיותרת בעבודה או חיזור תמים לא מוצלח אתה יכול להיות מפוטר כיום ממקום העבודה ,אם להגדרתה הטרדת אותה וזה קורה כשאתה לא בא לה מהתחלה בטוב בזוית בעין.

אז תאמר לעצמך כי דברנו או חיזרתי והינה על זה אתה עלול למצוא את עצמך בחוץ.

עשה טעות שהתעסק עם העיתונאיות מהתקשורת ,הרי ברור כשיש מאוכזבות ומרומות כל כך אז צפה פגיעה .

אסףג1981

New member
בלתי אפשרי לקרוא את ההודעות שלך

תנסח מחדש או שתתפטר מהפורום (קח אותי איתך)

היי

אני אומר עצם זה שהוא הוזמן לחקירה כבר אומר שהתנהלות לא הייתה נכונה.
אם הזמינו אותך לתת עדות אז זה לא נורא,אבל אם אתה חלילה מוזמן לחקירה זה אומר שיש חשד כלשהוא.

כיום על קשקשת מיותרת בעבודה או חיזור לא מוצלח אתה עלול למצוא את עצמך בשימוע !אם להגדרתה את הטרדת,בדרך כלל זה קורה אצל כלהוא שלא באת להם טוב בזיות בעין מהתחלה.
בהרבה שיחות בעבודה גולשים לענייני מין ויש פליטות והיא לא אומרת שהטרידו אותה בשיחות כאלו.

אתה יכול לומר לעצמך מה כבר עשיתי או אמרתי ?ועל זה אתה עלול למצוא את עצמך בחוץ.

כשיש כל כך הרבה פגועות ומאוכזבות שלא קיבלו קידום אישי אז צפה פגיעה מה שנקרא.

אסףג1981

New member
זה לא בהכרח יעזור

אם מעלילים עליך עלילות שווא, זה כבר לא נתון לשליטתך.

נכון

ולכן יש כאלו שמשלמים מהצד בכדי לא להיות מוכפשים וכו.

יצא לי במילואים לשבת עם עורכי דין על כל הנושאים האלו ,היה לנו הרבה זמן פנוי במילואים מצב לא קל .

וכמה חשוב צניעות פחות סכסוכים עם אנשים ופחות שופוני וכו

למעלה