היום שמעתי שיר

12אניהיא

New member
היום שמעתי שיר

שריגש אותי ומהר קניתי את הדיסק הזה.. ואני רוצה לשאול שאלה: למה כשאנחנו מוצאים את האהבה הכי בחיינו אנחנו עדיין לא מאושרים? אם תאהב אותי\שרית חדד מילים:סמדר שיר\לחן:משה דץ אם תאהב אותי כמו שיר אם תאהב אותיכמו נחל אם תאהב אותי כמו בעל אם תאהב אותי כמו אור אם תאהב אותי בחשיכה אם תאהב אותי בקור ובעצבות ובשימחה אם תאהב אותי כמו שאני אוהבת אותך זה יהיה כל כך אמיתי וזה יהיה כל כך מתנגן ורך זה יהיה כל כך לתמיד אם תאהב אותי חזק בלי לשאול ובלי דעת אם את שמי בלי קול תצעק אם רק תיתן לי טבעת אם תאהב אותי כמו ים בחיוך ובדמעה אם נאהב כך לעולם זה לזו נלחש שבועה אם תאהב אותי כמו שאני אוהבת אותך זה יהיה כל כך אמיתי וזה יהיה כל כך מתנגן ורך זה יהיה כך לתמיד

טאKילה

New member
תאהב אותי עד כלות...../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

תאהב אותי עד כלות,, תאהב סמוי לא גלוי,, אם הכל מושלם,,, אם האושר ניכר,,, זו לא האהבה שלי... אם לא יהיה בי ספק,, לעולם לא אסתפק.. אני מתמכרת לאותה דקירה,, ההיא שחודרת עמוק,, הדקירה שמנפצת לרסיסים,, שכבות מקלפות שכבות,, עד הלב עד הכאב,, הבטן מתערבלת,, הפרפרים מרחפים,, הנשמה מלאה ריגושים,, הראש מרחף בעננים,, ואז מתנגנת מנגינה,, לחן לאותה חריזה,, תשוקה ואהבה.... שלמות באה עם הכאב,, החץ שפוגע בלב,,אהבה..

טאKילה

New member
אניהיא הכל בגללך חחחחחחח../images/Emo24.gif

רציתי תגובה יצא הגיג
. היי אהבתי את החתימה שלך וואוו לאהוב את החיים שלי, החיים שלי זה אתה,,חזק.

אהובה.א

New member
למה זה????

אומר לך למה זה... בני אנוש לא יודעים לפרגן אחד לשני קשה להם להודות באהבתם כי אחרת ייראו בעיני אחרים כחלשים. אבל הם לא מבינים שמי שיודע לאהוב הוא אדם חזק מי שמסוגל לאהוב אחרים, מסוגל להעניק , מסוגל לקבל - חייו מאושרים כי הוא מקבל חזרה באותה מידה שנתן. לאהוב זה לא רק לקחת לאהוב זה גם לתת לתת מעצמך לתת מזמנך לתת מעוצמתך אבל הכי חשוב זה להעניק. אחלה יום לכולנו

12אניהיא

New member
אהובה ../images/Emo39.gif

אהבתי את מה שכתבת... ואני לא מתביישת לאמר ואין לי בעיה להודות אני אוהבת אותו יותר מחיי
אני מוכנה לתת ולתת ולקבל הרבה פחות, ולתת בעוצמות אדירות את כולי...

למעלה