היום שמעתי ברדיו...

haidip

New member
היום שמעתי ברדיו...

את השיר של הביטלס: hello goodbye ממש שיר יפה, ממליצה עליו בחום!

הלו היידי , השיר הזה הוא

מהאהובים עלי ביותר מהשירים של הביטלס למרות שאני אוהב המון שירים שלהם

haidip

New member
../images/Emo13.gif ו...

גם השיר from me to you ועוד... הביטלס היו להקה מאוד טובה שבאה אחרי המלחמה... אם אני לא טועה, הסמל שלהם היה: peace & love

אני לא ממש יודע אבל

אני כמעט בטוח שראיתי את הסמל הזה בעטיפת התקליט שלהם שנקרא : "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"

קצת פרטים ממני על ה"חיפושיות":....

להקה בריטית שהתפרסמה לראשונה בסוף 1962 (הרבה אחרי אלביס) עם השיר-"לאב מי דו"(אהביני) . הוציאו בסה"כ: 13-14 אלבומים! התפרקו ב-1970 ! 2 האלבומים האחרונים:"אייבי רוד" ו-"לט איט בי" כל חברי ה"ביטלס" היו מעריצים של אלביס ב- 28 לאוגוסט 1965 היה מפגש ביניהם בביתו של אלביס בברלי הילס!!!

haidip

New member
יווו...

אני אוהבת את השיר love me do " love love me do, you know u love you, i'll always be true...." תודה על המידע, ליאוריייייייי

תודה ליאור , בדיוק אתמול

בלילה ראיתי את התכנית "offset" ב-TCM והיה שם ראיון עם אחיו החורג של אלביס מהנשואים השניים של אביו והוא סיפר שם שהוא לא הבין את ההתרגשות לגבי אלביס (אחיו) עד שיום אחד הגיע ג'ון לנון יחד עם ג'ו אספוזיטו לבית של אלביס וכשהוא פתח את הדלת הוא ראה את ג'ון (שאגב הוא האח החורג של אלביס העריץ את ג'ון ואת הביטלס) וג'ון שאל אותו בקול נרגש ושבור : "האם אלביס בבית" ואז הוא הבין בדיוק מי זה אחיו , המלך

Bugracer

New member
רק אז נפל האסימון לחמור ?

מי הוא אלויס
שיתבייש לו

החמור היה אז בערך בן עשר"../images/Emo3.gif

ריק סטנלי אם אני לא טועה הוא הבן הצעיר של די, שהתחתנה עם ורנון לאחר מותה של גלדיס. יש לריק עוד אח או שניים גדולים יותר. ממה שהבנתי, כשריק היה נער הוא הצטרף לאלביס ולממפיס מאפיה בנסיעות להופעות והפך לאחד העוזרים הצמודים אך מעולם לא היה חבר של אלביס כמו חברי המאפיה הצמודים. אבל יש לו סיפורים מילדותו בצל המלך. הסיפור על ג'ון פוגש את אלביס קרה כאמור כשהאח החורג היה בסך הכל בן עשר.

למעלה