היום של פרק!

היום של פרק!../images/Emo7.gif

ממש פרק עצובב!! כאילו היה מצחיק בהתחלה.. אבל הסוף היה כזה..עצוב! בואו נבכה על אריק ודונה!

popit

New member
פרק נחמד..

די יפה...עצוב הסוף...
!!!! אבל הכי הצחיק אותי הקטע עם ליאו בסוף....מטורף....

nonagirl

New member
פאק!

פיספתי את הפרק!!!!!!!! מישהו יודע איך קוראים לו?

MiToOsH

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo104.gif

פרק כזה עצוווווווווווווובבבבבבבבבבבבב
אבל הקטע שהכי אהבתי (מסיבות לא מובנות) זה קיטי והמצלמה שלה שהם הלכו והיא צעקה להם "גט באק היר דמט
"

MrJacKasS

New member
פרק יפה, אבל עצוב ../images/Emo104.gif

ליאו שרוט!
MiToOsH - האייקון
מאומץ על ידיי. אבל אני לא כמו הילדים הטיפשים האלה שמבקשים שלא תשתמשי בו - אז תשתמשי בו כרצונך. רק רציתי ליידע אותך שעוד אחד בפורום משתמש באייקון הזה.

MiToOsH

New member
הממממממ...... ../images/Emo104.gif

בלי קשר אליך לא אליך.. לפני שנה או שנתיים אפילו האייקון הזה עלה ומאז מישהו שלח הודעה בכל הפורומים שלדעתו כולם צריכים לשים את האייקון הזה כדי להראות הזדהות עם מדינת ישראל במיוחד בימים הקשים שעוברים עלינו. ומאז אני עם האייקון הזה. זהו.

thrall

New member
אריק התותח

איזה מלך הוא יצא שהוא זרק את דונה

Kryptonite

New member
לא יודע...../images/Emo168.gif

המשחק של אריק בסוף היה ממש מוזר, כאילו תקוע ויותר מידי מוחצן. אז בסדר, בקומדיה הדמויות מוקצנות, אבל משהו לא הסתדר לי עם המשחק של אריק בסוף... זה הרס את כל הקטע. דונה, שיחקה ממש טוב...

Blizzard Beach

New member
גם אני לא../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

*הם לא נפרדו, הם לא נפרדו, הם לא נפרדו*
הם כן נפרדווווווו

רינת4

New member
אני מצטערת להגיד את זה

אבל אני כל כך שמחתי שהם נפרדו! חשבתי לעצמי שסוף סוף והגיע הזמן. אני לא אומרת שצהלתי ושרתי שירי ניצחון- זה היה אחרי הכל די עצוב אבל פשוט נמאס לי מכל הוויכוחים שלהם על הא ודא והחלומות האלה של העתיד וזה שהיה ברור לי שבסוף הם ישלימו. גם עיצבן אותי שכמעט תמיד אריק היה זה שהתנצל בסוף ודונה היתה הצודקת ותמיד יצאה כשידה על העליונה. אריק היה צריך להיפרד ממנה ממזמן.

Better Man

New member
אל תאגה

הם יריבו ויתווכחו גם שהם יהיו פרודים. אגב, לא זכור בסדרת טלוויזיה זוג שהיה ביחד 3עונות שלמות מלבדם (עכשיו תרשמו לי למטה מאות זוגות אה?) אגב2, אנחנו הערב נכנסים לעונה הרביעית, העונה ההכי פחות טובה של הסדרה עד עכשיו ):

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה עצוב
הם נפרדו סוף כל סוף
הגיע הזמן
אני שונאת שהם ביחד! זה מעצבן שהם ביחד! הם חננים כאלה וזה מעצבן! עדיף שיפרדו! וחוץ מזה היה אתמול פרק ענק! עם ליו בסוף!- זה היה מצחייייייייק

oO yUvAl Oo

New member
הממ...../images/Emo41.gif

אני דווקא די שמחה שהם נפרדו.... היה הרבה יותר עצוב מתי שקלסו וג'קי נפרדו... קיטי ורד היו מצחיקים!

רינת4

New member
כי עם ג'קי וקלסו

זה הדדי.והם חמודים יחד. לפחות כרגע. אהבתי את השינוי שחל בקלסו. אבל דונה תמיד נראתה אדישה ליחסים שלה עם אריק. והם לא ממש חמודים יחד . הם די משעממים למען האמת.

מתוקה777

New member
תאמת אני התבאסתי שהם הפרדו........

ההתחלה הייתה יפה אבל הסוף. אני לא מבינה איך עשתה את זה לאריק כי הוא כל כך חמוד ואני לא ממש אוהבת את דונה בגלל זה

למעלה