היום של לימו 2!

לימונדה

New member
היום של לימו 2!

טוב אז היום שוב, בקושי קמתי.... הפעם לא צרחתי על אף אחד אבל גם הפעם אימי היקרה העירה אותי כי השעון המעורר לא היה יעיל... התארגנתי ויצאתי אל בי"ס... זה הזמן לציין שיום שישי הוא היום הכי מעצבן אצלנו כי זה הולך ככה: ביולוגיה טומטומטיקה טומטומטיקה פיזיקה ג"ג ומממ אז חזרתי הביתה והייתי כל כך עייפה שפשוט צנחתי למיטה... ישנתי ארבע שעות, לא זכרתי שום חלום ולא הצלחתי וילד אפילו שניסיתי, והיר איי אם... היה לי יום די מעצבן כשחושבים על זה... איך היה היום שלכם? לא יה ול- לימו.

TAleader

New member
יום........... ../images/Emo21.gif

יום.... יום....... בואי נראה......... קמתי בבוקר ונשארתי שעה במיטה, יצאתי ממנה ונסעתי לבית ספר ליום פורט שהיה לנו היום......... ארבע שעות ישבתי על הדשא וקראתי ספר (אני לא הטיפוס הכי אנרגטי)............ נשרפתי בשמש.......... אתמול היתה לי בגרות בספורט והשרירים שלי תפוסים לאללה....... אחר-כך נסעתי לעבודה, נשברה לי השן הקדמית מבייגלה.............. שרוף,שבור ותפוס הגעתי הביתה........ החברה שלי מתקשרת אלי ואומרת שאנחנו צריכים לדבר....... כבר שבוע שטון הדיבור שלה שונה, וחששותי לא מאחרות להגיע - הקשר בינינו נפלא מזה 10 חודשים, אבל התנאים הקשים שאנו חיים בהם (היא במכינה למנהיגות חברתית ואנו מתראים רק פעם בשבוע) לא מאפשרים לנו להשקיע בקשר כמו שצריך והיא נפרדת ממני...... אני יושב כמה דקות בבית, ועושה את מה שבדרך כלל אני עושה במצבים כאלה, כמו פורסט גאמפ - מתחיל לרוץ.......... עם שרירים תפוסים אני מסיים את הריצה ארבעה קילומטרים מהבית, הולך הביתה, מתיישב על המחשב ועולה לפורום......... זה היה היום שלי, ותאמינו או לא, די נהנתי ממנו...
נ.ב. למה רק אני וweeman משתשמים באייקונים שלנו בהודעות? תתחילו לצבוע את הפורום!

למעלה