היום שלפני...

GALITDOL

New member
לא הייתי עושה זאת אילולא הייתי

בטוחה שהתמיכה כאן היא אמיתית והתקווה כאן באמת של כולנו ואין שימחה לאיד והשימחה שמציפה אותנו שאחת מאיתנו מקבלת חיובי היא ככ כנה ומביאה את כולנו צעד קדימה בתקוותינו ובסטטיסטיקה. כמו ששימשתם לי תמיכה ומענה לרגשות ולשאלות אתם גם שותפים לתוצאות ומקווה שחיוביות.

לא פקפקתי לרגע בכל האמור לעיל

אבל זה עדיין דורש קצת אומץ. אשמח להיות שותפה מחר לתוצאה חיובית שתקפיץ את כולנו לשמיים מצהלות שמחה.

כל כך מוכרת התחושה ../images/Emo5.gif

באמת מקווה בשבילך להמשיך את שרשרת הבשורות הטובות של החיובי השבוע. תנסי לבהות באיזה סרט מטופש בלי להבין תוכן, או ללכת לשבת עם חברה ולהעביר את הזמן... עד הבשורה הטובה. אמן
שיהיה בהצלחה. סאני.

GALITDOL

New member
אני נורא קוטרית

אבל אין לי הרבה חברות והחברה הטובה ביותר שלי (אולי) חובקת היום ילדה בת שבוע בעזרת הדרכה "מקצועית " שלי על ימי הביוץ. ועוד שמעתי על הלידה שלה דרך מכרה בעבודה במקרה . אז זה מביא אתי למסקנה שבעצם אין לי חברות בכלל. אז אולי אני יביא סרט מהוידאו. אוי ואבוי המצב אצלי הגיע לשפל . מצטערת. לא התכוונתי להכנס לזה וזה לא באשמתך אני פשוט מתדרדרת מבחינה נפשית רגע של שפיות.... תודה על האיחולים ובקרוב אצלך. זכור לי שקראתי לפני כמה חודשים מה עברת ובכיתי בהסטריה על אובדנך תוך כדי קריאה . חייב להיות טוב. כן. יהיה טוב וכולנו נסחוב את העגלות המסורבלות עם התאומים והמוצצים

נוג

New member
מקווה לתשובה חיובית ולשלוח../images/Emo49.gif

הי, מקווה שהיו דמעות של שימחה ואושר, ולהרבה חיבוקים, וצהלות שימחה. איך אני מבינה אותך עד לתשובה הנשמה יוצאת אלף פעמים ויותר. ואני הייתי שם רק ביום ראשון. מקווה בשבילך שלא תהיה אכזבה כאב ועצב. וגם עם הפעם זה לא יצליח (לא לחשוב לכוון הזה וחשבות שלילית מחוץ לתחום) אז לקחת נשימה עמוקה ולצאת לדרך בחזרה. הרבה הרבה הצלחה מחזיקה לך אצבעות ושולחת מחשבות חיוביות נוג

GALITDOL

New member
היי נוג../images/Emo24.gif

מצטערת על תוצאות הבדיקה שלך
. אולי הזריקה של הכוריגון בידי הילדה שלי תעשה לי מזל? תודה על המחשבות והאנרגיות
-את הסימן הזה לורין (הילדה שלי) בחרה בשבילך.

גליתי הזמן עבר מהר ממש טס ..../images/Emo57.gif

מאחלת לך הריון תקין וניפלא אפילו כפול 2 .. חושבת עלייך למרות שלא הייתי פה הרבה זמן .. תחשבי חיובי !!
יונית

GALITDOL

New member
היי יוניתי. חזרת

כן הזמן טס לך - את עדיין בהזרקות אם אני לא טועה לקראת ההפריה השלישית אבל את מכירה את התחושה שלאחר ההחזרה זה זוחל לאיטו כמו
(לא היה צב) מחר אני מדברת ב 1600 עם ברקוביץ . תמסרי לו דש אם את הולכת אליו ונשיקה אני יוסיף רק אם מחר הוא יגיד לי את המילה "חיובי"

נועם@בת

New member
מוסיפה איחולים ליליים

תעשי לי נחת גלית, תני לי הזדמנות לעוד כמה צהלולים
מחזיקה אצבעות נועם

אושרת@

New member
אוףףףףף גליתו´ש איזה מעצבן זה

מבינה ת´הרגשה שלך. אני מתחילה לספור ת´ימים בעוד יומיים. אין לי מילות עידוד - ססוורריי! עוד קצת עוד כמה שעות ודי מקווה שאלו יהיו דמעות של אושר.... הלוואי
מחזיקה לך מליון אצבעות שלי ושל כל הבנין....

מיכל ק-ש

New member
כמה מוכר. עכשיו גם אני ביום שלפני.

גלית, אני כ"כ כ"כ מבינה אותך. בימים האחרונים איבדתי את שפיותי לחלוטין. המוח שלי מלא רק בדבר אחד. אני אדם שדי מחובר לתת-מודע שלו ולחלומות, אז הלילה לפני השינה ביקשתי לדעת האם אני בהריון. (אני מבקשת כבר כמה ימים ו-נאדה. שום חלום. שום רמז. כלום). אבל הלילה חלמתי בצורה המוחשית ביותר, שגם גרמה לי להתעורר מהחלום, שאני בשירותים ומגלה שאני במחזור. זה היה כ"כ מוחשי וכואב עד שכמעט התחלתי לבכות. אני מקווה שזה לא נכון, אבל תראי לאיזה שפל הגעתי. אני ממש לא מרוכזת בכלום. אני חייבת לצאת מזה. אם החודש אני לא אהיה בהריון, מה יהיה בחודש הבא, אני אתמוטט לגמרי?!

מיכל ק-ש

New member
גלית,

אני כנראה כ"כ מרוכזת בעצמי היום, עד ששכחתי לאחל לך בהצלחה. אז כמובן שאני מקווה שתמשיכי את הבשורות הטובות שהיו כאן השבוע ושתבשרי לנו על הריון!!!
מיכל.

לא הגעת לשום שפל.

ואם כן הגעת לדעתך, אז איפה זה מעמיד אותי? אני חלמתי יום אחד בלבד אחרי ההחזרה שמתקשרת אליי המזכירה של יחידת ה- IVF (לא אחות חס וחלילה, המזכירה...) ואומרת לי: עזבי, זה שלילי, תפסיקי לספור. יום אחרי החזרה! כמובן שאני ממשיכה לספור, ומעדיפה לא לחשוב על החלומות שלי, במידת האפשר. מחזיקה לך אצבעות למחר. אל תחשבי על החודש הבא, עוד מוקדם מדי.

למעלה