היום שלפני...

GALITDOL

New member
היום שלפני...../images/Emo53.gif

מחר הבדיקה הגורלית. ככל שעוברים הימים אני פחות ופחות שפויה. בלילות מככבים אצלי תאומים בכל אופן בזמן שאני מצליחה להרדם. מתהפכת כל שעה מצד לצד "כן...לא...כן..לא...כן... מדמיינת לי את השעה 1600 בו אני צריכה להתקשר לרופא ואת התשובות שלי בהתאם לתוצאות בדיקה. במהלך היום אני מנסה לעבוד על החלק שנשאר שפוי בי ולהגיד לעצמי שוב ושוב שגם אם הפעם לא אז לא נורא בטח בפעם הבאה כדי שאם בכ"ז עובריי לא ירצו להשאר עם אמא נהדרת שכמותי גם הפעם אני לא אתמוטט נוכח תשובה שלילית ואז אני חושבת אם לקנות בדיקה ביתית כדי להרוויח 8 שעות המתנה . ואז אני פוטרת את זה שזה סתם יתסכל אותי שוב שאם זה שלילי אני לא ארצה להאמין והתרוץ יהיה שהמקלון מפשל. הראש שלי כואב מחוסר שינה אין שום סימני הריון/מחזור השבוע היה מגעיל כי אני ובעלי לא הסתדרנו . כבר לא משנה מה הרופא יגיד מחר רק שכבר יגיד ואז סוף סוף אני יוכל לבכות (מקווה שמאושר ), לישון לילות רצופים וחזור לשפיותי

anat eitan

New member
גלית , ממי...אולי בכל זאת

תלכי ותקני בדיקה עכשיו? אי הוודאות הורגת. אני יודעת. וגם אם יצא שלילי חלילה , תמיד נוכל לקוות שזה בגלל שהבטא עוד נמוכה בשביל שבדיקה תזהה. אבל אם יהיה חיובי... אוף. דילמה קשה. מקווה בשבילך מאוד מאוד.

GALITDOL

New member
ענת

אבל אם יוצא חיובי אולי זה הכוריגון. 1 אמפולה לפני 7 ימים . לא??? והאוסטירגן (או משהו כזה הכדורים לתמיכה) לא משפיעים על התוצאה? הרי זה גם הורמונים. אם לא אני טסה לקנות....

anat eitan

New member
לפני 7 ימים כוריגון? של כמה?

2,500? 5,000? 10,000? יקירתי , אם של יותר מ-2,500 אז אין לך מה לעשות בדיקת דם מחר - זה עוד לא התנדף מהגוף... תמיכה לא רלוונטית כאן (תמיכה הורמונלית , כוונתי). תרשמי לי כוריגון של כמה מ"ל קיבלת.

GALITDOL

New member
אמפולה אחת. נדמה לי 2500

אבל הרופא אמר שמחר התוצאות יהיו אמינות מקווה שגם חיוביות

anat eitan

New member
גלית , מצטערת , זה עוד לא שבוע...../images/Emo10.gif

ההחזרה היתה רק לפני שבוע? בד"כ מחכים 12 יום , לא?איזה רופא אמר לך לעשות מחר בדיקת דם? מה פה קורה פה??? מתוקה שלי , מוקדם מדי לבדוק גם מחר...או שאני לא מבינה אותך נכון. שבוע אחרי החזרה או הזרעה = מעט מדי. תזכרי מה אני אומרת לך.

GALITDOL

New member
מהתחלה

החזרה היתה ב 2.11 והכוריגון לתמיכה בלבד ניתן לי ב 7.11

anat eitan

New member
הבנתי , נשמה. לכי לסופרפארם

ותקני ערכה. זה מה שאני הייתי עושה. מחכה בציפורניים כסוסות... ואם לא - חכי עד מחר לבדיקת הדם. נשיקות.

GALITDOL

New member
אז מה שאת אומרת....

שאם זה שלילי זה לא בטוח ואם זה חיובי זה לא יכול להיות בהשפעת הכוריגון או הכדורים שאני דוחפת 3 פעמים ביום (סליחה על התאור) אלא הריון מובטח? או שגם בחיובי יש סימני שאלה ???

GALITDOL

New member
אם ככה

כשבעלי יחזור אני רצה לסופרפארם אבל צריך שתן ראשון של הבוקר?! אולי אני אקנה 1+1 ( מקווה שבמבצע) ואני יעשה בערב ובבוקר ואז לפחות אני יהיה מוכנה לתשובה של הרופא ואני לא יעשה לעצמי פדיחות בטלפון היצרנים של המקלונים עושים קופות על חשבון סקרניות כוססות ציפורניים שכמותנו....

עמית@

New member
גלית, רק עוד יום-

אבל היום הזה הוא המעצבן מכולם, תסמונת ה"דכאון שלושת הימים האחרונים להמתנה" בשיאה. מקווה שתפריכי את התחושות עמית

GALITDOL

New member
את צודקת. זו באמת תסמונת

צריך לתת לה מונח רפואי כמו התסמונות של כאבי מחזור וכו´ ואם אפשר יהיה להוציא על סמך זה ימי מחלה מה טוב.

GALITDOL

New member
תודה והלוואי שתצטרפי אלי

ושלא תהיי עצובה. לכל נפילה יש פיצוי.

..נעמה

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo38.gif

מניסיוני..... המקלות לא משהו
הלוואי שיהיו בשורות טובות.

יעל@

New member
גלית

אולי יותר טוב שאין סימנים, ככה אני מאמינה. וכן השעות שלפני הן קשות וארוכות. מחזיקה לך אצבעות לחיובי. יעל

למעלה