היום שלי.....

ילדונת~

New member
היום שלי.....

אז ככה היום הייתי במרפאה כן בסוף לא הברזתי האמת שעוד אתמול החלטתי ללכת אבל שששש זה סוד בבוקר היה ניסיון שיכנוע מצד ההורים וגם שוחד של קניות כדי שאני ילך ולא יבריז ואני כמובן הסכמתי האמת פחדתי להגיע ולהישקל אז ככה עליתי חצי קילו טיפה פחות אבל העיניין הוא שעליתי!!!! אכלתי היום סלט ושתיתי טיפה מים וזה המון לעומט הימים האחרונים אז שוב במגמת עלייה והאמת שאני אופטימית נורא ומרגישה מעולה הלוואי ויכולתם לראות אותי עכשיו כמה אני מחייכת וכמה אני אוהבת אותכם תודה על כל החיזוקים שלכם והלוואי שקצת מהאופטימיות שלי תעבור אליכם וזהו בערך.... אוהבת המון המון אני

וואו, איזה כיף לשמוע

כל כך גאה בך, מקווה שתתמידי והאופטימיות תשאר.. אוהבת וגאה מאד..

eYaL

New member
המממ...

רק חצי קילו? :cool: לקחתי לך קצת מהאופטמיות,ברשותך.. ושמח שאת מחייכת ומאושרת לך... :cool: eYaL

A-naT

New member
גאה בך!

...ניצלת את השוחד קניות?? ברצינות אבל, כל הכבוד.. זה התחלה של מאבק, ואני מקנאה בך על האומץ לטיפול. אולי יום אחד גם אני אגיע לזה סבבה לך, ושימשיך ככה! אוהבת עינת

מייק 48

New member
היום שלך הוא בשבילנו חגיגה... B-)

ילדונת אהובה, אם את מחייכת ואופטימית - זה שווה הכל... עשית לי את השבוע... חומד, החלטת וגם עשית... ואפילו עלית קצת... כל הכבוד לך מתוקה !!! אני גאה בך מאד ומאושר איתך... בואי נוסיף את האופטימיות שלי לשלך ונדביק קצת לבנות... יופי חומד, היום שלך הוא החגיגה שלנו... המשיכי את מגמת העליה והמשיכי לחייך - באמת יש סיבה טובה... והעולם, הוא כבר יחייך לך בחזרה - אמן... אוי, כמה אנחנו שמחים, כמה אני שמח בשבילך... אוהב אותך המון המון שלך תמיד מייק (מחייך באושר) B-) B-) B-) B-)

תרנגולת

New member
גאה בך ילדונת שלי..!

כל הכבוד.. :) בכלל.. ענין הקניות- אחלה :) גם עם זה תמשיכי (וגם כמובן והכי הכי הרבה להתחזק ולהתיצב) .

מיטל*

New member
ילדונת-את מקסימה!!!!

כל הכבוד לך. באמת שכל הכבוד ותהיי גאה בעצמך.מגיע לך להיות גאה בעצמך. אופטימיות היא דבר שכל כך עוזר ונותן כוח להמשיך,עוד קצת ועוד קצת וזה מחזק אותך מפעם לפעם ובנוסף לזה יש לך גם המון המון אהבה מממני ומכל האנשים המקסימים האלו שפה- את מסוגלת להכל ילדונת ואת תראי שאת תחלימי ותחייכי הרבה הרבה! אוהבת מיטל

karen_karen

New member
ילדונת מתוקה שלי

אני מאוד גאה בך... אני יודעת שזה בזכות עצמך ולא בזכות השיחה שלנו... אבל אני שמחה שהחלטת ללכת .. את אחלה!!! אני מאוד גאה בך!!! תמשיכי ככה. אוהבת אותך קארן דברי איתי כשייצא לך

למעלה