היום שלי

י.קטן

New member
היום שלי

היום נגררתי למשחק כדורגל על ידי חבר שלי (אל תדאגו אני עוד אסחוב אותו לאיזו הופעת בלט, למרות שאני לא אוהבת בלט...) ואח שלי... לא היתה לי כל כך בררה ומה אכפת לי הם שילמו עלי! המשחק היה הפועל תל אביב נגד עירוני ראשון, אנחנו הינו ביציאה של הפועל, כי שניהם אוהדי הפועל (למרות שאח שלי ימני, טוב כנראה זה לא כל כך קשור) מישהו היהפעם במשחק כדורגל בארץ?, אני בטוחה שכן, היום היה הפעם הראשונה שלי, והיה כל כך משעמם, אבל מה שכן היה נחמד הם הקללות שרצו שם, לא האמנתי שאוהדי כדורגל יכולים להיות כל כך מתוחכמים, אחד שם קילל ללא הפסקה, עכשיו נוכחתי לגלות שכל מה שמראים בטלוויזיה הכל נכון!, ההיתי בשוק, היו שם ילדים בני 4-5, וגם יותר גדולים אבל ילדים..! הילדים הגדולים השתתפו בקקלותיהם של המבוגרים, וקיללו ליד אבא שלהם!, מה הוא לא יכול להשתיק אותם?, או שהוא מתגאה בזה..?! הילדים הקטנים הסתכלו על כולם ולא הבינו מה רוצים מהם..! זהו, הבנתי למה בנות לא הולכות למשחקי כדורגל בארץ!, זה הדבר הכי לא תרבותי שראיתי בחיים שלי! יערה.

goldy

New member
שכחת חזיזים ושריפת כסאות

את יודעת, כשהולכים לראות כדורגל הצפייה מלווה בפעלולים ואפקטים נוספים, בנוסף לפירושים ע``י הקהל...

נעלולית

New member
תגובה

את מתפלאת..? זה הרי מתאים לישראלים הברברים שמתנהגים כמו חיות האמת זה כבר ממש נמאס כי בשום ארץ אחרת לא מתנהגים ככה עוד 5 שנים אני בארה``ב...

goldy

New member
בריחה היא לא הפיתרון!

בכל פעם שתהיה לך בעיה פשוט תברחי? מה תעשי אם יום אחד, רק לדוגמא, יציקו לך בגלל שתא יהודיה, למרות שארה``ב חופשית וכו`, והמקום היחיד שאליו תוכלי לברוח זה ישראל, אבל לא נוח לך לגור כאן, אז מה תעשי? פשוט תברחי שוב לקצה העולם? ואל תגידי שאת לא בורחת: אם הסיבה היחידה לנסיעתך לארה``ב היא בגלל שאת לא יכולה לחיות כאן אז את בורחת!

לכל הבורחים למיניהם...

ארה``ב היא ארץ מקלט לבורחים מישראל, וישראל היא ארץ מקלט לבורחים מארה``ב. הכל תלוי ב``למה``. האם יש מקום בעולם הזה שהוא טוב כמקום מקלט לכו-לם??? שאלה טובה... (שוב אני תופח לעצמי על הגב) אולי המקדשים בהודו? אולי טיבט? אולי פשוט הבית של כולנו? אולי בכלל האינטרנט? אולי המדבר\הים\היער\ההרים\השמיים??? אולי האקדח של אבא במגרה ליד המיטה? אולי... פושע.

שני16

New member
אופייני לישראלים,אבל....

אמנם ההתנהגות הברברית הזו אופיינית לישראלים,אבל בכל מקום יש את הברברים שלו...זה פשוט קטע כזה בכדורגל..... סעי לאנגליה,למשחק כדורגל,ותראי מה זה ברברים....אפילו האנגלים,שנחשבים למאופקים,מנומסים,וכל זה,חיות בכל מה שקשור לכדורגל...חסרים חוליגנים שם?בכל מקום יש את הבהמות שלו....גם בישראל,גם בארה``ב,גם בשוויץ,וגם בהודו או טיבט...... אין מה לעשות,בכל ארץ בכל מקום,יש מה שמוציא מהאנשים את הבהמיות שלהם.... אצלנו זה כדורגל,בצרפת זה יהודים.....

מקום הגבר והאישה לפי יערה

רק רציתי לתמוך בדבריה הכל כך נכונים של יערה. גברים הם עם מלוכלך, מזוהם, מגעיל, לא מנומס, תוקע גראפסים ומוציא קולות מוזרים מגופם. הם מכוערים, בבונים, שעירים והם אפילו ``רחמנא לצנן`` לא מורידים שערות וכמובן לא שמים דאורדוראנט. בנוסף רוב זמנם הם עסוקים בלחשוב על מכוניות לחטט באף (בזמן שהם במכוניות) ולקלל. אי כמה שהם מקללים. הם לא יודעים לשמור את הפה שלהם, במיוחד שכולם הולכים ביחד למשחקי כדורגל ושם הם יכולים גם לפצח גרעינים בידיים חשופות ולראות עוד גברים מקללים ויורקים(וכמובן רצים אחרי כדור מדי פעם אבל זה ממש לא מובן). למה הם לא יכולים להיות כמונו הבנות? אנחנו תמיד מריחות טוב, אין לנו בכלל שיערות בגוף(השמועה על הברת שערות היא שקרית) ורוב זמננו אנחנו עוסקות בתפירה וניקוי הבית! כמו שצריך! כשאנחנו לא עושות ספונג`ה אנחנו הולכות לבלט שם אנחנו מקבלות את המצע התרבותי שלנו ואז אנחנו חוזרות הבייתה וקוראות. וטיעון אחרון - אנחנו לא אוכלות בידיים. מה שמוכיח: נשים הן מנומסות יפות ונקיות. גברים הם מכוערים מסריחים ושעירים. ואיך אנחנו מסתדרים איתם?

י.קטן

New member
באמת חתיכת חרא....

זה סתם היה במקום, אל תיקח אישית... וגם אני שונאת בלט, ואני לפעמים רואה כדורגל בטלוויזיה! מישהו שם לב שבטללויזיה הם רצים יותר מהר? היה לא עוד משהו להגיד.... טוב שכחתי. אה כן ומעניין עם איי פעם אני אכתוב הודעה ולא יהיו את אלה שיתפסו את הפרטים הכי קטנים וינפחו אותם, עד עכשיו זה תמיד קרא לי... יערה

``אלימות בספורט``

אני חושב שהכוונה היא אלימות בכדורגל... מישהו היה פעם במשחק טניס? יש שם אלימות? לא... מישהו היה בתחרות ריצה? שחיה? יש אלימות? אין... אני בעצמי שונא כדורגל...

e-shfiyut

New member
קודם כל...

1 רושמים יציע ולא יציאה... נסלח לך (-: 2 לא אמרת שאת שונאת את אחיך?..למה הלכת איתו למשחק כדורגל. 3 אני אוהבת כדורגל.... לא רק בנים אוהבים. 4 אל תכנסי לאיזו אשליה שבנות לא מקללות כי הם יותר חכמות או משהו (ואני אומרת את זה בצער רב וביגון) 5 הקשר בין הפועל/בית``ר (ודרך אגב מישהו יודע מה זה בית``ר?) לימני/שמאלני נעלם דיי מזמן... וחבל לירן

פלומפי

New member
אז ככה

גם בנות הולכות למשחקי כדורגל, וגם בנות מקללות. דבר שני-אני חושבת שמשחקי הכדורגל הוצאו מכל פרופורציה: 1. אוהדים לוקחים הפסדים כאילו מישהו מהמשפחה שלהם מת. 2. קבוצות משתייכות למחנות שונים-מה?!? 3. כל המסחרה הזאת אחרי הכדורגל... אני מניחה שאנשים שאוהדים הם אנשים שזה התחביב שלהם, אבל מפה ועד לשנוא או לקלל-יש דרך ארוכה. אם זה היה אבא שלי ואחד האחים שלי היה מקלל אני הייתי מאוד מאוכזבת ומתביישת שכזה אבא שלי. אחרי זה לא מבינים למה אנחנו אלימים.

MajoR_ToM

New member
דהההההה

אני לא הייתי במשחק כדורל וגם לא אהיה כי למען האמ אני לא שם !$%@ על כדורגל מצידי כל ניבחרת ישראל יכולה למות במפולת שלגים .... שיהיה את מיתפלאת על הילדים הקטנים שמקללים ? צאי לרחוב ילדה .

למעלה