היום שלי...

Julia16

New member
היום שלי...

טוב, ראיתי ששירן אתמול עשתה שרשור של 'איך היה היום שלכם?' ולא הספקתי לענות עליו אתמול, אז אני אכתוב מה היה היום... אוקי, דווקא ביומיים האחרונים היה ממש אחלה בבית ספר. נראה שדווקא עכשיו לקראת הסוף אנשים משתחררים קצת ונעשים קצת יותר נחמדים וחברותיים. יכול להיות שזה גם בגלל שאנשים פשוט מתבגרים (מה לעשות, גיל 16-17 כבר הגיע הזמן להתבגר, לא?), וככה גם האופי שלהם קצת משתנה. באמת גם שמתי לב שאנגלים מבוגרים (או אפילו בני 20+) הם יותר נחמדים ופתוחים מבני נוער אנגלים (בני נוער אנגלים הם פשוט נוראים!!!), ואם זה ימשיך ככה, אז יש לי הרגשה ששנה הבאה (כמו שכבר אמרתי..) אני יפגוש אנשים הרבה יותר נחמדים ויהיה לי קצת יותר טוב ממה שהיה בשלוש השנים הנוראיות האלה שעברו עליי בתיכון. אה, אתמול חברה שלי מוסלמית סיפרה לי שהממשלה מארגנת מן כזה מפגש גיבוש לבנות מאסיה. יהיה שם בנות מאסיה מגיל 16 ומעלה, והם יצאו לטיולים ביחד, למוזיאונים (והכל בחינם) ובקיצור מפגשים כאלה בשביל להכיר אחת את השנייה. אז היא שאלה אותי אם אני רוצה לבוא, וכמובן שמאוד רציתי, אבל... יש בעיה אחת גדולה.. המפגשים האלה יהיו כל יום שבת, ודדוקא ביום שבת אני עובדת! אוף!! (למי שמעוניין לדעת במה, אני פסנתרנית בחוגי בלט, מלווה את הרקדניות עם הפסנתר). האמת היא שגם ככה כנראה לא הייתי יכולה ללכת לשם, כי צריך שיהיה זוג מכל ארץ. כלומר אם הייתי רוצה לבוא, הייתי צריכה למצוא עוד מישהי מישראל שגרה פה, שתבוא איתי, וכמו שאתם יודעים אין פה שום בנות ישראליות, אז בכל מקרה זה לא היה יכול להתממש. מה עוד.. אה, כמו שכתבתי כבר בהודעה אחרת, קיבלתי היום פרס בשעור אנגלית (גם עוד 3 ילדים קיבלו את זה). הפרס הוא של black horse award וזה לכאלה שיותר עמוקים וחושבים הרבה לעומק וכל זה.. וזהו בינתיים... רק עכשיו חזרתי מהבית ספר והתחלתי לכתוב את כל זה, אז אני הולכת עכישו לאכול ארוחת צהריים.. תרגישו חופשי להגיב ולכתוב איך היה היום שלכם.. ביי ביי! ליבי

היום שלי

(או יותר נכון הבוקר, מהרגע שרגלי דרכה בבית החלטתי לא לצאת). הצרפתים (חרא של עם) בשביתה WHICH MEANS שאין מטרו. אין מטרו אז איך אני אלך לשיעור? ברגל. איפה השיעור? בצד השני של העיר. שעה (!!!) לקח לי להגיע בבוקר, שעה (!!!) לקח לי לחזור. והשיעור היה שעתיים. (למה הלכתי? בכל זאת, מבחן עוד 4 ימים). ועכשיו עוד יש לי ללמוד למבחן על האיחוד האירופאי מחר ונורא כואב לי הגב. מישהו עושה לי מסג'?

היום שלי... ../images/Emo9.gif

היה רגיל... חיכיתי כמו תמיד לשעתיים אחרונות כי יש לי שיעור עם צ'וצ'י (נו זה שאני דלוקה עליו...
טחחח...
) אבל התבטל!!!
והיה משהו יותר טוב!!!
היה לנו שעתיים לעמוד בחוץ ולצפות בכמו תחרויות של שנה ראשונה שניה ושלישית בספורט.... וצ'וצ'י היה שם... אז מה יותר עדיף, להציץ עליו בכיתה ולתת מבטים או לראות אותו רץ עם מכנס קצר וחולצה קצרה? אתם צודקים!!! להחליף מבטים רומנטיים בשיעור! טחחח...
היה פסדר... הברזתי שעה אחרונה עם חברות... וישבנו אצלי בחדר ודיברנו על בנים... הסתכלנו עליהם מהחלון... (על התחרות ספורט...) כי אני גרה 2 מטר מהגדר של הביצפר... (ברצינות...
) ובשעה שעמדנו בחוץ היה יום יפה חמים ונעים, השמש זרחה... ולפתע... אחרי חמש דקות ירד מזה מבול!!! כולי נרטבתי... הקטע הכי קורע כשבא איזה אחד ואמר לי you look sexy like this פחחחח...
ואני כזה עשיתי קטעים עם חברות עמדנו ליד הגדר וניענענו אותה ושרתי כזה: all the things she said.... טחחח...
היה מצחיק...
אתמול המפגש צ'אט היה כזה כיף! היה מזה קטעים עם בנג'י, יונתן (לא מהפורום), חיה ואמילי... וכמובן שעם ליבי ואיתי... עד שבא "חבר" של סיון והתחיל להרוס טיפה עד שחסמנו אותו ושוב היה כיף... הנה מזכרת ממפגש הפורום... זה היה בקטע שכולם רבו עליי..
טחחחח...

Julia16

New member
שירנושש!!!!

אוקיי, יש לי בדיוק שניה לכתוב, אז אני יעשה את זה מהיר... אוקיי, היה כזה כיףףף אתמול!!! איזה קטעים היו, כל מי שלא בא הפסיד... שירן, תקראי את מה שכתבתי בהודעה ההיא של 'לאן אתם רוצים לעבור' כתבתי שם יותר בפרוט. דרך אגב, איך לעזעזל הורדת את ה'מזכרת' הזאת?? חייבת לזוז עכשיו, ביי ביי ליבוש!!

M o n t a n a

New member
מסכימה איתך

מסכימה איתך- רוב החברים שלי שהם בני 17+ הם רובם יותר נחמדים מאלה בשיכבה שלי, ובגילי. ומזל-טוב על Black horse award
! היה לי יום שהתחיל טוב, ונגמר מוזר. נמאס לי שצובטים לי בתחת, פטריק וסאם האלה שיילכו קיבינימט עשו לי מצברוח רע עם השיגועים השטותיים שלהם, שוב. אמממ... ולפני כשבוע הגשתי למורה שלי עבודה של 40 דפים, והוא אמר שכנראה אני יקבל עליה Excellent . . . YaY...! ומה עוד מה עוד? לפני שעה חשבתי שזה יהיה יום משעמם, אבל עכשיו חברות שלי התקשרו, והזמינו אותי לבית של ידיד של אחת מהחברות שלי בצפון לונדון. ומה עוד? כלום. הולכת להתקלח ולצאת.

Julia16

New member
תודה... ו-

מונטנה, כמה זמן את כבר גרה בלונדון? איך זה שלא שמענו ממך לפני כן? ספרי לנו קצת על עצמך, את מוזמנת!.. תהני אצל החברות...ביי!

M o n t a n a

New member
alright, than ../images/Emo6.gif

תודה
טוב, קודם כל קוראים לי Sahar, ואני בת 14 וחצי. אני גרה בלונדון משהו כמו 6-7 חודשים, באיזור- St johns wood, המתמקם במערב צפון לונדון, איזור חביב. (פול מקארטני קנה דירה לידי לסופי השבוע, לא לפני זמן רב
) אוהבת את העולם שיצרתי לי, העשוי מפנטזיה מציאותית. (כיף להיות קצת wiredo חח) בעולם שלי יש אהבה, שלום והרמוניה. וכמובן סקס. אממ... אני לא שונאת אף אחד (אם כבר, לא סובלת, אבל לא שונאת), אני אוהבת את כולם, ואני תמיד לא ישפוט בן אדם לפי בגדים/מראה/סגנון. אוהבת את רוב סוגי המוסיקה (הכל חוץ מפופ ממוחזר). מטר 55 (כמעט קיילי) וגאה להיות petit חחח סתם. וזה אני בקצרה... thank you for your warm welcome, dear
and what about you? לילה טוב...

M o n t a n a

New member
ותמונה...

שמתי לב שסריקת תמונות פה בפורום מקובל, אז תמונה שלי... לא ממש ברורה, אבל זה מה שיש לי כרגע

Julia16

New member
היי, מרחוק את דומה קצת...

לאבריל לאבין... (קחי את זה בתור מחמאה..)

Flying Camel

New member
מצאתי מישהו כמוני..סוקי!!

גם אני וגם את חיים על אהבה!! מה שהרבה אנשים מפחדים להרגיש! כן אני נשמע ממש לפלפון אבל אני רק אוהב מה רע בזה? א ה ב ה ו א ו ר ל כ ו ל כ ם ! ! !

אין כל רע באהבה...

זה רק הקשקושים הבלתי-פוסקים שלך על אהבה (ואגב, שתי שניות אחרי זה - על כמה שרע לך בחיים), שעושים לי רע בבטן. אייקונים של לבבות וסמיילים וחיבוקים לא מעידים על כלום. הוכחה:
...גם מילים יכולות להיות ריקות (פליינג קאמל, אני אוהב אותך מעמקי נשמתי). ואתה יודע מה קורה כשחוזרים על מילה חזקה יותר מדי? היא מאבדת מהמשמעות שלה. אם אתה אומר לכל אחד כאן שאתה אוהב אותו, מה יהיה מיוחד במשפט "אני אוהב אותך" כשתגיד אותו לבת הזוג שלך? "מה שהרבה אנשים מפחדים להרגיש" - מאיפה לך? ספר לי על זה. "א ה ב ה ו א ו ר ל כ ו ל כ ם ! ! !" - למה אור? לא מסוגל לאהוב בחושך? אתה בנאדם טוב, אבל אין לך שליטה על עצמך, ואתה חושב שבגיל 17 אתה יודע יותר מ"הרבה אנשים" על מושגים אבסטרקטיים כמו אהבה ושנאה. אתה לא. גם אני לא. אפ'חד לא. בשביל זה קיימים דיונים. אז במקום להתעצבן כל פעם שאני מגיב בארסיות על דברים שלך, ספר לי איפה אני טועה (או אולי אתה מבין שאני לא?). תרגיש טוב חביבי :)

kit k@t

New member
i think your right

tho i do tell my best friends i love 'em, i do think that it should be saved only for the ppl u really love. i think that ppl use this word too much. kat

Flying Camel

New member
אני לא מקשקש חמודי...

קודם כל נתחיל מהאור..אני אומר אהבה ואור לא אהבה באור... אני ועוד איך מסוגל לאהוב בחושך..כמו שאמרתי אני מאהבה. ואם אתה זה שלא מקבל אותי אם זה אז לך הבעיה כי אני כן אוהב תמיד. ומה לעשות שאני משתמש במילה יותר מדי? זה לא אומר שהערך יורד, זה אומר שהאהבה גוברת.. ומשהו אחד אנשים לא מבינים..אהבה זה לא הרגש היחידי שיש בי זה נשמע אנושי בכלל? אז כמו כל בן אדם מותר לי לכעוס ולהתעצבן, מה זה שיש בי יותר אהבה אומר שאסור לי לכעוס? אתה בכלל לא מכיר אותי גידי? ואנשים מנתחים פה מילים כאילו לא יודע מה ומאיפה לך שאני סתם זורק מילים ריקות? כי מה הקטע? אני הרי לא טמבל, אני אוהב, ואם זה לא מספק אותך אז אני יגיד אהבה לכולם חוץ מגידי בסדר חמוד? כי אין לי כח לשטויות האלה כי אני אוהב, אז מה אתה בא להגיד? שאני לא? שזה שאני אומר לכם אז זה אז המילה לא חשובה לי? אז זהו אני אוהב אותכם...

כן, עד כדי כך פשוט?

"אני יגיד אהבה לכולם חוץ מגידי". בתור בנאדם ש"חי על אהבה", נראה שאתה מסוגל להפסיק לאהוב מישהו די בקלות. האהבה גוברת? LOL... שני משפטים, ספר לי מי מהם מביע יותר אהבה: 1)
2)
ואם התשובה שלך היא "שניהם אותו הדבר", תסביר לי בבקשה למה בהודעות שלך אתה לפעמים מוסיף 10 לבבות, ולפעמים 20. הסבר פחות תלוש? תגיד לחברה שלך "אני אוהב אותך", ואח"כ תראה לה שאמרת את זה לעוד 80 איש בפורום. לא אמרתי שכתבת "אהבה באור", התכוונתי שאתה כל הזמן משייך אהבה לאור כאילו זה הינו הך. ספר לי למה אתה מאחל לכולם "אור". נשמע כאילו נדבקת באיזה חידק מיסיונרי, ומה לעשות, אני לא אוהב מיסיונרים. עכשיו מעניינת אותי החיבה המוגזמת שלך לכל באי עולם, הכוללים בתוכם (בין השאר) אנסים אלימים, מאפיונרים בריונים, פקידי-ממשלה מושחתים וסוחרי-סמים חסרי מוסר. Care to explain? "אני כן אוהב תמיד" - אם זה נכון, אז אתה בטח נורא מתלבט איפה לגור: עם האנשים שאתה אוהב באנגליה, או עם אהובי לבך מישראל. ככה זה באמת משתמע מכל ההודעות שלך (עוד 5 חודשים אני חוזר לישראל! כיפאק היי לי!!). אני אנתח כל מילה ומילה מדברייך (שיהיה ברור, ההודעה הזו היתה ה-ר-ב-ה יותר ארוכה [אבל אני יודע לסנן, לא זורק מילים סתם]). מה לעשות, אני לא רואה אותך מולי כשאתה מדבר, ולכן אני לא יכול לשמוע אם אתה צועק, או לראות אם אתה מחווה תנועות עם הידיים והרגליים. יש לי רק את המילים שלך כדי להבין למה אתה מתכוון, ואני מנסה להבין. כל פעם שאני אחשוב שהגזמת בשטויות שלך, אתה תשמע אותי (או תקרא אותי, וואטאבר). ככה אני אעשה עד שימאס לי (או עד שיעיפו אותי, מה שיבוא קודם :)). זה שאתה כבר לא אוהב אותי לא אומר לי כלום, כי לא אהבת אותי גם קודם. אם אתה תגיד עכשיו שכן אהבת אותי, או יותר מזה, שאתה עדיין אוהב, צפה למקלחת קרה. לך כבר נמאס? לא רוצה להגיב לי יותר? תפאדל, אבל עד שלא תשכנע אותי ב"אהבה" שלך, אני לא מפסיק. אגב, לא משהו אישי נגדך. אם עוד מישהו כאן מתחיל לדבר שטויות כאלה (או שטויות אחרות, וכבר היו מקרים), אתה תראה (אם לא ראית כבר) איך אני יורד גם לחייהם. פאק, בזבזתי איזה שעה על התגובה הזאת!! :)

Flying Camel

New member
שאני יגיד לך מהיא אהבה כאילו?

אין בך אהבה שאתה הולך ושואל אנשים מהיא אהבה? אני בטוח שאתה יודע מהיא אהבה! אז בבקשה על תגזול מזמני כי אתה בגדול לא מעוניין...

יוווו...

נראה כאילו לא קראת אפילו חצי ממה שכתבת לך. טקסט שהשקעתי בו שעה, ולא התייחסת לכלום חוץ מהסעיף האחרון, אולי. חשבתי שתהיה שותף רציני בדיון על אהבה. די מאכזב. לגזול מזמנך??? :))))))))) ברגע זה עבר במוחי איזה צחוק פרוע (אני חושב של קונדסון).

M o n t a n a

New member
נכון ביותר...!

מסכימה איתך לגמרי!...
אקס שלי, לא האמין באהבה. אחרי שהיינו ביחד, הוא שינה את דעתו. אהבה היא דרך חיים בשבילי.

למעלה