היום שלי....!

היום שלי....!

אז איזה שלושה ימים לא הייתי פה... אם משיהו שם לב
כי היה לי חתיכת מיבחן ענקי בלשון ולמדתי המון...!!! כל שבת-ראשון-שני ושלישי בלילה... אז חזרתי
ואני חייבת לספר על היום שלי של שלישי, וחוץ מזה אני כועסת שאין שירשור פעולות
!!! אז יום שלישי היה ככה - שעה ראשונה היתבטל ספרות, ושעה שנייה ספורט המורה בחנה כמה בנות ולי היה חופשי. שעה שלישית היסטוריה - נירדמתי
רביעיתי של"ח רבתי קצת עם המורה והוא העיף אותי החוצה להעתיק את כל ספר בראשית!!!! (היה מת... העתקתי 6 עמודי פוליו משני הצדדים, וזה מספיק!). שעה חמישית חשבון - השיעור היחיד שלמדתי
ושישית שביעית הברזתי מאנגלית כי לא היה לי כוח והיינו צריכים להגיע מוקדם ליום פעילות (הסבר אח"כ...) הייתה פעולה לא משהו, וחזרתי הבייתה לילמוד לשון... היום - על הבוקר שעתיים חשבון שקמתי ב6 להכין שיעורים! בסוף הכיתה השנייה של ההקבצה הייתה בטיול והיו לנו שעתיים להיתכונן! אח"כ שעתיים המיבחן, אח"כ שעה היסטוריה ושוב נירדמתי. אח"כ שעתים חלון שעתיים מחשבים, שהיה כיף לאללה! ביכלל אני מתה על מחשבים... כל הזמן אוכלים עושים צחוקים
והבייתה!!! נועה.

../images/Emo1.gifהיום שלי../images/Emo1.gif

אז ככה... קמתי בבוקר וישר רצתי ל´ראש 1´ שלי כדי לראות מה צבע הכפפות שקיבלתי (זה מה שמצורף לגליון ראש 1 של השבוע- פרסומת סמויה) וקיבלתי כפפות מזוויעות בצבע ירוק ואדום
שעתיים ראשונות- מחשבים מעבדה (שפת C). היה נחמד
למדנו נושא חדש (מערכים דו מימדיים אם אתם מתעקשים) וזה הנושא הראשון מתחילת השנה שממש הבנתי
3-4 - חופשיות
ביליתי אותן בלדבר עם עדי. 5-6 - אלגברה... פתרנו עם המורה את המבחן המגעיל שהיה לנו אתמול... מתוך 3 תרגילים באלגברה ו-3 תרגילים בגיאומטריה הצלחתי לפתור חצי תרגיל בכל אחד מהם... 7-8 - לשון
אני אוהבת את שיעורי לשון בבית ספר שלנו... יש לנו מורה כזו שרוטה
כל הזמן היא מלמדת אותנו פתגמים מוזרים כאלה... ´אל תטר ואל תקם´. ואז הביתה... ראיתי ´קטנטנות´ ו´מרי-קייט ואשלי בפעולה´ ואז התכוננתי לבוחן החוזר שיש לי מחר בביולוגיה ואז ראיתי ´המורדים´ ועכשיו אני פה (היתה לי לפני זה בעיה באינטרנט)... אני צריכה עוד לעשות תיקון מבחן במחשבים...

MY DAY

היום לא למדתי בכלל... בכלל לא הלכתי לבצפר... בגלל שאתמול היה לנו ערב שכבה (שאגב היה אדיר..) והיום במילא אנחנו לא לומדים כי יש יום פעילות בבצפר.. אז בגלל הערב שכבה (אין לי מושג מתי הוא נגמר כי אני הלכתי ב-12 אוטובוס אחרון...אבל זה היה אמור להיות עד איזה 3-4) בקיצור אז ביטלו לנו את היום פעילות... אז קמתי היום בערך ב-3 ונזכרתי שלא הכנתי פעולה אז ישבתי הכנתי פעולה והלכתי לצופים... טוב העברתי פעולה בלה בלה בלה בלה... ואז השוס... לא נראה לי שסיפרתי לכם אבל המרכזת שלנו פרשה... בקיצור הייתה ישיבת שכב"ג ואז פעולת שכבג ואז אמרו לנו שמשחקים מאפייה ואז שהם אמרו עיירה בוקר טוב אז כולם קמו והמרכזים החדשים עמדו שם.. כולם היו בשוק כזה בכלל לא ציפינו לזה... והם ממש נחמדים אחד בוגר שבט היובל והשני בוגר שבט און הנהגת דן רמת גן... ואז היה שיחה ועכשיו אני בבית אחותי הקליטה לי דרגון בול ובייבליד אז אני אלך לראות וזהו שיהיה לכם טיסה נעימה

למעלה