היום שלי :)

ושוב אני פותחת את שרשור היום שלי

טוב אז, על הבוקר שעתיים תנ"ך ואחר כך שוב שעה חינוך ושעה היסטוריה. לאחר מכן שעתיים ביולוגיה שבהן עשינו בוחן שהעמיד פנים שהוא קל אך אני רואה את עצמי מקבלת בו בסביבות ה-70 במקרה הטוב... אחר כך שעה גיאומטריה (
) ולבסוף הגיעה הישועה
שיעור ספורט התבטל
או יאאאאאא... אם אתם לא מבינים מה הקטע ב"שיעור ספורט התבטל" אז- ריצה של 1000 מ´ (4:50 מצטיין) גורם לכם להבין
התבטל שיעור ספורט אז אני ועדי החלטנו שנכין את הפעולה ליום שישי... כרגיל, גם זה לא יצא לפועל ומצאנו את עצמנו מסתכלות על בני כיתתנו עושים מבחן כפיפות בטן והמורה הספק מפחיד ספק מוזר שלהם נועץ בנו מבטי זומבי. עכשיו אני בבית (שוב) כשליעד, עדי ונגה (הילדה שמדריכה איתי) מעבירות פעולה בצופים...

אצלנו...

אצלנו בבית ספר הכיתה מתחלקת לשתיים חצי לומד על ט3 וחצי לומד עם ט4 ואני בחצי שלומד עם ט4 וכן המורה לאנגלית של הקבוצה שנייה חולה כבר איזה שבועיים ואתם אל יודעים איזה מדכא זה לראות את המורה המחליף בא כולם מקווים שהוא בא אלינו ואז הוא אומר "איפה זה ט3?" באמת מה קורה למורים לאנגלית!

MY DAY

אוקי דוקי.. היום שלי התחיל בבוקר שהעירו אותי "יעלי קומי" אמא.. אחר כך הסתדרתי (שיניים פנים בגדים למי שלא מבין) אכלתי משהו קל כמו תפוז.. ואז בסביבות 8 נסענו לבצפר בדרך עברנו לאסוף גם את נעה ולי.. ואז הגענו ..(דאמ) שעה ראשונה אנגלית.. לא הספקתי עם הבוקרפורט וזה מכניס אותי ליותר לחץ.. שניה ספורט.. טיזה מורה זונה הדגנית הזאת והכי מצחיק זה שהיא גם מלמדת בכפס בבצפר של אורצי והיא דברה עליי שם!!! שעור שלישי אזרחות.. ציונים.. 90 ציון 100 בהתנהגות ושקידה (חכמה שכמוני) מתמטיקה שעתיים הכנה לבוחן (אני לא יודעת כלום) לשון הבעה.. ש ע מ ו ם הכנתי מכתב לארה"ב אחר כך יש כזה חוג כרמינולוגיה זה מהמשטרה.. אני חושבת שזה שווה.. באה אחת שמטפלת בבעיות שתייה והסבירה לנו היה בסדר.. אבל סיפרו לנו שנלך לכפס אור תתכונני אני יבריז משם.. או שאת תבואי! אני מפסידה יום לימודים בשביל תחנת משטרה..!!! ואז חזרתי הביתה.. מיד לבשתי חאקי ראיתי קטנטנות עוד בזמן שאכלתי.. ומיד שזה נגמר נסענו לשבט.. ההשעה 3:30 להקתשבט למדנו את מחרוזת שירי הגשם.. שנינו יחד תחת מטרייה אחת.. רעמים וברקים.. טיפ טיפ טף.. 4:30 פעולה 6:45 כבר בבית מורדים.. אוכל וכאן!!!

היום שלי :)

היייי! היום היה כלכך כיףףףףף!!! היה לנו יום עבודה בשבט..... וכל השבט היה מוצףף (לא ידוע עדיין למה
) ואז סתם שיחקנו עם המים והיה כיףףףףףף וזהו

לא יודעת............

אבל לינה היתה ביום ראשון בבית ספר=\ לא נראה לה שיש לה משהו רציני היא סתם חולה....

אני וטל...

אני וטל דניאל כזה נכנסנו לראות חברים אצלכם בכיתה ושכחנו לחזור לשיעור ואז חווה לא שמה לב בכלל שנכנסנו באמצע השיעור--דפוקה:)

חחח.

היום בשעת עזר מתמטיקה אני הולכת לשם כי אני אל מבינה כלום ... אבל כזה יהלה חשבה שקוראים למורה ציפי אזה היא כזה מנסה לבדוק אם זאת היא "ציפי " "ציפי?" והיא לא עונה אז היא מנסה הרבה שמות עד שהיא גילתה שזאת אירית.חחח

-היום שלי-

התברר לי אתמול בלילה שהמורה שלי לאנגלית שברה את הרגל אז היום היו לי 3 שעות חופשיות
שעתיים מהן בבוקר אז באתי לבי"ס (שוב) בשעה 10 ואז היה לי שעתיים חינוך, שעתיים שיעור תיאורטי משעמם ביותר של שפת C ואז שוב שעה חופשית ושעה לשון שלא למדנו בה כמעט והביתה
ואז בדיוק התחיל לרדת גשם... חזרתי הביתה הכנתי (בפעם הראשונה מתחילת השנה) שיעורים בתנ"ך ועדיין יש לי שיעורים בהיסטוריה וגיאומטריה למחר שלא הכנתי. בערך בשעה 8 עדי באה אלי והתכוננו יחד לבוחן בביולוגיה שיש לנו מחר (שיהיה לנו בהצלחה) והמצאנו כל מיני דברים רשעים על המרכזת שלנו שנגיד לה אותם בישיבת שכב"ג ביום שישי...

מה קורה למורים לאנגלית???

גם המורה שלי שברה את הרגל... והיא לא תיהיה חודש וחצי!!! ביגלל זה גם סיימתי היופ באחד...! וחוץ מיזה לא היה כלום מיוחד... רבתי עם כמה מורים, זרקתי בטעות קתפוז מהמירפסת על איז ילד אחד שאני אוהבת ועכשיו אני מיתפדחת להיסתכל עליו וזהו... עכשיו אני חייבת ללכת לילמוד חשבון כי יש לנו מיבחן עננננק, וביגללו גם דחינו את היום פעילות למחר. נועה.

פחח גם המורה שלי

המורה שלי לאנגלית גם חולה... אמרו שהיא בבית חולים..או משו.. שתהיה בריאה!!! פחח

למעלה