היום שלי... ../images/Emo13.gif
ראיתי שיש המון הודעות חדשות בפורום ומכיוון שכבר המון זמן לא פתחתי שירשור אז החלטתי לפתוח אחד...
דבר ראשון- יש לי משהו להגיד על הפורום. היה את הסקר של 'מה הפורום שלנו נהיה' ועכשיו כשאני חושבת על זה, הוא יותר מגובש ממה שהוא היה אבל הוא עדיין לא משהו. יש את האנשים שמגיבים לכולם, מעודדים את כולם ואלה הילדים שבאמת רוצים לעזור, ומצד שני, יש את אלה שמגיבים למה שנראה להם, יכולים להגיד לך לפתור את הבעיות שלך במקום אחר וזה מראה על חוסר איכפתיות וזה נורא לא יפה. יש כמה כאלה בפורום ואני בטוחה שאלה שאני מדברת עליהם יודעים לאיזה קבוצה הם שייכים.
בכל מקרה, היום שלי: (אח"כ אני אגיב להודעות החדשות אני כותבת לפני שאני אשכח... אני כל כך מאושרת!!!)
אוקיי, קמתי בבוקר, מוקדם יחסית, התאפרתי התלבשתי ולבשתי חצאית. נכנסתי למטבח לאכול משהו קטן, בסוף לא רציתי והיה קצת בלאגן... טחחחחחחח..... מה יש לי????
חחחחחח אוקיי עכשיו רציני... כפי שאתם יודעים אתמול לא הייתי בביצפר כי לא הרגשתי טוב...
ויום לפני זה (יום שלישי) אני וחברה שלי הברזנו משיעור אחרון
(ביולוגיה) אז בערב הלכתי עם דניאלה לחדר כושר (נרשמתי) כי גם ככה משעמם בבית, אז במקום לשבת בבית ולהשתעמם, למה לא ללכת להתעמל קצת? לעשות אירובי, לרקוד, להתאגרף וכאלה...?
טוב זה הקטע הלא חשוב... אז נחזור להיום: הלכתי לביצפר, שעה ראשונה השתעממתי למוות בשיעור ציור בלי חברה שלי...
אז כתבתי לה מכתב והכל... אח"כ היה לי דרמה ודיברתי עם ג'נה על הבלונדי (שיניתי לו את השם
) ודיברנו על הקרציה שנדבקת אליו העונה לשם 'זואי'... וגיליתי שהיא סתם 'פלירט'... יענו מפלרטטת עם כולם... חחחחח... גם באו אלינו לביצפר ה"primary 7" שזה הילדים הקטנים שכביכול עולים לכיתה ז'...
הם כאלה חמודים!!!
בכל מקרה הוא היה המדריך היום וזו הסיבה שלא ראיתי אותו בבוקר... הקיצר היה יום כיף כזה כי אחרי דרמה חברה שלי באה לביצפר.. (בהפסקה הקטנה) ודיברנו והיה כזה כיףףףף!!! אחר כך היה לנו אנגלית וגאוגרפיה סתם שיעמום.... וכשיצאתי מאנגלית ראיתי את זואי והסתכלתי עליה כזה יוצאת מהכיתה ופתאום הוא היה לידה אז כזה נבהלתי
כי הוא הסתכל עליי.....
אחר כך אני וחברה שלי במקום לאכול בקפיטריה הלכנו לבית שלה ואכלנו שם צהריים והכל... ובשעה 1:53 יש לנו צילצול והיא גרה איזה רבע שעה מהביצפר ובשעה 1:50 עדיין היינו אצלה בבניין. אז בן דוד שלה ירד והסיע אותנו...! הקיצר הוא נוסע מהההההההררררר!!! אההההההה!!!
איזה טיל!!!!!
אפילו הגענו דקה לפני הצילצול! וואי כמה אנשים הוא כמעט דרס!!
כל סיבוב שלו אני ובת דודה של חברה שלי עפנו אחת על השניה... כזה כמו שיש בסרטים שמישהו נוסע מהר אז כל הילדים שעל הכביש קופצים כזה ועפים לצדדים... חחחחחח
ככה זה היה! טחחח... היה כזה כיף!!! אח"כ היה לנו מתמטיקה ואיזה רבע שעה לפני הצילצול הבלונדי בא אלינו לכיתה להגיד למדריכים לבוא... חחחחח והתחיל לעשות שטויות והמורה שלי התחיל להגיד לו לעוף מהכיתה... אז הוא דפק כזה חיוך, אמר אוקיי ויצא.....
אייי איזה קוקי!!! אח"כ היה לנו ספורט ושיחקתי כדורגל... (טחחחחחחח
) אני לא יודעת להחזיק כדור, אז לבעוט בו??? בכל מקרה, הכנסתי גול...
והקבוצה שלי ניצחה בזכותי...
(איזה קבוצה...
היינו 3 בנות בכל קבוצה...
) אח"כ נגמר השיעור וראיתי אותו אז הלכתי עם חברה שלי מהדרך שלה שזה קצת יותר ארוך בשבילי והוא בדיוק עמד כזה באמצע הדרך עם חבר שלו והסתכל עליי ולא הבנתי למה הם לא זזים אז עקפתי כזה את חבר שלו...
(לא היה לי אומץ לעקוף אותו...) אז חזרתי הביתה, הלכתי עם אמא ואבא לדואר לשלוח מכתבים לארץ (אמא שלי שלחה לאחיות שלה כמה טפסים...בעעע...) ואז הלכנו לשלם לחדר כושר...
ובדרך ראיתי את בלונדי שלי!!! מדבר כזה בטלפון והולך עם חבר שלו!!! איייייי איזה פשוש!!!
בכל מקרה, היום הזה היה ממש נחמד וגם אני וחברה שלי התנהגנו מזה מגעיל לכלבה ההיא שהיתה מציקה לנו! כזה עברנו לידה וזזנו כזה איזה מטר ממנה ועשינו פרצוף של כאילו היא מסריחה...
(מגיע לה! שלא תתחיל איתי!!!) וזהו, מה איתכם?
ראיתי שיש המון הודעות חדשות בפורום ומכיוון שכבר המון זמן לא פתחתי שירשור אז החלטתי לפתוח אחד...