היום שלי...

היום שלי... ../images/Emo13.gif

ראיתי שיש המון הודעות חדשות בפורום ומכיוון שכבר המון זמן לא פתחתי שירשור אז החלטתי לפתוח אחד...
דבר ראשון- יש לי משהו להגיד על הפורום. היה את הסקר של 'מה הפורום שלנו נהיה' ועכשיו כשאני חושבת על זה, הוא יותר מגובש ממה שהוא היה אבל הוא עדיין לא משהו. יש את האנשים שמגיבים לכולם, מעודדים את כולם ואלה הילדים שבאמת רוצים לעזור, ומצד שני, יש את אלה שמגיבים למה שנראה להם, יכולים להגיד לך לפתור את הבעיות שלך במקום אחר וזה מראה על חוסר איכפתיות וזה נורא לא יפה. יש כמה כאלה בפורום ואני בטוחה שאלה שאני מדברת עליהם יודעים לאיזה קבוצה הם שייכים.
בכל מקרה, היום שלי: (אח"כ אני אגיב להודעות החדשות אני כותבת לפני שאני אשכח... אני כל כך מאושרת!!!)
אוקיי, קמתי בבוקר, מוקדם יחסית, התאפרתי התלבשתי ולבשתי חצאית. נכנסתי למטבח לאכול משהו קטן, בסוף לא רציתי והיה קצת בלאגן... טחחחחחחח..... מה יש לי????
חחחחחח אוקיי עכשיו רציני... כפי שאתם יודעים אתמול לא הייתי בביצפר כי לא הרגשתי טוב...
ויום לפני זה (יום שלישי) אני וחברה שלי הברזנו משיעור אחרון
(ביולוגיה) אז בערב הלכתי עם דניאלה לחדר כושר (נרשמתי) כי גם ככה משעמם בבית, אז במקום לשבת בבית ולהשתעמם, למה לא ללכת להתעמל קצת? לעשות אירובי, לרקוד, להתאגרף וכאלה...?
טוב זה הקטע הלא חשוב... אז נחזור להיום: הלכתי לביצפר, שעה ראשונה השתעממתי למוות בשיעור ציור בלי חברה שלי...
אז כתבתי לה מכתב והכל... אח"כ היה לי דרמה ודיברתי עם ג'נה על הבלונדי (שיניתי לו את השם
) ודיברנו על הקרציה שנדבקת אליו העונה לשם 'זואי'... וגיליתי שהיא סתם 'פלירט'... יענו מפלרטטת עם כולם... חחחחח... גם באו אלינו לביצפר ה"primary 7" שזה הילדים הקטנים שכביכול עולים לכיתה ז'...
הם כאלה חמודים!!!
בכל מקרה הוא היה המדריך היום וזו הסיבה שלא ראיתי אותו בבוקר... הקיצר היה יום כיף כזה כי אחרי דרמה חברה שלי באה לביצפר.. (בהפסקה הקטנה) ודיברנו והיה כזה כיףףףף!!! אחר כך היה לנו אנגלית וגאוגרפיה סתם שיעמום.... וכשיצאתי מאנגלית ראיתי את זואי והסתכלתי עליה כזה יוצאת מהכיתה ופתאום הוא היה לידה אז כזה נבהלתי
כי הוא הסתכל עליי.....
אחר כך אני וחברה שלי במקום לאכול בקפיטריה הלכנו לבית שלה ואכלנו שם צהריים והכל... ובשעה 1:53 יש לנו צילצול והיא גרה איזה רבע שעה מהביצפר ובשעה 1:50 עדיין היינו אצלה בבניין. אז בן דוד שלה ירד והסיע אותנו...! הקיצר הוא נוסע מהההההההררררר!!! אההההההה!!!
איזה טיל!!!!!
אפילו הגענו דקה לפני הצילצול! וואי כמה אנשים הוא כמעט דרס!!
כל סיבוב שלו אני ובת דודה של חברה שלי עפנו אחת על השניה... כזה כמו שיש בסרטים שמישהו נוסע מהר אז כל הילדים שעל הכביש קופצים כזה ועפים לצדדים... חחחחחח
ככה זה היה! טחחח... היה כזה כיף!!! אח"כ היה לנו מתמטיקה ואיזה רבע שעה לפני הצילצול הבלונדי בא אלינו לכיתה להגיד למדריכים לבוא... חחחחח והתחיל לעשות שטויות והמורה שלי התחיל להגיד לו לעוף מהכיתה... אז הוא דפק כזה חיוך, אמר אוקיי ויצא.....
אייי איזה קוקי!!! אח"כ היה לנו ספורט ושיחקתי כדורגל... (טחחחחחחח
) אני לא יודעת להחזיק כדור, אז לבעוט בו??? בכל מקרה, הכנסתי גול...
והקבוצה שלי ניצחה בזכותי...
(איזה קבוצה...
היינו 3 בנות בכל קבוצה...
) אח"כ נגמר השיעור וראיתי אותו אז הלכתי עם חברה שלי מהדרך שלה שזה קצת יותר ארוך בשבילי והוא בדיוק עמד כזה באמצע הדרך עם חבר שלו והסתכל עליי ולא הבנתי למה הם לא זזים אז עקפתי כזה את חבר שלו...
(לא היה לי אומץ לעקוף אותו...) אז חזרתי הביתה, הלכתי עם אמא ואבא לדואר לשלוח מכתבים לארץ (אמא שלי שלחה לאחיות שלה כמה טפסים...בעעע...) ואז הלכנו לשלם לחדר כושר...
ובדרך ראיתי את בלונדי שלי!!! מדבר כזה בטלפון והולך עם חבר שלו!!! איייייי איזה פשוש!!!
בכל מקרה, היום הזה היה ממש נחמד וגם אני וחברה שלי התנהגנו מזה מגעיל לכלבה ההיא שהיתה מציקה לנו! כזה עברנו לידה וזזנו כזה איזה מטר ממנה ועשינו פרצוף של כאילו היא מסריחה...
(מגיע לה! שלא תתחיל איתי!!!) וזהו, מה איתכם?

sivani

New member
../images/Emo24.gif שירנוש

דבר ראשון,אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב (פיזית כמובן) אני רואה שהדברים מתחילים להשתפר מבחינתך ושאת מוצאת לך חברות,וזה נהדר. אני גם שמחה שאת שמחה בגלל הבלונדיני\סקוטי\איך שלא תקראי לו, אבל כמו שאת שמחה עכשיו,מחר יהיה לא טוב איתו והמצברוח שלך ירד
אל תתני לזה להשפיע עלייך יותר מדי,עדיף להתלהב מהחברות שלך מאשר אחד שאת דלוקה עליו,כי איתו המצב יכול להשתנות כל רגע-עם חברות פחות. ואח של חברה שלך משוגע
אבל לא נורא כשהיינו בגרמניה גם ההורים שלי האיצו נדמה לי,אבל זה כי שם אין הגבלת מהירות
ודבר אחרון: אני מגלה שיש לך תגובות ארסיות (לא ערסיות,ארסיות,מלשון ארס של נחש) לאנשים שמציקים לך.
יפה,אולי תגיעי לרמה שלי יום אחד
סיון

לההה באמת??? ../images/Emo6.gif

כבר הייתי בטוחה שאת רומזת עליי שאני ערסית
חחחחחח סתם בובה, ידעתי למה התכוונת... קבלי חיבוק!

Julia16

New member
שירנושקה......

מבטיחה שאני הגיב מחר, פשוט ההודעה שלך נורא ארוכה ואני רוצה לתת לה את הכבוד הראוי, ואם אני יגיב עכשיו אז זה יצטרך להיות מאוד קצר... אז תצפי לתגובה מחר, אוקיי בובה? בייייייי לאב יו מאוד!

EROTOMANIA

New member
.......

רגע רגע, שאני אבין, אני חייבת להגיב לכל ההודעות בפורום? אני חייבת להיות פסיכולוגית\יועצת לכל האנשים בפורום? אסור לי להגיד מה אני חושבת באמת?.. מה, אני צריכה להתנהג כאילו כולם כאן חברים טובים שלי ולהראות ש"אכפת לי"?.. זה פורום, לא איזה אירגון .. פאשיסטי, אני יודעת..

דיברתי עלייך? ציינתי שמות?

לא נראה לי. מה את מתנפלת עליי? את לא חייבת להגיב לכל ההודעות, את לא חייבת להיות פסיכולוגית לאף אחד, מותר לך להגיד מה את חושבת ואת ממש לא צריכה להעמיד פנים כאילו כולם חברים טובים שלך מהפלמ"ח וגם לא צריך להיות איכפת לך. אבל אם כבר התוודית, את יכולה לכתוב הודעות קצת ביותר איכפתיות (בעצם לא...), אם את כבר מגיבה את יכולה להגיב בצורה יפה. ואני לא מדברת עלייך אלא בכלליות, לכל מי שהולך לכתוב לי תגובה כמו שלך. אחרי הכל, יש אנשים שלוקחים דברים ברצינות.
אז מותר להיות נחמדים פעם ב... וזה כדי שיהיה יותר נעים בפורום. אני יודעת שאם אני הייתי אנורקסית או משהו ורוצה לשתף אתכם ומישהי תבוא ותגיד לי "יהיה משעשע לראות אותך גוססת למוות" או "ככה המוות יבוא לך יותר מהר- תהני" והודעות בסיגנון, אני ארגיש ממש רע עם זה שנכנסתי ושיתפתי אתכם. נתתי סתם דוגמא, זה לא קרה פה, אבל דוגמא. אז לזה התכוונתי ואת לא חייבת להתנפל עליי, יו נואו.

EROTOMANIA

New member
..................

לא התנפלתי עלייך הממ, אולי אם הייתי מכניסה כמה סמיילים לא היית חושבת שהתפנלתי עלייך.. זה סתם קצת הקים אותי שצריך לעשות ככה וככה. אבל את צודקת, נחמד שלאנשים אכפת אבל את זה אני עושה באייסיקיו, לא כאן (עניין אידיוטי שקשור לעמדות שלי או משהו כזה, לא משנה)

Flying Camel

New member
אני לדוגמא...

תמיד אכפת לי ואני תמיד דואג, אבל שיש הודעות בסגנון של "תנו לי עזרה" אז אני קורא אותן,רואה אם צריך להוסיף עוד משהו, ואם כתבו כבר הכל אז למה לבזבז זמן על מלים שנכתבו? ובבקשה תבינו שהסיבה העיקרית שאני לא כותב המון זה כי למי יש כח למיקלדת הוירטואלית????? תמיד נותן אהבה גם אם לא כותב את זה...

Julia16

New member
תגובה שלי.

אוקיי, אני גם חושבת שזה חבל שתמיד יש את הילדים שיותר מגיבים ומנסים לעזור, ואותם באמת רואים הרבה בפורום, ומצד שני יש את אלה שפחות מגיבים ופחות רואים אותם. זה הרי רק בישבלכם, אנשים! הרי תחשבו על זה, אם אתם עכשיו לא מגיבים לאחרים, למה שהם ירצו להגיב ולעזור לכם מתי שאתם פתאום תיהיו במצב רוח רע? ולא רק זה, זה הפורום שלכם, ולמה שלא תפתחו אותו ותהפכו אותו למקום יותר טוב? ועוד משהו, שמתי לב שהבנים בפורום שלנו כבר בקושי כותבים וזה הרוב בנות... אז לא שיש לי בעיה עם הבנות החמודות, אבל בנים, לאן נעלמתם?? אנחנו יודעת שאנחנו דברניות מטיבענו וכותבות הרבה, ואולי אתם מרגישים לא נחוצים כבר, אבל תאמינו לי שכן! אל תעלמו מהפורום הזה, חבל. עכשיו שירן, דיי, מזה קרעת אותי בקטע של המכונית!!
והגיע הזמן שתעשי קצת ספורט, יה פדלעה! (חחח סתם סתם בצחוק, לא לירות בי!...
) מה עם ה'בלונדי'? משהו השתפר איתו? את ודניאלה עדיין משגעות אותו בטלפון? יא מצ'וגעות!... בכל מקרה, אני שמחה שכבר יש לך מצב רוח ודברים חוזרים למוטב... טוב, אני חייבת לזוז, מאז שקמתי אני רק במחשב ואני חייבת ללמוד!! ביי ביי, ליבוש

אמממ

כמו שקים אמרה, אני לא חייבת להגיב לכל הודעה בפורום. אני מגיבה להודעות שקשורות לנושא הפורום, להודעות שיש לי מה להגיד עליהן ובא לי להגיב עליהן. לפעמים גם אם יש לי מה להגיד מישהו אחר כבר אמר את זה ואםאין לי מה להוסיף אז למה שאני אפתח הודעה להגיד בדיוק אותו דבר? אני מאוד מצטערת אבל אני לא הפסיכולוגית של אף אחד כאן יש פורומים גם בשביל זה U KNOW... אני לא באה להגיד שלא תכתבו פה את הבעיות שלכם, אם זה מה שעושה לכם טוב תכתבו בכיף - לא אכפת לי. זה פורום וכל אחד כותב מה שבא לו, אבל אל תצפו שאני אגיב לכל ההודעות אם כל יומיים תבואו לספר שראיתן את הקראש שלכן או וואטאבר במסדרון. כמו שכבר אמרתי, זה פורום וכל אחד כותב ומגיב למה שבא לו, אתם לא יכולים לבוא בטענות שיש אנשים שלא מגיבים מספיק...

Odish16

New member
צודקת....

עד כמה שאני מרבה לבלבץ פה אני די מתחילה להפסיק..זאת אומרת..זה פורום נוער בחו"ל, אבל מצד שני יש את הדברים שאנחנו עוברים בחו"ל..אז זה גם קשור לפעמים..וגם אם זה לא קשור לפורום..לפעמים זה נחמד כזה.. ומי שלא רוצה להגיב שלא יגיב.למה להכריח אנשים להגיב? או להיות איכפתיים והכי נחמדים בעולם? להראות שלהם הכי איכפת ולהראות בלה בלה בלה..סתם צביעות..הקיצר מי שרוצה להגיב..מגיב מי שלא..לא מגיב. יש כאלה שבכלל לא מגיבים וקוראים הכל ואנחנו לא יודעים עליהם..אזמה.. אז כשאנשים לא מגיבים זה די אומר שמה שכתבתם לא הכי מעניין או דברים כאלה..סו וואט? אז קורה..להבא תדעו מה מעניין ומה לא ולא לפתוח שרשורים חסרי טעם..אבל אם בא לכם..תעשו מה שבא לכם..אני לא יכולה להגיד לכם מה לכתוב ומה לא..ובטח שלא אם להגיד לכם להגיב או לא..אז זהו..סיכמתי מה שאני חושבת בעוד בלבצנות עמכם הסליחה.

Julia16

New member
לא ממש מסכימה.

תראו, כמו שאמרתם, אף אחד לא חייב להגיב לכלום. אבל, אם אתם רואים הודעה בסגנון של 'דיי, נמאס לי, אני נשבר' וכו וכו', אז זה אומר שהבנאדם שכתב את ההודעה הזאת נמצא במצב לא טוב וזה בדיוק הזמן שהוא הכי צריך שיגיבו לו. פשוט תשימו את עצמכם במקום הבנאדם הזה. נכון שנורא קל להגיד 'מה, זה לא ענייני, לא עסקי ומצידי שיילך וידפוק את הראש בקיר עם כל הבעיות שלו' אבל, אפשר גם לחשוב בצורה אחרת ויותר איכפתית ולהעמיד את עצמך במקום הבנאדם הזה. הרי כולנו עוברים כאלה דברים, אז מה הבעיה לנסות לעזור לבנאדם ולהוציא אותו מדיכאון? לפעמים רק מילה אחת עוזרת. לפעמים רק זה שעושים 'יו מאמי?? מה קרה??' יכול לעודד ת'בנאדם, אז תחשבו על זה. נכון שאתם לא על תקן פסיכולוגים פה, אבל בכל זאת. לא לדבר על זה שבדרך כלל הבעיות והדכאונות כן קשורים לעובדה שאנחנו חיים בחול ולא ממש מסתדרים שם, אז זה כן קשור לפורום. זה לא שסתם מתבכיינים על זה ש'החתולה שלי מתה' או משהו, ועם זה באמת כבר אפשר ללכת לפורום חיות מחמד.. בקיצור, אף אחד לא חייב להגיב לכלום, אבל זו רק נקודה למחשבה.

Odish16

New member
כן..בזה נאי מסכימה בהחלט..אבל

יש אנשים שפשוט לא "נוח" להם לראות אנשים כאלה..יה יה בלה בלה..תרוצים שמירוצים..הקיצר, את צודקת..כי כפי שזכור לי רובנו כתבנו הודעות כאלה בפורום..ואם הבנאדם כותב את זה זה כי הוא באמת צריך שיגיבו לו או כי הוא רוצה לשתף..אז נכון, לא צריך להתנפל..ואני בטוחה שכל אחד מאיתנו היה במצב של חרא ודכאון ויודע מה זה להרגיש מתוסכל או הכי קקי בעולם. ופשוט מי שלא רוצה להגיב שלא יגיב!!!! כי אלו ש"לא" מגיבים מגיבים על שטות אחרת.."למה פתחת שרשור חדש?" או עוד כאלה דברים..זתומרת, אם יש לכם משהו אחר חוץ מלהגיד את זה..תגידו. ונכון שהנושאים הם בערך אותם נושאים כל הזמן, אבל עם אנשים אחרים.. אם האנשים שלא מגיבים ולא כותבים הודעות..בעיה שלהם. אז לא יודעת..מצד אחד אני מסכימה לצד הזה..ומהצד השני אני מסכימה לצד השני.. אבל להבין ..זה המעט שאתם יכולים לעשות.. נקודה..אני לא חושבת שאני "צריכה" להגיב יותר מידי.. הקיצר..רק שאנשים לא יבואו ויגידו.."אולי די לריב?" לא רבים, מביעים דעות..קפיש? יאללה..ביי ביי קוקים..יהיה טוב

אז תקראי לי לא אכפתית

תסלחי לי אבל "יו מאמי מה קרה??" זה לא אני. בכלל לא, אז אני לא רואה שום סיבה שאני אגיב ככה. כמו שאודליה אמרה, אם אני באמת אגיב לכל הודעה זאת תהיה צביעות. ת'אמת - "החתולה שלי מתה" קצת יותר מתאים לפורום מ"יו ראיתי אותו יורד במדרגות והוא אמר לי שלום" - בשביל זה יש פורום בעיות בגיל ההתבגרות ושטויות כאלה, אבל זו רק דעתי. כמו שאמרתי, תכתבו מה שאתם רוצים פה, זה פורום חופשי ואם בא לכם לכתוב שאתמול אכלתם סלט - יופי לכם, רק אל תצפו מאנשים להגיב תמיד ולתת רק תגובות נחמדות. כנראה שאני באמת לא אכפתית או וואטאבר אבל, That's me ואני לא אגיב סתם בשביל להגיב.

Julia16

New member
בסדר, אז תגיבי בצורה שאת מוצאת

לנכון. אז אל תגידי 'יו מאמי מה קרה??' תשאלי את הבנאדם מה קרה לו בצורה שאת היית שואלת אותו. וברור שאם אין לך מה להגיד את לא צריכה סתם לחרבש דברים בשביל כאילו להיראות נחמדה, מי בכלל אמר על זה? וחוץ מזה מי כותב הודעות של 'ראיתי אותו אתמול יורד במדרגות'? אוקיי, אני לא יודעת, זה בדרך כלל הבנות בפורום שמספרות על הדברים האלה, אבל תשמעי, אנחנו בכל זאת נוער וזה מה שמעסיק את הבנות בגילנו. וגם אני בדרך כלל לא מגיבה על סוג ההודעות הזה כי זה באמת לא ממש קשור לפורום וגם אין לי הרבה מה להגיד בקשר לזה. אבל מה שאני כן מגיבה זה בדרך כלל על בעיות של אנשים, במיוחד שזה בעיות שגם אני חוויותי בעבר באיזה שהיא דרך, ושהם כמובן בעיות שקשורות לשהייה בח'ול. אז אף אחד לא מצפה שתגיבי סתם ואם אין לך מה להגיד. אבל אם כן יש לך מה להגיד, אז כדאי שתגידי את זה ולא סתם לא לרשום מתוך עצלות או חוסר איכפתיות (לא שאני אומרת שזה ככה במקרה שלך, אבל אני מדברת בכלליות, שלפעמים איןממש כוח להגיב למרות שיש מה להגיד).

CosmikDebris

New member
90 אחוז מהבעיות פה

הבן אאדם היחיד שיכול לפתור אותם, זה הבן אדם שכותב את זה. אין לי כוח לכל הבולשיט הזה, יש לי גם צרות. זה פאקינג פורום, מה אתם לוקחים קשה שאנשים לא מגיבים?

CosmikDebris

New member
כי בנים לא אוהבים להגיב לכל ההודעות

של: איזה חמוד זה אני מאוהבת בו וכל החרא הזה.

EROTOMANIA

New member
...............

זו לא רק את. מה אפשר להגיד כבר?.. וגם, יש מקומות אחרים שאפשר לזיין ת'שכל בהם....ועדיין לקבל תגובות..

למעלה