היום שלי../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif
עדיין לא נגמר אבל בכל זאת... קמתי בשבע וחצי כי הייתי ממש עייפה (הלכתי אתמול למלחה לקנות ג´ינס -
נועם - ואז הכנתי ברכה מושקעת בטירוף לבנדוד שלי (בן 3, תודה ששאלתם. והוא גר בניו יורק
*משדרת רגשות עזים של קנאה לכל עבר*) ואז סתם ראיתי טלוויזיה....) וסתם התארגנתי, הוצאתי את ביבה (ה
ה שלי) ואז חברה שלי התקשרה ואמרה לי
שהיא חולה
אז הלכתי לבי"ס לבד... טומטומתיקה- המורה שלי לא באה! היו לנו שעתיים חופשיות, והשתעממתי בהם לגמרי כי החברה החולה שלי היא הבנאדם הנורמלי היחיד (חוץ ממני
) בכיתה שלי... חברה- המורה של למתמטיקה היא גם המחנכת אז לא היה לנו גם חרה... שוב השתעממתי... חחח ילדים בכיתה שלי אשכרה שיחקו בקלפים של המורדים... חחחח... זה היה קורע!
ספורט- גם פה המורה שלי לא הגיעה, אז היינו עם הקבוצה השניה, סתם היה שיעור חופשי- לקפוץ בחבל או לשחק כדורסל או משהו, אז אני ועוד כמה בנות חיברו איזה 4 חבלים ו6 בנות בערך קפצו ביחד... חחחח.... והקטע המצחיק הוא שכולן הצליחו חוץ מאחת שכל פעם הרסה... חחחחח.... ספרות- קיבלנו מבחנים בחזרה! נחשו כמה קיבלתי! 100! כן, 100! קיייייייייייייייבלתייייי מאה!!!!!!! ומזה שמחתי כי זה היה מבחן קשה בטירוף אבל אלה שישבו מאחורי קיבלו 70 ו73 והיו מדוכאות אז לא היה לי נעים ואז הם ביקשו לראות את המבחן שלי ומתחילות לקרוא לי כלבה וזה ואני אומרת כזה ´מצטערת´ וזה... ואז התחלנו ללכת מכות... פחחחחח...... זה היה גם קורע!..... וזהו! אה כן וחישבתי את זה ולמדתי רק 6 שעות השבוע (במקום 32), כי- ראשון הייתי חולה
= 0 שני הייתי גם חולה
= 0 שלישי הייתי ב´מרחבים´
= 0 רביעי למדתי רק היסטוריה
= 1 חמישי למדתי רק ספרות
= 1 שישי אני אלמד 4 שעות
= 4 חישוב פשוט: 6 שעות!
עדיין לא נגמר אבל בכל זאת... קמתי בשבע וחצי כי הייתי ממש עייפה (הלכתי אתמול למלחה לקנות ג´ינס -