היום שלי

Alexis14

New member
היום שלי../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

עדיין לא נגמר אבל בכל זאת... קמתי בשבע וחצי כי הייתי ממש עייפה (הלכתי אתמול למלחה לקנות ג´ינס -
נועם - ואז הכנתי ברכה מושקעת בטירוף לבנדוד שלי (בן 3, תודה ששאלתם. והוא גר בניו יורק
*משדרת רגשות עזים של קנאה לכל עבר*) ואז סתם ראיתי טלוויזיה....) וסתם התארגנתי, הוצאתי את ביבה (ה
ה שלי) ואז חברה שלי התקשרה ואמרה לי
שהיא חולה
אז הלכתי לבי"ס לבד... טומטומתיקה- המורה שלי לא באה! היו לנו שעתיים חופשיות, והשתעממתי בהם לגמרי כי החברה החולה שלי היא הבנאדם הנורמלי היחיד (חוץ ממני
) בכיתה שלי... חברה- המורה של למתמטיקה היא גם המחנכת אז לא היה לנו גם חרה... שוב השתעממתי... חחח ילדים בכיתה שלי אשכרה שיחקו בקלפים של המורדים... חחחח... זה היה קורע!
ספורט- גם פה המורה שלי לא הגיעה, אז היינו עם הקבוצה השניה, סתם היה שיעור חופשי- לקפוץ בחבל או לשחק כדורסל או משהו, אז אני ועוד כמה בנות חיברו איזה 4 חבלים ו6 בנות בערך קפצו ביחד... חחחח.... והקטע המצחיק הוא שכולן הצליחו חוץ מאחת שכל פעם הרסה... חחחחח.... ספרות- קיבלנו מבחנים בחזרה! נחשו כמה קיבלתי! 100! כן, 100! קיייייייייייייייבלתייייי מאה!!!!!!! ומזה שמחתי כי זה היה מבחן קשה בטירוף אבל אלה שישבו מאחורי קיבלו 70 ו73 והיו מדוכאות אז לא היה לי נעים ואז הם ביקשו לראות את המבחן שלי ומתחילות לקרוא לי כלבה וזה ואני אומרת כזה ´מצטערת´ וזה... ואז התחלנו ללכת מכות... פחחחחח...... זה היה גם קורע!..... וזהו! אה כן וחישבתי את זה ולמדתי רק 6 שעות השבוע (במקום 32), כי- ראשון הייתי חולה
= 0 שני הייתי גם חולה
= 0 שלישי הייתי ב´מרחבים´
= 0 רביעי למדתי רק היסטוריה
= 1 חמישי למדתי רק ספרות
= 1 שישי אני אלמד 4 שעות
= 4 חישוב פשוט: 6 שעות!

היום שלי:

שלום לכולם!!! היום היה יום די מעצבן... חח הלכתי לישון אתמול ב1וחצי בערך והיום הייתי צכה לקום מוקדם.. אז לא התאמנתי למבחן בהיסטוריה... כי חשבתי שהוא יהיה בסוף היום אבל לאאאאאאאאאאאאאאא הוא היה חייב לעשות אותו שעה ראשונה???? אז עשיתי רק שאלה 1... שעה 2- ספורט ...בלעעעעעעעע השלמות של כל מיני מדידות שלא עשינו... רצתי 1000 וכמעט הקאתי....חחחחח חחחחחחחחחחחחחח זה היה די מצחיק....חחחחחחחחח שעה 3-מבחן בלשון.. עשיתי אותו תוךך 10 דקות (ובינתיים גם השתתפתי בדיון שהיה בכיתה...) (רק אני עשיתי....כי אני לא באה הרבה לביתצפר חחחח)..... שעה 4- המורה לסמינר מתמטיקה לא באה! אז אממ הייתה מורה מחליפה (אחות של מדריכה שהדריכה קבוצה בגדוד שלי בכיתה ה´!! ) אמממ ואז אחרכך היה היסטוריה ואז עוד שעה היסטוריה.....חחחחח והמורה שלי רוצה לעשות לי שיחה על זה שהשתניתי! (לדעתי לטובה.... מממ אני לא אוהבת את הבנות בכיתה שלי אז אני לא מתחברת איתם....חחח-וכבר לא מפריעה.... נגיד שנה שעברה הייתה לי התנהגות טובה מאוד רק כי הוא ניסה לשכנע את המורים לתת לי תעודת הצטיינות... והשנה אני הרבה יותר שקטה..) ועל זה שאולי אני אעבור ביתצפר.... וזהווווווווווווווו יאאאא ומצטרף לנו ילד חדש לגדוד!! (אוווווולללללליייייי!!!!) איך הוא חמווווווווד!!!!! והוא יודע את כלללל הכפיתות ואת כל הקשרים והכללל!!

MY DAY ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה יום נהדר
(טפו טפו טפו...) קמתי בבוקר אחרי שישנתי 9 שעות
ואז גילית שהשעה כבר 7:35 ויש 10 דקות להתארגן ולאכול עד שההסעה שלי תגיע... אז ניסיתי להתארגן כמה שיותר מהר אבל הייתי עייפה ועשיתי הכל לאט ובסוף הנהג שלנו איחר באיזה רבע שעה אז היה לי זמן גם להתארגן, גם לאכול וגם להכין לי אוכל לבי"ס. שעתיים מחשבים HTML- היה דיי גרוע... קיבלנו חזרה את הבחנים שהמורה עשתה לנו וקיבלתי 92 (ציפיתי ליותר... אבל אני לא מתלוננת
) ולא הבנתי כלום ממה שהיא הסבירה לנו בשיעור
בלעעעע... זה היה שיעור מעצבן. 4 שעות קורס מד"א- כן כן... החליטו היום לעשות לשכבת י´ קורס במד"א. כששמעתי על זה אתמול התלבטתי אם לבוא היום בכלל לבי"ס אבל בסוף החלטתי לבוא. וליעד כזה אומרת לי שאמא שלה אמרה לה שבדרך כלל מעבירים את הקורסים האלה כוסונים. אז בדקתי באיזה חדר אני ואז גיליתי שאני בלי ליעד ובלי עדי בקורס הזה וממש התבאסתי... ואז אני כזה עומדת עם חברה שלי (מכיתה אחרת) ליד החדרים שכל אחת מאיתנו הייתה אמורה להיות בהם ומגיע כזה מדריך דיי זקן עם קרחת והוא הולך לכיוון החדר שלי ואני כזה: לא רוצה
איך נדפקתי... ואז הוא ראה שזה לא החדר שהוא צריך להיות בו והוא נכנס לחדר של חברה שלי
בקיצור, אני צוחקת עליה ואז... הגיע המדריך שלי
איזה כוסון
הוא כל כך שווה עוגיה
הוא מעין שילוב כזה של שרון פרנס (נתי מלגעת באושר) וטל מוסרי (אני חושבת שהוא דומה לשרון וליד חושבת שהוא דומה לטל). וככה העברתי שעתיים איתו ואז בהפסקה ליעד ביקשה לעבור לכיתה שלי והיא הייתה איתי בשעתיים הבאות שהוא דיבר...
אחר כך הייתה לי שעה חופשית ובסוף הייתה אמורה להיות לי שעה ספורט אבל משום מה היא התבטלה
(אני לא שואלת, אני רק מודה לה´
) ועכשיו כשחזרתי הביתה ההורים שלי אמרו לי שהם קנו לי מדבקות של המורדים
(*ילדותיות השתלטה עלי*) אז הדבקתי אותן באלבום ובאתי לפורום...

היום שלי לי לי

הלכתי לבצפר למרות שאני טיפטיפה חולה..
טוב סבבה.. צרפתית-מ
ש
ע
מ|*ם ספרות-קראתי ספר.. מתמטיקהקה-קיבלנו בחזרה את הבחנים (**89**)וסתם דיבורים לא למדנו משהו כל כל היא סיפרה שיהיו 3 מבחנים השליש הזה 3!! מה היא חושבת שאני יחרוש ביום ובלילה? והיא נתנה חומר עמודים ותרגילים.. ביולוגיה-לא למדנו..סתם דיברנו היא החזירה את הבחנים 97! אני מזה משתפרת כן חכמה שכמוני פסיקה-לא זוכרת.. אבל לא למדנו מתטיקהקה-עשינו תרגילים לים לים.. חזרתי הביתה.. ישנתי..ישנתי..
עז 5 בערך.. חשבתי ללכת לחוז אבל לא היה לי כוח.. אני לא מרגישה כל כך טוב ועכשיו אני כאן!

איזה יום... אתם חייבים ליקרוא!

נתחיל מהתחלה - קמתי ב7:40, שזה אומר 20 דקות להיתארגן לאוטובוס - והספקתי! + ליקנות שוקו במכולת! שעתיים ראשונות אנגלית - איזה פאק! העבירו אותי למורה אחר שזה אומר שלומדים אנגלית... אבל הוא כזה משוגע, כל השיעורים היתכוננתי לבוחן בביולוגיה וישבתי ראשונה והוא לא שם לב...
אח"כ היה הבוחן בביוגלוגיה! הכנתי שליף מה-זה טוב חמש עמודי פוליו הכנסתי בחצי עמוד, ושמתי את זה בשרוול. היא באה לחלק ת´בחנים ורואה שיש לי איזה דף על השולחן - מרימה אותו - ומיתחת מלא סיכומים בביולוגיה! וזה היה כ"כ בלי כוונה, באמת! והיא רצתה ליפסול לי ת´בוחן, אבל מה יכולתי להגיד לה? "המורה, זה באמת בלי כוונה, השליף האמיתי שלי בשרוול..." בסוף היא וויתרה לי... וגיליתי את התשובות לחצי כיתה... צעקנו ודיברנו חופשי... היה כ"כ מצחיק!!! אח"כ סתם שעה לשון, שעה ספרות שבשתיהן העיפו אותי ואת זה שלידי החוצה
ואז ספורט היה איזה תרגיל תנועה מפגר קיבלתי 90 והבייתה! אבל מה - יש בחמש מיונים לספארי! ישנתי איזה שעה-שעה וחצי והלכתי לצופים! אם אני אגיד שזיינו לנו ת´צורה אני אהיה מאוד עדינה... אחרי חימום שניראה כמו אימון שלם רצנו עם ציוד איזה 15 סיבובים של 600 מ´ ואותו דבר עם אלונקות, והרמנו אוהל 11 מה-זה מהר, והעברנו ציוד ממקום למקום, ואז עלינו על חולצות ארוכות והכל ניגמר, עשינו שיחת סיכום, ואז פיתאום הקפטן בא ביציאה: "יאללה, ריצת 5000!" הצילו!!!!! אף אחד לא האמין, אבל הם עשו לנו את זה!!! אחרי שחשבנו שאנחנו לא מסוגלים לזוז רצנו 5000 מטר! וזה היה קשה קשה קשה....! בסוף עשו לנו איזה מיבחן סוציומטרי, וסוף סוף - אחרי 4 (!!!!) שעות אימון - הבייתה! ומחר יש לנו מסיבה לחניכים... ולא אירגנו מוזיקה ולא כלום, פאאאאאאק! נועה.

למעלה