היום שלי- שבת

Gadook

New member
לא ברור.

קמתי ב13, אתמול היה מגניב. הוא בא ב15, נפרדנו. אני בסדר עם זה. בערך. אני לא יודעת. הייתי בקן, עכשיו בבית.

אמממממ

קמתי השתעממתי רציתי ללכת לחברה שלי אבל היא שומרת שבת ראיתי את הסרט "אבק כוכבים" עד עכשיו וזהו... איזה חיים משעממים יש לי...

B a m b o o k

New member
איכסה שניהם

ואממ קמתי ב10 וחצי כי אמא העירה אותי, אכלנו ארוחת שבת ב12. קראתי קצת מהספר של ספרות "סיפור פשוט", וכמעט השתגעתי
זה כלכך משעמם!!!!!!!!!!! וב3 וחצי בערך פגשתי ידיד שבא במיוחד בשבילי
וישבנו משו כמו חצי שעה ואז הוא היה צריך ללכת. שחקתי עם בנדוד שלי בן 4 כדורגל ויצאה שבת

שרון710

New member
גזר../images/Emo3.gif

קמתי ב11 ורבע, התארגנתי וב12 יצאנו לכיוון נתניה לבת מצווה של בת דודה שלי:] הגענו ב13:20, חיכינו שאנשים יבואו (כי כמובן באנו ראשונים
) ואז אכלנו
הכל הסתיים בסביבות 4 ככה ואז נסענו לרעננה לדודה שלי, ישבנו שם איזה שעה, כמעט הרגתי את אמאבא שלא רצו ללכתXD הגעתי הבייתה לפני 20 דקות, ועכשיו אני הולכת לחברה. ביי^^

בעיקרון

קמתי מאוחר ולא ממש עשיתי משהו, אחה"צ הייתי אצל סבא וסבתא עד שמונה, ואת רוב היום ביליתי מול הטלוויזיה במנוחה בעיקר. אה כן, בטטה
(התאהבתי בדבר הזה לפני שנתיים בערך...חחח) ועוד כן, הוא באמת נראה טוב
פריקים וגיקים אחד הדברים היותר טובים שיש.

שביזות

אז קמתי ב9:30.. המשכתי לתפור את העניבות ברבע ל11 בערך הלכתי לשבט.. הכנו את הדברים לטקס.. ב1:30 הלכתי הביתה..הפסקה לארוחת צהריים חזרנו ברבע ל3 לחץלחץלחץ! היה פשוט טירוף! וקראתי בטקס :) וזה לא מפחיד כמו שחשבתי! זה אפילו..נחמד. ונמנמ..
[אוף נו..לא יודעת] חזרתי ב11 הביתה :( מקלחת..ונראלי עוד מעט אני אפרוש לישון קצת.. אהה..ונראלי גזר
יש לו צבע יפה..

למעלה