היום שלי- שבת

היום שלי- שבת ../images/Emo163.gif

אז זהו.. מחר אני נוסעת לשבוע.. זה כזה פריקינ מוזר. והוא כוסון-> ו.. גזר או בטטה?

LadyFlame123

New member
גזר../images/Emo11.gif

והוא לא כוסון
... לפחות לא פה
אתמול הייתי אצל ליאורה והיה כיף.. עד שהתחלנו להרדם.. אז הלכתי לישון ב3 וקמתי היום ב12
עשיתי עוד חצי שאלה בתנך ואז הוציאו אותי מריכוז אז פרשתי. יאללה יש לי זמן
או שלא
יו התחלתי לשמוע מוזיקה שהכי לא מתאים לי בעולם לשמוע
משו עובר עליי
. היפ הופ עושה לי כאב ראש
יום יפה לכולם

P i x i e s

New member
אמממ

קמתי, בכיתי, ההורים גררו אותי לראות סרט, בכיתי באוטו ובקולנוע, הלכנו למסעדה שאני ותום אוהבים, בכיתי, עד לא מזמן המשכתי לבכות. בערב מסיבת פיג'מות ענקית אצל מישהי ואני מתארת לעצמי שגם שם אני אתחיל להתבכיין. יום נפלא.

Aline In Chains

New member
לא כזה כוסון, אבל פנים חמודת.

קמתי רק לפני איזה חצי שעה
אחריי שהלכתי לישון ביאזה 7 בבוקר, אחרי שיחה מרתקת במיוחד עם רותם הכוסיטה אחד שהכרתי חחח:]] טםטםטםטםטם. זהו:(

זונע

New member
../images/Emo4.gif

קמתי ב-9 כי חבר ישן אצלי(אחרי היומולדת של הידידה, הלכנו ביחד) והוא היה צריך לקום לעבודה אז ישנתי איזה 4 שעות ועוד עם ההרגשה החרא שהייתה לי...קיצר זין. ולא עשיתי כלום, רק קצת פוקר.

Snow fairy

New member
שניהם אחלה.

קמתי ב11 בערך, ניגנתי קצת על פסנתר, קראתי [התפוז המכני], אכלתי סושי, הייתי על המחשב, המשכתי לקרוא, ראיתי טלויזיה ו... עכשיו דודים שלי פה. מאוחר יותר אני הולכת לידיד לראות סרט:]

Torn Up Letters

New member
בטטה. גזר זה איכס.

קמתי ב4 והייתי בטוחה שהשעה 12 וחצי ואז קלטתי שזה 4 והתבאסתי. |: חשבתי לסדר את החדר ולא עשיתי את זה. ראיתי טלוויזיה. היו אורחים חמודים שהתחילו לדבר איתי על נוקס.
שמעתי הופעה של עברי&נינט&מטרופולין בגל"צ
ועכשיו אני מסיימת שרשרת. D::: אולי אח"כ לקניות עם אמא ואז אולי לחברים. לא ראיתי אותם הרבה זמן.

L i O r K u S h

New member
שניהם לא משו אבל..גזר../images/Emo189.gif

סיימתי בתנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הלכתי לישון אתמול ב4 וקמתי ב12 בערך... ראיתי באפי עונה 4 פרק ראשון
ניקיתי לפני שאמא שלי חוזרת מהחופשונות שלה.. עשיתי בתנ"ך... והנה אני פה

dcohn

New member
טוב...

כל היום לא הייתי בבית, חזרתי לא מזמן התקלחתי וב21:30 יש לי בייביסיטר. איך אני אחזיק מעמד ערה אין לי מושג. ההרגשה המבאסת די נעלמה, אבל היא עוד תחזור... וגזר. בטטה זה תפוח אדמה עם בעיות. יהיה טוב

dcohn

New member
חחחח זה היה בתכנון,

אבל התעוררנו ב12, והייתי שם עד 18:30 בערך.. ועכשיו אני עייפה ויש לי בייביסיטר עוד שעה.. אז לא יודעת.. אולי אני אקח את זה לבייביסיטר ואנסה שם...
יהיה טוב

למעלה