שעה 1: ביולוגיה.. שומדבר מיוחד שעה 2: ^^^^ שעה 3: לשון.. גם.. לא היה שומדבר מעניין.. שעה 4: ^^ שעה 5: חינוך.. סתם היה הרצאה מהבנות שירות היה צחוקים חבלז:]] שעה 6: מתמטיקה.. יש לי מחר בוחן
שעה 7: של"ח.. סתם.. גם בשיעור הזה הרכזת קראה לי כי יש איזה פרוייקט [תוכנית פל"א.. מישו מכיר/הולך לזה?] וזה והסבירה עליו והביאה לי דפים.. וזייהוP:
אממ...היום היה סתם יום שכזה 1.ערבית-לא למדנו כלום כמעט 2.ספורט-עשינו רק חימום וצחקנו
חח יש לי מורה מצחיקה ביותרXD 3.ביולוגיה-שיעמום...אני אוהבת ת'מקצוע אבל יש לנו מורה משעממת*מפהק* 4.כנ"ל 5.תנ"ך-היה חביב,אבל כולם היו מרוטים... 6.כימיה-פשוט עבר מהר:]
שעה 1: ספרות. לא משהו מעניין. שעה 2: זה"ב, הכיתה הייתה כל כך קפואה. שעה 3: מתמטיקה... אין מה להגיד על זה. שעה 4: היה אמור להיות הסטוריה אבל בגלל שזה עם המחנכת זה הפך לחינוך וקיבלו את הלוח מבחנים. שעה 5: לשון, קיבלו את הבחנים וקיבלתי מאה. שעה 6: ביולוגיה
שעה ראשונה - רוח יהודית, דיברנו על סוכות שעה שנייה - ספרות שעה שלישית ורביעית - שעתיים אומנות עיוני.. עשינו בוחן והמשכנו לראות ת'סרט המומיה שעה חמישית ושישית - מתמטיקה שעה שביעית - של"ח שעה שמינית ותשיעית - ציור (אומנות מעשי) תקעו במערכת יום ראשון 4 שעות אומנות בבת אחת