היום שלי- יום שישי!

LadyFlame123

New member
סטפ אפ 2 ופיצה :]]]]

היה כיף, אני סתם מוזרה. חח לא מסתדר לי שהיום יום שישי.. הורדתי את רוב השירים מהסרט

danieli rose

New member
diary of Jane!

כשהיה את זה כולי מתלהבת "אההה יש פה ברייקינג בנג'מין!!"..רק שעשיתי את זה ליד החברה הלא נכונה D: אין לה מושג מי אלה D:

L i O r K u S h

New member
חחחחח../images/Emo189.gif

זהו אנה זיהתה את זה... ואז חיפשתי את השם של זה באינטרנט.. עד שמצאתי
...

Snow fairy

New member
יום שישי את יודעת, אווו אההההההה

יומולדת למיכלוס, היינו איזה 20 אנשים, היה מצחיק ממש:] עוד 10 דקות אני יוצאת לעבודה
ואחרי זה נראה, אולי אני אזמין את גל לישון אצלי או משהו...

אין לי כוח לראות עוד מחשב,

אבל עדיין אני יושבת מול אחד
בבוקר הייתי בעיר, קניתי שתי גופיות שהתאהבתי בהן ברגע שראיתי אותן ופשוט הייתי חייבת (ביחד- 50 שקל). רציתי לקנות גם נעליים אבל לא היה לי זמן. הן עוד יהיו שלי הוואנס האלה. אה כן, אכלתי פנקייק בפיצה מתי
וגם טוסט שיצא ממש מוצלח, חבל שלא יכולתי לאכול ממנו יותר (הייתה גבינה
ובעיקרון אסור לי...חחח) בבית קיפלתי כביסה (מלאאא. נראה לי איזה 8 מכונות או משהו), ובעיקר עבדתי על הפרוייקט. ברור שבין לבין נחתי וראיתי טלוויזיה, כי כמה אפשר להיות תקועה עם העיניים במסך של המחשב... החלטתי שזהו עם האתר להיום, ואני עוברת למתמטיקה. נעשה טיפה אנליזה, נלך לאכול, וב9 בנות פסיה בערוץ 11
שבת שלום וחג שמח

shoala2

New member
Bob Marley Three Little Birds

"Don't worry about a thing, 'Cause every little thing gonna be all right. Singin': "Don't worry about a thing, 'Cause every little thing gonna be all right!" Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun, Three little birds Pitch by my doorstep Singin' sweet songs Of melodies pure and true, Sayin', ("This is my message to you-ou-ou:") אין דבר שמתאר את היום הזה יותר טוב.. יום סטלה!! ים תל אביב יומולדת לנעה=] (חוץ מזה שלא החלפתי צבע.. הכל מושלם=] סוף סוף...) בעזרת השם.. אם הדברים ילכו כמו שצריך.. יהיה אפילו יותר טוב=] תחזיקו אצבעות=] *השבוע הכי טוב שהיה לי! באמת! תודה רבה מושלמות שלי!!! (הייתי מצרפת תמונה.. אבל היא גדולה מדי:'( )

sky darkens

New member
תקטיני. |:

(נכנסים לצייר, מסמנים את התמונה ומקטינים אותה, ואז היא שוקלת פחות.) אם לא תצליחי, את יכולה לשלוח לי ואני אעלה.

DanieLushka

New member
היה ממש ממש כיף, כמה חברים אצל

חברה שלי, עשינו ארוחת צהריים כזאת חמודה, הכנתי ספגטי פסטו שיצא ממש טעים $_$ והיה ממש כיף, ראינו מלך האריות! D: וכמובן בכיתי, שוב, בפעם ה200 כשמופסה מת. ]: 3> מופסה RIP ו.. עכשיו נזוז לישון, לילה טוב חבריה.

למעלה