100 במתמטיקה ו- 92 בביולוגיה ../images/Emo13.gif
שעה ראשונה: לשון. מה עשינו? האמת לא זוכרת. המורה לימדה על הטעם והברות. לא היה לי כוח להקשיב לזה, אז למדתי לבגרות בע"פ בערבית.
שעה שניה: ביולוגיה. היינו באודיטוריום וראינו מצגת על מערכת העצבים (ממש, כל השיעור דיברו כולם וזה הפך לדיון עם המורה
) בסוף השיעור באתי אל המורה לקבל את הציון שלי (היא חילקה שבוע שעבר ולא הייתי.) 92

שזה שיפור מ- 66 מהמבחן האחרון
היא אמרה לי שאין לי מה לדאוג בקשר לציון, והיא בטוח תכניס אותי למגמת ביולוגיה שנה הבאה אי"ה.
שעה שלישית: לשון. למדתי למתכונת בהיסטוריה. אין לי מושג מה הכיתה עשתה, נראה לי תורת ההגה והבעה.
שעות רביעית+חמישית: מתמטיקה. שעתיים לא עשינו כלום. אלה היו השעתיים האחרונות השנה של מתמטיקה. המורה פתאום הודיעה שיש עוד מגן (מוזר!) והוא יהיה ב-25.5 אני בין היחידים שלא יעשו אותו, מכיוון שיש לי יומיים לאחר מכן בגרות בערבית
לא יודעת אם לשמוח או לא.
שעה שישית: שעה חופשית. אכלתי ארוחת צהריים בקפטרייה, סלט שהיה מלוח מדי + ברד שהיה קטן מדי
שעות שביעית+שמינית: מדעי החברה. התחלנו, בשעה טובה, פסיכולוגיה! אחרי חודשיים (כן, כן, חודשיים) שלא היה שיעור. אמרתי למורה שאני פורשת שנה הבאה ממדע"ח (לטובת ביו') והיא אמרה לי שהיא לא מסכימה שאפרוש והיא לא מוותרת על תלמידים כמוני... בלה בלה בלה. לא יודעת מה לעשות. אני לא אוותר על ביולוגיה ויש לי כמובן את ערבית גם
חזרתי הביתה סביבות 16:00. אני מתה מעייפות. אחר הצהריים סתם עשיתי כלום. המשכתי ללמוד למתכונת בהיסטוריה (יום חמישי הבא) וגם אני צריכה להמשיך ללמוד לבגרות בע"פ בערבית (יום ראשון). עכשיו אני פה אחרי שאכלתי בננה רקובה
מכל החום הזה כל הבננות בבית נהיו שחורות, באסה