איזה יווווםם
שעתיים ראשונות חלון... אז סתם נשארתי בבית וישנתי עוד חצי שעה... הלכתי לקנות משו במושבה (יעני המרכז של זכרון P=) ואז אחותי לקחה אותי לבצפר... שעתיים מתמטיקה... אני לא מצליחה להגדיר איך הולך לי... יש קטעים שהולך לי ממש טוב ואני מצליחה ויש קטעים שאני פשוט נופלת ונתקעת על תרגילים מהגיהנום! וביום שלישי מבחןןןן אהההעהעהאהאעהעההה!!!!! שעתיים שאמורות להיות ביולוגיה... אבל פגע אוטו במורה שלנו שתרגיש טוב בע"ה! אז מי שהיה לו מידענות הלך ללמוד ומידענות ואני סתם הייתי בכיתה עם שתי חברות שלי ועוד 3 בנים ושיחקנו דוקים וקלפים... חח הפסקת צהריים אכלנו ואז הלכנו למועצת תלמידים, אני וחברה שלי עשינו שם וואחד ויכוח על הרדיו שלנו... כן רוצים תוכן, לא רוצים תוכן... האמת שאני בכלל נגד אבל זה לא משנה... אח"כ נשארנו אני וחברה שלי להכין שלטים על שעה חינוך ושעה כימיה... ואז כולם הלכו הביתה. ולי ערבית עד חמש וחצי! היה כיף אבל לא קל במיוחד... המון אוצר מילים, המון לתרגם, חוקים וכאלה... בלעע ההסעה שלקחה אותי מבצפר הורידה אותי לחצי שנייה בבית לקחת בגדים ומשם ישר לחוג ריקודי עם... החוג לא היה משהו כי סתם הרגשתי נאחס אבל הכוראוגרף שלנו מתחיל לנקות ריקודים לקראת סופשנה... יש לנו איזה 4-5... פעם ראשונה שזה ככה רציני (כי זה 20 שנה ללהקות מחול של זכרון =/) כי תמיד היו שני ריקודים אבל בעיקר ריקוד 1 בלבד! וזהו... הגעתי הביתה בשמונה עייפה כמו ה=ח=י=י=ם=!!! לא יום משו, היו יותר טובים, אבל היו גם יותר גרועים =|