היום שלי-יום ד'

היום שלי-יום ד'

משום מה אף אחד לא פתח
טוב אז ציפיתי ליום ממש ממש ארוך ומייגע בבי"ס.. וזה הפך לסביר :) 0-תנ"ך,המורה כרגיל הבריזה לנו-סעמק איתהההההה על השיעור הראשון! 1-אנגלית,כמובן שהיא איחרה-כרגיל 2-היה אמור להיות אנגלית אבל היה לנו "הרצאה" במקום של המנהלי בי"ס.. סתם על מה שיהיה השנה וכאלה..טוב נו
3-מתמטיקה? נראלי.. אממ... היה בסדר 4-היסטוריה-ממ 5-ספרות-חווה
-איזה מורה כלה!!! אין עליה
וממ למדנו את "הכניסי תחת כנפך"-נחמד דווקא 6-ספורט.. טוב שלא כל השרירים שלי תפוסים
7-חינוך..נמנמנ.. סביר
חזרתי הביתה.. הכנתי את הפלאייר ואחה"צ כתבתי פעולות :) כמה התגעגעתי!!! -יצא טוב! נראלי :) ודיברתי איתן היום :) וזה כיף. עדיין מתגעגעת.. אבל היא חוזרת בשישי :) ובראש השנה אני אראה גם אותה :) יאי!

FartherAway

New member
אני אוהב את ימי רביעי. ../images/Emo9.gif

שעתיים תולדות.
הגעתי 20 דקות לפני תחילת השיעור בגלל ההסעות, וראיתי את המורה לאומנות. התחלתי להגיד לה כמה אני סוגד לה וכמה שהיא גאונה.
כל מי שנכנס אח"כ לשיעור בא ואמר לה שהיא גאונה. התחלנו ללמוד ניאו-קלאסיקה, דווקא מעניין. שעתיים אנגלית, קראנו איזה קטע, והיא לימדה איזה משהו, ומילים וכאלה. אבל היא חמודה ממש.
ערבית, כל מילה אחרת מיותרת.

dcohn

New member
?do you remember where you coming from

תנך- מורה מעולה! חנ"ג- שונאת שונאת שונאת! תנך שוב- היא אהבה את התשובה שלי לש"ב
ספרות שעתיים- קראנו סיפור ממש טוב. שאפחד לא הבין לגמרי אבל תראו תראו שיעור הבא איך אני מפציצה בפיענוח שלו. כי גילו לי. ובכל זאת אני אשחק אותה חכמה
.. חינוך תעבורתי- שיעור חביב... סה"כ יום נחמד.. היה לי גם שיעוריקוד. וגם אכלתי בפלאפל אציר (הכי טוב בעיר)!
קיצר אחלה יום סה"כ

../images/Emo126.gif כולם לומדים ספרות ;( אני גם רוצה!!!!!!

יהיה לי רק שנה הבאה [אם לא אני הורגת אותםםםםםםםםם!!!!!!!] אוף!

dcohn

New member
ספרות../images/Emo23.gif

לא נורא... שנה הבאה תלמדי זה גם טוב..

dcohn

New member
חחח אני לא יודעת איפה..

ניסיתי לחפש לך כשביקשת אז אבל לא מצאתי.. זה היה ברדיו באותו רגע אז זה מה שרשמתי

../images/Emo126.gif היום שלי...../images/Emo26.gif

התחלתי ב10, כל יום רביעי אז שעה ראשונה שווה שעה שלישית 1 הסטוריה- סביר כזה, התחלנו ללמוד על פולין וכל זה.... סביר. 2 תעבורה - מורה מוזר, דיברנו על התאונה ההיא של האופנוען שמלא מכוניות עברו לידו ולא עצרו לעזור לא, נראה לי הולך להיות ממש משעמם בשיעור הזה, אבל שעה בשבוע, לא נורא. 3-4 שעתיים תולדות, המורה המציקה הזו חזרה על חומר שלמדנו בתחילת שנה שעברה, צבעים, פרספקטיבה וכל זה. ממש מעצבן. והיא גם נתנה לעשות עבודה שכבר עשינו שנה שעברה. סתומה. חוצמזה היה מצחיק, אנחנו לומדים עם יב'ניקים כי קיצצו בשעות של תולדות האומנות או משו. נראה לי שיהיה מצחיק איתם. 5 אנגלית- התחלנו לדבר על הפרויקט, המורה צינית מדי ומעצבנת קצת. מקווה שאני אסתדר איתה השנה.

dark wound

New member
גם אנחנו התחלנו על פולין

משעמם >< אם אתם תוהים למה אני בבית בשעות כאלה.. התבטלו לי שלוש שעות ביולוגיה על הבוקר D: מסתבר שיש משהו טוב בשיעורים משולשים

היום המאוווווד ארוך שהיה לי../images/Emo3.gif

בבוקר הייתי צריכה ללכת לביתספר בשמונה, כי שכחתי לסדר לעצמי הסעה בשביל ללכת בעשר... הייתי טיפה לבד ואז הגיע עוד מישהו מהמגמה שבגלל שהוא מגיע מרחוק אז הוא מגיע מוקדם יחסית לעשר. שעות 3-4 היה מתמטיקה, חצי שיעור אי שוויונים וחצי אינדוקציות, דווקא הולך לי לא רע (אולי כי בנתיים זה קל בטירוף). שעות 5-6 שוב היה חופשי, כי המורה שלנו נמצאת בפולין (זאת אותה המורה שאמורה ללמד אותנו בבוקר היום). 7-8 היסטוריה, השיעור נפתח בבלגן אז היא אמרה שנעמוד, ואז דיברה קצת הרבה, התיישבנו והכל פתאום הסתדר והיינו כיתה טובה כזאת שלא עושה רעש ומשתתפת בשיעור ומשתפת פעולה עם המורה...אז בסוף השיעור המורה שאלה איך אנחנו בד"כ- כמו שהיינו בתחילת השיעור או כמו שהיינו בסוף
שעה 9 (שזה אומר שיעור שנגמר בשעה 16:00) היה אנגלית, היה נחמד ביותר
היום איזה חברה שלי, גמכן חברה, פתחה עלי בטעות כביכול שלוק כזה ארוך, והוא השפריץ עלי והוא היה בצבע כתום...אז החולצה שלי מנוקדת בצבע כתום שאני מקווה שירד כי החולצה חדשה, וזה גם השפריץ לי על התיק החדש!!! אז אם זה לא יורד אני שוקלת מה לעשות לה
ואני רצינית, לא מצאתי עוד תיק שנראה כמו התיק שלי...ראיתי אותו פעם אחת בחנות, קניתי ומאז לא ראיתי אותו באותה החנות שוב.

Double U

New member
היום שלי../images/Emo2.gif

שעות 1-2-3: כימיה. המשך חזרה על החומר של כיתה י'. אנחנו כמעט מסיימים תודה לאללללללללל. זה כ"כ משעמם
. היה קטע מצחיק שהמורה סיפרה על חומר רדיואקטיבי שנמצא בבטן האדמה ולפעמים "פולש" למקלטים תת קרקעיים. ואז פתאום מישהו אומר: "גם בבתי קברות!"
שעות 4-5: אזרחות. השיעור הראשון עם מורה שנראה די נחמד ושיהיה כיף ללמוד איתו! שעה שישית: שיעור חופשי. היה אמור להיות אנגלית אבל זה בוטל. במהלך השעה החופשית פגשתי את המורה לביולוגיה (יש לציין שאני לא מרחיב ביולוגיה): -שי!
מה נשמע?
-הכל טוב, מה איתך? -בסדר, אני מביה שבסוף הרחבת כימיה
-אמממ...כן.. אז היה קצת לא נעים:X היא די אהבה אותי. שעות 7-8: פיזיקה. התחלנו 'תנועה בקו ישר'. דווקא נחמד! מיד אחרי בית ספר הלכתי לחבר שלי עד הערב והיה ממש מצחיק!
חזרתי ב19:30, עשיתי שיעורים במתמטיקה, חזרתי על החומר בפיזיקה למחר ו...אה כן! אכלתי

הוחמאתי היום../images/Emo9.gif

אמרו שאני יותר רזה מאור זהו, אני יכולה למות בשקט עכשיו:p תפילה: ניסתי להקליט באייפוד שיר גאוני מהסליחות
כולם שרו יפה והכל אבל זה הקליט גלגלצ בסופו של דבר:[ ספרות: למדנו טיוטת הסכם לשילומים. ואני עדיין חושבת שצריך לקחת כסף מהגרמנים. תנ"ך. צ'יעמום אנגלית. מעצבן. מבטא מעצבן. קטע מעצבן. לא כיף לי שם מתמטיקה: גילינו שהמורה שלנו קיבלה 100 בפיזיקה. 5 יח. אני באמת לא מבינה מה היא עושה בתור מורה בבצפר דתי מעאפן. לעזאזל, הבנאדם באמת חכם. היא גרה מטר מהטכניון, הלו!!!! כל השיעור דסקסנו את הנושא. אחה"צ הלכתי לחברה והיה הכי מצחיק בעולם.

mikmikonet

New member
גם אנחנו למדנו את "טיוטת הסכם לשילומים"

אבל שנה שעברה
איזה שיר.....

יום מתיש! איזה צבע לצבוע את החדר?

מתחילה ללמוד ברבע ל8 אבל הגעתי לבית הספר רק ב10 [האוטובוס לא בא כי הייתה תאונה]. ואז היה אנגלית וספורט. ואז שיעור עם הרכז. שעתיים חופשיות. 2 תיאטרון עיוני -והופ סיימתי ב4. משם הלכתי למכון כושר- ואז אמא באה לקחת אותי [ב-18:45] משם הלכנו לחנות לבחור צבעים לחדר [בסוף לא בחרתי ולא לקחתי כלום- יש רעיון למה לצבוע?] הגעתי הביתה ב8 וחצי! חתיכת יום. חתיכת שבוע. כל יום להגיע ב5 וחצי+ הביתה זה מעייף. אה!! קיבלתי 84 בבגרות
[אני שונאת לשון
]

למעלה