היום שלי- יום ד'

idan1991

New member
היום קלטתי

שבוע וחצי בלי לימודים 3.5 יום ה' (מחר) לא לומד (יש תגבורים בהיסטוריה ל-3 יח"ל מתמטיקה) 4.5 יום ו' (לומד אבל זה שטויות) 5.5 יום ש' 6.5 יום א' לא לומדים - יום לפני מתכונת 7.5 יום ב' מתכונת בהיסטוריה - לא לומדים 8.5 יום ג' יומיים לפני בגרות - אני לא לומד 9.5 יום ד' יום לפני בגרות - אני לא לומד 10.5 יום ה' בגרות - אני לא לומד 11.5 יום ו' כמעט בטוח אני לא לומד 12.5 יום ש' 13.5 יום א' יום לפני מתכונת - לא לומדים 14.5 יום ב' מתכונת בערבית - לא לומדים מסקנה - היסטוריה זה משעמם

shiratel

New member
לא למדתי!!!

שעתיים ראשונות במקום אנגלית אז היה מחשבים (מתכונת, מסכנים) ומידענות... אני לא באפחד מאלה אז למה לבוא לאנגלית עם 5 אנשים? אין טעם! שעה ספורט (כן בטח...) וגם על זה הייתה המתכונת... ובשלוש שעות הבאות המערכת הייתה מחשבים ומידענות שזה בכלל חלון... שעתיים אחרונות מתמטיקה אבל נטשה המורה שלנו אמרה לנו מראש שהיא לא תגיע היום ומחר ככה שלא היה טעם. אז נשארתי לי בבית! איזה כיף =) הלכתי היום לעשות בדיקה וללמוד איך לשים עדשות במקום... אח"כ סתם התבטלתי לי... אחרי זה יצאתי עם שני ידידים שלי וביליתי איתם את כל היום... אחד הלך בשמונה, אז ראיתי "האלופה" עם השני, אח"כ הלכנו לעבודה של אחותו (סופרפארם) ועזרנו שם עד 10 וחצי... היה ממש כיף!!! אבל זאת עבודה קשה... ועכשיו אני פה...

Double U

New member
היום שלי!

התחלתי ב11, סיימתי ב13:20. שעה ראשונה-שנייה: אנגלית. קראנו סיפור על מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס ויש מצב שבשיעור הבא מישהי מהכיתה גם מביאה כאלה
. גם המורה הודיעה על אנסין מודל E ביום שישי. שעה שלישית: לשון. המשכנו על עיצורים הגרוניים. זה נושא ממש לא מובן. חבל שאכשל דווקא בו. אח"כ חזרתי הבייתה, ישיבת וועדה ב5, מועדון המוזיקה ב7, הבייתה ב9 בערך, המשך הקלדת הקלסר בהסטוריה ומחר כנראה אני מעביר ישיבה של וועדה אחרת. יום עמוס.

ץץ

בבצפר היה ממש כיף, דיברתי עם הסניורים, מקובלת משו אני:p אח"כ נסעתי עם אחותי לדאוןטאון להתקף השופינג המטוררררררף של השנה, השלל: 3 חולצות [AE, מייסיס ועוד משו] סווטשריט מדהים ו-2 גופיות אח"כ נסעתי לנהוג עם אבא באיזהשוא שלב הוא כמעט העיף לי את הידיים מההגה, ויש גבול לכמה צעקות אני יכולה לסבול עצרתי והוא החליף אותי ועכשיו באלי לבכות מזה והוא ואמא יקיימו וועדה בקטע של "האם לתת ליערה להמשיך לנהוג?" ומחר מבחן באלגברה, סעאמק

למעלה