היום שלי- יום ד'.

סוגשל יום חופש.

יש לי מתכונת מחר אז היום היה לי יום חופש... אבל הלכתי לשעתיים מתמטיקה כי זה די חשוב לי ולא רציתי להפסיד, הוא גם לימד חומר חדש. עכשיו אני יושבת וחורשת על בגרויות.....רק חבל שמשום מה אין את הפתרונות שלהן בשומקום.

Gadook

New member
סתם רגיל,

שעתיים תנ"ך משמימות, אלוהים כמה פעמים שינו למלכים את השמות.. שעתיים מבחן באנגלית שסיימתי בחצי שעה, קטע כתיבה על גבולות שהורים כיום שמים לילדים שלהם- אשכרה סיימתי את זה ב And I ask, where did those limits go? היא הולכת לבכות כשהיא תקרא את זה
. שעתיים ביולוגיה, לואי פסטר היה סאדיסט. התוצאות של הCT חזרו, נקי לחלוטין. מייאש.. כבר קיוויתי שיראו משהו כדי שאני לא אצטרך להמשיך לנסות להבין מה זה.. בכל מקרה אני עושה MRI עוד מעט. נעם בדרך, הוא מקסים שהוא מוכן לעשות את הדרך הזאת כל כך הרבה פעמים בשבילי
, מאושר לי. פעולה ב7, נראה מה נעשה איתו..

Under the GUN

New member
לא נכנסתי לכיתה כל היום

סתם ישבתי עם חברים וידידות על הדשא כל היום... עוד רבע שעה יש שיעור לשון... בעע..

Snow fairy

New member
נחמד:]

היסטוריה שעת אפס- רגיל שכזה:] שעה מבחן ביולוגיה-
., יו, כמה שטויות כתבתי. שעה חלון- חלק מהזמן ישבתי עם חברים ואחר כך הייתי קצת עם תיאטרוניסטים, ואז שוב עם חברים
אנגלית- ריפורטד ספיצ'. יאק. תנ"ך- חח מזל הזאת עם מוח של נעל בית. ספורט התבטל!
חזרתי הביתה, אכלתנו לארוח"צ את מה שנשאר מהעל האש אתמול, הייתי על המחשב, ועכשיו אני מקווה ללמוד למיני מתכונת בלשון כל היום. נראה איך זה יצלח. [זה לא יצלח, אבל בקטנה?]

hkatsman

New member
יום חופש-מחר מתכונת

למדתי כל הבוקר(נו על מי אני עובד? שעה שעתיים) ועכשיו משעמם לייייייי

FartherAway

New member
נחמד. :)

היסטוריה היה רגיל, למדתי לביולוגיה.
"מוטי, אתה יכול בבקשה לזוז?" "ברור." *מתחיל לזוז מצד לצד.* מבחן בביולוגיה - היה קל, אבל המפגרים בכלל לא שאלו על הלימפוציטים והפאגוציטים המפגרים האלה. לא נורא, יש ציון די גבוה אני חושב. :) שעה חלון - שום דבר מעניין. ישבתי באמפי עם אנשים ועשיתי כלום, או משהו כזה.
אנגלית - מדהים כמה אנשים מסוגלים להיות מטומטמים. דוגרי שיעור שלם היא לימדה אותנו (שוב) את הריפורטד ספיץ' המטומטם הזה, ואנשים לא הבינו.
תנ"ך - אני ויעל ישבנו בחוץ ודיברנו על הא ועל דא וגם גא ובא וגם על חא וכלמני. מרנין. ספורט - הם רצו 3000, לי לא היית תלבושת אז ישבתי בצד עם אברם, טל, איתמר וניצן. ^^ חזרתי הביתה, אכלתי, לא עשיתי כלום, המשכתי לא לעשות כלום, חשבתי לעשות משהו, הפסקתי, לא עשיתי כלום. עוד שעה ו45 דקות יש שיעור גיטרה. ~חפרתי. ><~

דווקא היה לי קר דיי קר היום ../images/Emo186.gif

אני אחת שתמיד קר לה :/ אבל אני מעדיפה על חום. חוץ מזה הייתה היום רוח דיי חזקה... התחלתי היום בתשע (קבוע בימי רביעי) 2-3 היסטוריה אני פשוט בשוק מהמורה שלי! היא אשכרה עמדה והכתיבה לנו שעתיים מהמיקודית של "אנקורי" שאיזה פלא - גם לי יש אותה! פשוט ישבתי עם הספר וראיתי איך היא מכתיבה מילה-מילה. אז כמובן שלא כתבתי. למדתי שעתיים למתכונת שלי בערבית. אז אפשר לומר שזה היה שיעור ערבית ולא היסטוריה
4 לשון התחלנו ללמוד הבעה והבנה... זה נראה ממש קל וגם חביב. 5-6 תנ"ך היה ממש נחמד, אני אוהבת תנ"ך
המורה גם ממש מחבבת אותי... כל פעם כשאני מצביעה להשתתף היא בוחרת בי
רק שהיא עדיין לא קלטה ששמי שירלי ולא שירי... ניחא
7-8 חנ"ג ממש ממש לא היה לי עצבים לשיעור ספורט בשלוש בצהריים. אז בהתחלה עשיתי את החימום ואז הלכתי לשכב על אחד המזרונים הגדולים האלה ונרדמתי לי
המורה ראתה אבל הרשתה לי... היא ממש נחמדה. היא גם הרכזת של השכבה. גם ממש לא היה לי מצברוח והיא ראתה, אז היא סתם באה לדבר איתי והיא מותק :) הגעתי הביתה וגיליתי ששכחתי את המפתחות. אחותי הגיעה אחרי 45 דקות בהן ישבתי מחוץ לבנין וקפאתי מקור. לפני רבע שעה יצאתי מהמקלחת ובשש יש לי שיעור פרטי בלשון. אני מתה לישון

B a m b o o k

New member
.........

אין לי כוח יותר
היה מ8 עד 12 תגבורים במתמטיקה כי מחר יש את המתכונת ואני בקושי יודעת משו באינגרלים ודפרינציאלי
אין לי מושג מה אני עושה.. ואז היה לי שעה וחצי של לישון במגרש ולהשים שעות שינה מהרוק"צ... ומ1 וחצי עד 3 היה לי מחשבים... שבוע הבא מתכונת...

בבוקר דווקא היה קר../images/Emo3.gif

היו לנו שעתיים אנגלית, המורה הכינה אותנו למבחן שיש לנו בשבוע הבא אחרי זה סתם שיעור באזרחות, המורה כרגיל הכתיבה גם בתנ"ך הכינו אותנו למבחן.. [נו מה יהיה עם המבחנים?!] ובסוף היום הייתה לנו מדידה בספורט של 1.5 ק"מ, שיחקתי אותה.
בצהריים הלכתי לחוגים ועכשיו אני עייפה.
לפחות שמישהו יגיד לי - יש שביתה מחר בירושלים?

חצילע

New member
המ.

אפס - תנ"ך. ><" ראשונה שנייה - מבחן בביולוגיה, אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שהבנתי את החומר.
שלישית - אנגלית. צביה מטומטמת. היה בוקריפורט. רביעית - חינוך. יהודית טיפשהההההההההההההההה יו. $!@$%!@5 ואז שוחררנו הביתה
.

shula 1 6

New member
נמנמנמ

קמתי ב12 ככה..דיברתי עם בתדודה שלי מת"א והחלטנו שאני יבוא אליה.. הבאתי איתי עבודות שהביאו לנו לחופש כי אנחנו חוזרים לפנימיה ביום ראשון,אבל כמובן שלא ישבתי על זה.. בערך ב2 יצאנו לקינגורג' אלנבי וכו'..קניתי גופיה..הצייר מוואנס זכר אותי מלפני שנה בערך שהייתי שם וזה היה מצחיק. אח"כ לקחנו אוטובוס לעזריאלי וקניתי דיסק של נירוונה
בתןושים של 100 שקל שקיבלתי ליומולדת.. חזרנו חצי מתות לבית שלה,כנראה שאני נשארת היום בת"א,מחר ים ואח"כ אני יעוף הביתה ללמוד קצת..
וזהו.סה"כ יום נחמד..

יום הזוי...

הגעתי באיחור להיסטוריה. אבל אין על המורה שלי הכניסה אותי. סה"כ למדתי שעתיים היסטוריה סגרנו את תרפ"ט התחלנו את תרצו-תרצט ובשאר השעות היה יום הקרנה

80 בלשון!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

בשבילי זה ציון סבבה D: טוען שיפור כמובן..חח אבל יחסית למבחן הזה היה נחמד.. =] תגידו.. למה מחר שביתה רק בצפון ובדרום???
אממ היום שלי? סתם יום.. איחרתי קצת.. אבל המורה החמודה נתנה להכנס בלי הרשמה.. הייתי עייפה.. שעתיים מעבדת כימיה.. ואז היא חילקה פלסטלינה ומצאתי לי תעסוקה והתעוררתי D: כאילו היא חילקה פלסטלינה כדי שנעשה מולקולות משהו..חח לא יודעת לא ממש הקשבתי.. רק הבנתי שצריך לעשות כדורים...חח אממ אחרי זה פיזיקה אני לא זוכרת מתי לאחרונה למדתי פיזיקה D: אני מזה לא בשיעור.. פתאום לא יודעת איך אבל המורה דיברה משהו הצהרה פמיניסטית כזה.. אז היה מעניין וזה D: וכל הבנות כזה: שרון את צודקת! אנחנו איתך.. והיא כזה: כן.. גם אני איתי
איזו מורה.. אה?..חחח לשון|דגש| איזו מורה טוחנת.. כל השיעור חפרה על המבחן.. ועל טעויות מפגרות שילדים עשו.. ראסמי טעויות מפגרות..חח גם לי הייתה אחת D: קיצר סוף השיוער סוף סוף החזירה ת'מבחנים.. ואני: ה'' תן לי 80 לפחות! אני מקבלת ת'מבחן ורואה 80! =]] יאי מתמטיקה- פתרנו כמה בעיות מבגרויות... שעוסקות בתאלס ודמיון משולשים בעיקר.. בעע שונאת ת'דמיון משולשים הזה... ערבית יום שני בגרות בע"פ בערבית..ואוטוטו מתכונת.. אז עשינו חזרה..המורה חילקה בגרויות משנים קודמות ומתכונות וכל אלה.. ווואלה.. דווקא לא נראה כזה מסובך.. בלי לפתוח פה.

noname202

New member
ממ.

בוקר, שעתיים אנגלית, איכס. סיוט טהור. קונדישינלס, חזרה למבחן...
אחרי זה דאבל מתמטיקה, נוראי. אני בחייםם לא יושבת יותר מאחורי הילדה הזאת, אלוהים יודע איך היא התחילה בחמש יחידות ולמה היא ברמה של יותר מיח"ל אחת...בעע. אחרי זה הביתה. הזמנתי את פס להתנחלות, טחנו פרגיות, ראינו מלא סרטים גרועיםD: וכתבנו תגובות משעשעות :$ אחרי זה דפקתי שינה טובה עד שש וחציD: ומשבע עד עכשיו עבדנו על הריקוד במקלט של השבט... מחר מגישים והולך להיות לפאניםםם :] יאי.

למעלה