היום שלי-יום ב'

בכל מקרה היה יום אחד הטובים...

התחלתי שעה שנייה. היה מתכונת מדעי הטכנולוגיה,היה חביב ביותר. אחר כך באתי לקחת את הציון של לשון שהכי פחדתי ממנו בארץ ההיתי בטוח איזה 50 וקיבלתי 70 [: והיא אמרה שהיא תגיש אותי על יותר גבוה. סיימנו דיי מוקדם אז הלכתי לחטיבה שלי עם עוד אנשים,החטיבה הזאת ממש הדרדרה אנשים מסתובבים עם סכינים מפחיד. בכל מקרה עוד מעט מתחיל ללמוד שוב ללשון ומחר יש תגבורים בלשון וגם משהו שמועצת הנוער של כפר סבא מכינה שגם קשור ללשון. יום טוב!

אגב,תגידו גם לכם עושים תגבורים בחנ"ג?

ומאיימים עליכם שאם לא תבואו לא תעלו כיתה? או שרק הבית ספר שלי ממש מעריץ את המקצוע הזה..

Torn Up Letters

New member
תעודות זהות.

הלכתי לבי"ס לקחת את התעודה וחזרתי הביתה. נחנקתי בבית אז הלכתי לתורן
ועכשיו שתינו כאן אצלי. שום דבר כבר לא יהיה אותו דבר מעכשיו.

תעודות זהות זה שוק ../images/Emo6.gif

יש לי אחת מגיל 14 ו10 חודשים. זה לא שעושים איתה משהו אבל.

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אני הלכתי לעשות היום

במשרד הפנים. עכשיו צריך לחשוב מה אני עושה איתה!

איזה יום משעמם../images/Emo3.gif

קמתי מוקדם, משו כמו שבע בערך, נתנו לנו יום חופש היום... היה לי תור אצל רופאה ברבע לתשע אז הלכתי עם אבא, ופאק מסתבר שרזיתי עוד 4 קילו בלי כוונה, ועכשיו צריך מלאמלא בדיקות בשביל לבדוק למה ואמאלה. הכי מעצבן היה ששנה לוקח לה להקליד במחשב, והיא מקלידה עם יד אחת...בעוד שהיא פשוט יכלה לבקש ממני- היא הייתה מכתיבה לי ואני הייתי כותבת
זה מה שאני והרופאה שלי עושותXD סיימנו שם בתשע וחצי אני חושבת, והלכנו לקופ"ח לרופאה שלי שתתן לי טפסים לבדיקות. משם יצאנו בעשר וחצי, והגענו הביתה, ראיתי את מה שאבא הקליט לי אתמול בערב, והתכוננתי ללשון, עברתי על חוקים וכאלה. עכשיו הנחתי את הגיטרה בצד אבל מקודם ניגנתי איזה חצי שעה, ועכשיו....נלך לאכול צהריים ונראה איך נמשיך מפה. אולי נלמד עוד קצת ללשון או משו. איכ, לשון

Gadook

New member
סביר+

הייתה מתכונת בלשון, שהלכה לא רע בכלל. 4 ורבע תור לעוד רופא, זה מתחיל להימאס
6 משקרים קצת לאמא ועולים על אוטובוס לנעם, אולי אפילו ישנה שם אם ממש ילך לי.. מחר נוסעים לנטע
אחותי הגדולה שלא ראיתי אותה יותר מדי זמן..

FartherAway

New member
אני לא חכם. ../images/Emo6.gif

התעוררתי ב8 וחצי, היית בטוח ש7 וחצי אז חזרתי לישון. ב9 יעל התקשרה ושאלה למה אני לא בבצפר. אז אין לי תעודת זהות.
לא נורא, מחר.

יום מרתק

שעתיים ראשונות היה חלון (למה לא באתי ב-10
), ואחרי זה למדנו שעתיים מת' וקיבלנו עבודת קיץ לחופש... וופי.

חםםםם

קמתי ב11 ומשהו.. והלכתי ב-12 לבי"ס,שיעור אחרון בגרפיקה,לא היה נעים לי להבריז
שיעור אחרון..ועוד כנראה שהיא לא תלמד אותנו שנה הבאה.. וחזרתי הביתה אחרי איזה שעה.. ונמ.. לא יודעת מה אחה"צ תהנו :)

noname202

New member
הממ.

הלכתי בתשע אל המורה לערבית, היא עשתה לי מן ראיון כזה לאיזשהי עבודה של מישהי...על למה אנשים בוחרים ללמוד ערבית ואיך אפשר לשכנע ילדים בכיתה ט' לבחור ערבית...[ומסתבר שהשנה 17 ילדים הולכים ללמוד ערבית! גאדד O:] אחרי זה הלכתי לשלוחה לקבל ציון הגשה בלשון...אבל עדיין לא פרסמו
סתם הייתי בבית כל היום ונחתי לי :] בערב אולי פעולת שכבה אחרונה
ורגע, תנו לי להתלהב [למרות שבטח רובכם לא תבינוD:] אעעעעעע העברתי הבטחה
והחניכים שלי עכשיו מדוגמים רצח עם עניבות ירקרקות ושקסיות :] |מדריכהגאה|
זהו.

shenhav13

New member
מתכונת בלשון../images/Emo4.gif

יאוו איזה מייאש זה טוב שלא 30 דפים

MoonyAvFreak

New member
בעע

חוץ מזה שנמאס לי מהמצב, היה יום..לא הכי מעניין קיבלנו תעודות זהות, ואני חייבת להחליף תמונה כי השיער מכסה לי את העין וזה ממש לא סבבה. המממ...וזהו, לפחות ראיתי היום אנשים שלא ראיתי הרבה זמן
עכשיו אני רק מחכה לסיים עם הבגלן שאני נמצאת בו, אם זה לטובה או לרעה, לדעת איפה אני נמצאת ומה הולך, כי זה מעצבן.

למעלה