היום שלי- יום א'.

../images/Emo203.gif אין מחר מבחן בערביתת>!!!!

הגעתי לבצפר ב10 וחצי שעה לשון- "מרתון לפני המתכונת" נו נו... שעה ספרות- חצי לא היו...המשיכה את הרמזים ל"אדונית והרוכל" שעה לשון- כנ"ל שעה ביולוגיה- חפירה על המערכת ההורמונלית יש מחר שביתה למחוז מרכז מ11

חופשת מתכונת

היום התכנון היה לענות על בגרויות וכאלה, אבל במקום זה בגלל שכבר קראתי את כל החומר אז סתם בדקתי אם אני יודעת הכל וזה, וסיכמתי חלק בנקודות, נשארו לי עוד 19 עמ' לסכם ככה בנקודות...אין לי כוח לזה כבר אבל אין ממש ברירה. באחד וחצי התקשרתי למורה למתמטיקה והוא אמר שקיבלתי בסביבות ה-80.... אז עכשיו אני מחכה לשעה חמש בערך (כי בין שתיים לארבע עדיף לא להתקשר לכל מיני אנשים
) כדי להתקשר למחנכת להגיד לה ולראות מה קורה עם זה. בחמש וחצי אני אלך לקחת את אחי למסיבת יומולדת של ילדה מהגן
ובכל שאר הזמן...לנוח.

יום קצר

באתי ב-8, עשינו מגן בצרפתית שהיה עלבון לאינטליגנציה... אחרי זה רציתי ללכת לנאווה כדי לשאול אותה משהו, בסוף איכשהו התגלגלתי ללעשות את הבגרות בע"פ בערבית בלי שהתכוננתי בכלל וגם ככה זה נראה - לא הלך מי יודע מה, אבל יש עוד מועדים אז זה בסדר. וגיליתי שבמגן [בכתב] בערבית קיבלתי 100
מחר בגרות ראשונה להשנה, אנגלית.

זונע

New member
בהצלחה לשנינו

ומזתאמרת בגרות ראשונה השנה? לא הייתה לך בגרות בעל פה בצרפתית?

P i x i e s

New member
חופשת מגן בהיסטוריה ../images/Emo122.gif

התעוררתי ב12 בערך. בעעע. (הלכתי לישון ב4 בכלל) אבל קיבלתי ציון ממש טוב בבגרות חורף של היסטוריה אז אני מניחה שאני (בערך) מוכנה
(סתם, על מי אני עובדת... אני לעולם לא אהיה מוכנה
)

Double U

New member
היום שלי

הייתי אמור להתחיל ב8, אבל רבע שעה לפני שיצאתי גיליתי שבוטלה השעה הראשונה וזה היה דווקא לטובתי. כשהגעתי גיליתי שגם בוטלה השעה השנייה, אז במקום זאת הלכתי לשעתיים בית מדרש גם על חשבון שעה אנגלית. שעה רביעית-חמישית: הסטוריה. המורה אמר שהמתכונת שלי הייתה יפה מאוד
שעה שישית-שביעית: לשון. עשינו חזרה על העיצורים הגרוניים ועל תחביר ושחבור.

B a m b o o k

New member
בבית

מחר מתכונת בהיסטוריה.. אני לא יכולה ללמוד יותר את החומר הזה, יצא לי מכל החורים

noname202

New member
היום שלי

ממ. התחלנו בתשע שעתיים לשון, המורה עלתה לי על העצבים. סבבה אם אני מפריעה לכיתה - אני מפריעה לעצמי, זכותי. אחרי זה ספורט, עשינו פילאטיס. סבלתי מכל רגע. שעה ערבית [היא ביטלה שעה אחת אז ישבתי ועשיתי צמיד] לא ממש טרחתי להקשיב, היא עשתה חזרה על מילים [גיליתי שאני יודעת בערך כלוםD: אבל בקטנה, בדיוק בשביל זה יש מילון]. הציון הגשה שלי זה 100 :] היה אמור להיות מוט"ב, היא ביטלה כי כולם הבריזו. פס ואני קיבלנו 100 בעבודה :] ודחו את הבחן במתמטיקה
בהתחלה אמרו שליום שישי, אבל בגלל שיש באותו יום מגן בשיווק הם הזיזו אותו ליום ראשון שזה נוראא חכם, כי זה יומיים לפני מתמטיקה וביום של הבגרות בערבית. כוסאמא של הבי"ס המפגר הזה ועכשיו גם הודיעו לי שהזיזו את הסמינר קיץ ל9-10 טוב, אם אתם אומרים
אנשים מוזרים.

כואב לי הראש ]:

2-ספורט,היה נחמד הלכתי בהפסקת עשר עם סיגל להביא את התיקיה מהבית כמובן שאיחרנו והדלת בבי"ס הייתה נעולה,בדיוק מישהו יצא אז נכנסנו
לשון..נראלי שסיימנו את החומר חינוך..לא מעניין ועוד שעתיים ציור :) היה כיףף ויצאה לי עבודה ממש נחמדה אולי אני אעלה תמונה מתישהו.. ב2:30 הלכתי לספרית.. רציתי לעשות קצוות בהירים,ממש מעט קיצר,יצא נוראייי ובכלל לא כמו שדימיינתי[והיא גם סיפרה אותי מלאאאאא היה לי שיער ארוך :[ ] אז אמא באה והלכנו אליה שתתקן אז היא החזירה לי את השיער לצבע הקודם ועכשיו זה נראה טוב[יש לי קצת בלונדיני.. ממש מעט] אעע וכואב לי הראש. וזהו.

nse

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

פורום של גאונים.

למעלה